• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku dziękuje ale tu wcale się nie starałam z pisaniem :P:P :rofl2: Przytulaski były wczoraj jak obiecałam, ale dziś tempka zamiast do góry to poleciała w dol :eek: nic wiec nie rozumiem.Myslisz ze ja już po owu ?

tysia będę w pracy posle Ci link do testow które miałam miesiąc temu - czulosc 20. Te chyba najlepiej się sprawdzily.

patu$ka, natka jak tempki ??????????? Jak się czujecie ?? :happy: Mam nadzieje, ze @ jeszcze nie przyszla :no:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
kasiol - ??
tysia - ??

reklama
Nuska jak spadek to moze dzisiaj owu. Trzeba czekac dalej :-) wczoraj byl pozytyw i z rwguly w ciagu max 3 dni jest owu. Tylko nie mysl o tym i sie noe stresuj.

Milego dnia

Czesc dziewczyny!

Jak widac na wykresie tempka rozpieprzyla sie na maxa. Jutro @ na bank. Tempka jeszcze bardziej spadnie.
Testu juz nie robilam.

A jak sie czuje? Czuje sie do doooopy fatalnie i wszytsko co najgorsze. Nie dosc ze Zespol napiecia pelna para to jeszcze na dodatek wszystko zwiazane z porazka.

Podejrzewam ze za kilka dni mi przejdzie i znowu bede miec ta cholerna nadzieje. nadzieje bez pokrycia i bez zadnej pewnosci na spelnienie.

Milego dnia dziewczynki.

A co do linku to ja kupilam te i bardzo sobie chwale.

Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt+ 5 test ciążowy (3264190595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

akuku no wlasnie dzis lekko poszybowala w dol zamiast do gory :no: pozytyw byl na czulosci 20 ml, te wszystkie pozostale mam 25 gdzie jak zobaczysz wyszla wczoraj druga ledwo ledwo bladawa, wiec powtorze jeszcze dzis na 25 i zobaczymy, przytulaskowac sie bedziemy na zapas :happy:

patu$ka Sloneczko nie martw sie prosze Cie, wiem wiem wszystko ale staraj sie mimo wszystko poztywnie patrzec w przyszlosc, i pamietaj, ze w koncu kazde z Nas sie uda !!! A poki co bedziemy sie wspierac ile sie tylko bedzie dalo :***

mnie brzuch cos boli dzis :/ nie wiem czy to z nerwow, czy z czegos innego, ale niedobrze mi od samego rana :(

Nuuuska za bardzo przejmujesz sie owulka testami i w ogole. To pewnie z nerwow...

Wiem me mam byc silna. Ale jest tak jak Natus napisala wczoraj. Im blizej @ tym coraz gorzej. Czekasz na moment testu. jest jedna kreska to juz czekasz na @ jak na wyrok. Potem modlisz sie zeby juz przyszla bo chcesz miec to za soba. I tak co miesiac ale z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej,coraz gorzej.

Chociaz Ł mnie nie pociesza,bo wie ze widze ze to juz wszystko jest na sile. Co miesiac wmawianie sobie ze tym razem sie uda. I potem sie w to wierzy. A potem jest tylko rozczarowanie. Nie myslalm ze to wszystko w pewnym momencie mnie przerosnie. Jeszcze kilka tygodni temu bylam z siebie dumna ze tak dobrze sie trzymam. Pocieszalam innych a teraz sama potrzebuje wsparcia.

Nuuuska wejdz na grupe

A myslisz ze ja tak nie mam ? Ja dopiero jestem przy owu a juz mysle o @ .... teraz ciesze sie jak Ty, ze jestem taka twarda, ze zyje nia nadzieja, ze na pewno sie uda, a jak bedzie za dwa tygodnie ? bede umierac kiedy trzeba bedzie tempke zmierzyc, bede doszukiwac sie tak objawow, ale pewnie nie na fasolke tylko na @.
Musisz byc silna, ja musze byc silna, natka musi byc silna, tysia i kasiol tez. Bo kto jak nie my ?? Jak juz Nam zabraknie sily to kto Nam pomoze ? :blink: Bedziemy silne bo mamy siebie nawzajem wiec nie ma innego wyjscia :tak:

Patus jej jak mi przykro :-( :-( nawet juz mie wiem jak mam Cie pocieszyc :-(
Prawda jest taka ze wiem jak ja przyzywalam kazda @ i wiem ze zadne slowa nic nie pomagaja, dzien kiedy tempka spadla zawsze byl dla mnie najgorszy, plakalam i mialam dola na maxa :-( wiem jak sie czujesz i jedyne co moge powiedziec to zebys sie nie poddawala i poprosila gina by porobil inne badania bo cos jest na rzeczy.
Wiem ze jak juz sie pogodzisz z kolejna porazka znowu usmiech zawita.na twojej twarzy. Trzymaj sie kochana.

Nuska ja bym sie sugerowala ta 20 skoro wyszedl pozytuwny. Najlepiej nie rob juz testow wcale. Czekaj jak sie to rozwinie.
Ale nie mysl o tym bo sie blokujesz.

witam.

Patuśka, a jaka czulosc maja te testy co wkleiłaś? Bo albo slepa jestem albo nie ejst czułośc podana....
Sprzedawce znam i polecam - testy ciążowe od niego kupowałam ;)

Hej.
U mnie fatalnie. @ na razie nie ma ale tempka poleciała calkiem.
Wczoraj przeryczałam pół wieczoru, także dziś mam ovzy tak popuchnięte ze lepiej nie mówić. A najlepsze jest to że naprawdę nie nastawialam się na ten cykl. A mimo to jest jak jest. Chyba podswiadomie miałam nadzieję. Masakra jest, naprawdę...
Czasem myślę czy to już nie początki depresji czy coś. A jeszcze (pewnie przez te leki) brzuch mi rośnie i strasznie mnie to wkurza. Na wadze prawie nic nie przybrałam a brzuch? Szok. Już niedługo to chyba przestanę całkiem jesc :/ już nie mam apetytu od kilku dni także chyba jedyną przyczyną sa hormony. Woda się zatrzymuje albo nie wiem co..
Także mam wrazenie ze wszystko mnie wkurza :/ nic tylko siąść i płakać.
I wiecie co? Nie chcę już mieć nadziei że się uda:-(

reklama
patu$ka jak sie nie uda, to sama zamowie od tego sprzedawcy od ktorego Ty bralas, bo ja do swoich terazniejszych testow nie jestem przekonana w ogole :no:

natka kochanie....prosze Cie nie mysl tak. Nie mozesz sie zalamywac !!! Ja wiem ze to strasznie ciezkie ale nie mysl o tym, wszystkim bo na prawde szkoda Twojego zdrowia i nerwow. Powiedz jak to Ci pomoge :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry