• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tysia one sa chyba 25 ale na stronie dostawcy nie ma nic napisane. Ale wiekszosc jest 25.

Akuku najlepiej nie pocieszac...bo ja doskonale wiem ze w pewnym momencie brakuje slow na pocieszenie,ale milo ze jestescie i za to Wam wszystkim DZIĘKUJE!!!

Natka woda przed @ sie zatrzymuje w organizmie ja tez mam brzuch jak balon. Przy pierwszych dniach @ minie.

Wiemz e teraz jest znowu najgorszy czas,po @ smutek minie znowu zaswieci slonce i znowu beda nadzieje ze moze ten ostatni cykl ze stymulacja bedzie szczesliwy.

A co do testow owu to chyba lepsze sa 25. Bo 20 pokaze pozytywny ale owu sie przesuwa bo za wczesnie pokazuje ta druga kreske. A 25 sa najpopularniejszymi testami. Mnie testy owu nie zawiodly ani razu wiec mysle ze te 25 jednak sa lepsze

reklama
Nuuuśka gdybym ja tylko wiedziała jak mogę sobie pomóc... Ehh :-(

Patu$ka ale ja tak nigdy nie miałam więc pewnie to zasługa hormonów mimo wszystko..

Uświadomiłam sobie że lipnie mi wypada urlop. Chcemy jechać nad morze na początku sierpnia a mi pewnie @ tak wypadnie :/ cholercia :/

patu$ka skoro piszesz, ze 25 sa lepsze, to tego sie bede trzymac i tylko takich stosowac :tak:

natka Kochanie a moze nie wypadnie ? Macie urlop chyba podobnie jak my - my mamy od 27lipca - 11 sierpnia :happy:

hej dziwczyny
patuś ,natka bedzie dobrze, jak nie ten cykl to walczymy dalej!!!!!!! albo z rezerwą nie utrudniamy -a jak ma sie udać to sie uda, natka pamietam jak sie martwiłaś ze temka nie taka-a teraz patrząc na wykres -tabletki działają masz dwufazowe cykle i teraz tylko kwestia czasu, walecznego plemniczka ci życze w następnym cyklu-właściwie nam wszytkim:) tak jak patuśka ,nuśsśka walczymy!!!
nuśśka testy testów pakazują jak mogą byc mylne,ja miałam takie niebieskie i wielkiego doła bo słaba kreska a na tych zielonych byłyby mega pozytywy... ja nie kupuje już nic!!!!!!!!!
własnie mam 8 tabletek castagnusa i łykam po dwie przez najblizsze 4 dni( troszke przytyłam i 60 raczej waże) i koniec z tym szaleństwem!!!!!

kasiol a wiesz ze wiele osob podobno po Castagnusie przytylo ? Czytalam forum o Nim i wiele kobiet wypowiadalo sie, ze przytylo po zazywaniu go mimo iz wiecej nie jadly. A Ty drugi cykl teraz konczysz prawda ? Nie chcesz pociagnac do tych 90 dni jak wszedzie pisza ? Choc w sumie jak masz sie psychicznie lepiej czuc to rzucaj wszystko w cholere :-) Alez Ci tempka poleciala :eek:

nuśśka drugi cykl-ale nie dość ,ze przytyłam, wypryszczyło mnie na maxa to jescze pani doktor stwierdziła ,ze mam wyniki książkowe a prolaktyne zmierzono mi o niewłasciwej godzinie, wiec jest fikcyjnie podwyższona... staram się nie mysleć za dużo nie wiem czy będe mierzyc tempke do konca moze tylko do ovu?? hmmm ,wczoraj wygrzebałam termometr:) a dziś ta tempka taka niska:) mam urlop i duzzo pracy w domu więc staram sie nie myśleć:)
nawet dziś sie zdziwiłam ze to juz 6 dc:)

Nuuuśka my w koncu urlop chcemy brać od 5 sierpnia także idealnie wtedy pewnie @ będzie :/

Dziękuję Wam dziewuszki za te wszystkie dobre slowa :* ciężko byłoby bez Was :*

Ja tez dzis dolka zalapalam :-(

Naczytalam sie o tej przepuklinie pepowinowej I jezeli na tym usg sie okaze ze sie nie wchlonela to czeka mnie cesarka I operacja malenstwa... Jejku trzymajcie kciuki by sie wchlonela...sorki ze tak o mnie ale plakac mi sie chce, po co ja czytam..tylko sie stresuje :-(

reklama
Natka nie dziekuj :) Po to tu jestesmy :)

Nuuuska jak test ciazowy jest b.czuly 10miu to jest super ale jak owulacyjny to zas odwrotnie. Za szybko pokazuje druga kreske i myslimy ze owu juz tuz tuz a w rzeczywistosci jeszcze do niej brakuje. Wiec mysle ze jesli w aptekach najczesciej sprzedawaja 25 to takie sa najlepsze.

Jestem napompowana jak balon. Stara sie nawadniac ale kurde przed @ to jest masakra.

Wszystko mnie boli nogi krzyz cycki podbrzusze. Pryszczy to mam tyle ze szok. Aj te PMS

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry