• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol o zlej godzinie Ci ja zmierzyli ?.....jezu co za idioci pracują w sluzbie zdrowia :/ poważnie.
Czyli wszystkie wyniczki masz książkowe, i nie musisz brac niczego na obniżenie :happy: ja nie wiem ile teraz waze nawet, wole się nie wazyc ale przytylam na pewno przynajmniej 2kg :zawstydzona/y: boze, za niedługo będę jak wieprz wygladac:no:

akuku ale po co Ty czytasz o takich rzeczach w ogole ??????? Wszystko będzie dobrze, na pewno się ladnie wchłonie i nie myśl o tym bo zwariujesz ! Kiedy masz to usg ? 16 lipca ?

patu$ka a widzisz to znowu się czegos dowiedziałam nowego :happy: nie wiedziałam ze im mniej czulsze testy owu tym gorzej, ale na pewno zapamiętam na przyszlosc :happy: choć mam nadzieje, ze nie będzie to już długo potrzebne.

natka a może wcale @ się nie pojawi oo ! :tak: tego się trzymajmy :**

reklama
Nuska no 16 lipca.
Juz czytac nie bede, wogle zaluje, ze czytalam...teraz bede sie stresowac. Mowie sobie to co mi gin powiedzial, ze w tym czasie co mialam usg przepuklina jest bardzo czesto I powinna sie wchlonac w ciagu 10 dni. Mam pokazac w uk to zdjecie z usg I maja sprawdzic czy dalej przepuklina jest.
A puki co mam sie nie martwic. Wiec sie postaram :-)
Czasami chcialabym nie miec internetu...

A z dobrych wiadomosci to ciesze sie jak glupia na dzisiejszy obiad hahahaah :-P pieczone ziemniaczki I pueczone palki z kurczaka...mmm do tego surowka z ogorkow :-) hehe
A na wieczor mama robi salatke warzywna :-P tak wiec chociaz tyle dobrego hehe :-)

Pogoda brzydka to chociaz z jedzenia moge sie cieszyc :-P

A jeszcze mnie m dobil jak mu powiedzialam o tej przepuklinke ze wtedy cesarka I operacja dzidzi, oczywiscie jak sie nie wchlonie, a on moze dla tego nie moglas zajsc w ciaze I to byl znak :/
Ale wybaczylam mu bo powiedzial zanim pomyslal, a prawda jest taka ze sam sie martwi.
Wiec.postaram sie nie pokazywac mu ze sie martwie, bo moze to jest bez sensu. Mam nadzieje ze wszystko sie okaze super na nastepnym usg I nie bedzie powodu do zmartwien.

A wiadomo moj stres tu nie pomoze a spokoj jak najbardziej.

Proszę Cie akuku nie denerwuje się bo nie możesz !!!!

A ja wlasnie zrobiłam przed chwila tescior :D jest piekna druga tlusta krecha :-) zdjecie zlej jakości, bo Łukasza nie ma wiec robiłam swoim aparatem :happy: ale krecha jest i to bardzo bardzo wyrazna, do tego cholernie zaczelo mnie bolec podbrzusze, kluje, ciagnie wiec stawiam na 100 ze owu dziś :happy:

P02-07-13_16.29.jpg

Załączniki

• P02-07-13_16.29.jpg
    P02-07-13_16.29.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 34
Akuku wierze ze wszytsko z dzidziolkiem bedzie ok. Do wizyty jeszcze dwa tygodnie ale zobaczysz wszytsko na usg bedzie w porzadeczku ;-)

Nuuuska to Ł za nogi i do wyra

Dziewczynki nawet nie piszcie mi że może @ nie przyjdzie bo nie chcę się nastawiać :-)

Akuku przestań czytać, tak jak Ci mówią Patu$ka i Nuuuśka bo z dzidzią na pewno wszystko będzie dobrze!!!:*

Chciałam sobie dziś wykupić Pregnyl i ... nie było. I to w kilku aptekach :/ ale na szczęście udało mi się zamówić i będzie na jutro.

Grrr a ja wlasnie wrocilam do domu, bylam z Olcia u lekarza, i prawdopodobnie ma zapalenie zatok :zawstydzona/y: Kurcze wakacje zaczęte pelna geba nie ma co... dostala antybiotyk, leki osłonowe i syrop wykrztuśny,w czwartek tata z Nia podejdzie do mnie do pracy na pobranie wymazu z noska żeby zobaczyć czy to taki "zwykly" katar ale mam nadzieje ze tak. Normalnie zal mi jej, taka bidna jest, meczy się z tym katarem bo caly nos zawalony :///

reklama
ja nie wiem, jak nie urok to sraczka normalnie. Ostatnia rzecz jaka jej teraz była potrzebna to choróbsko. Ledwo co zaczela wakacje, a tu bach antybiotyk. Przewialo ja na pewno gdzies, ale niestety nie upilnuje jej jak lata cala upocona po szkole, a potem heja i na boisko :wściekła/y: teraz ma za swoje. Pannica madra. Napisalam jej na kartce co ma brac i kiedy i dalam jej zadanie na wieczor u rodzicow - czytac co tam mama napisala :laugh2:a to nie lada wyzwanie, bo Ola swietnie czyta rzeczy które zna = czyta z pamięci. Z reszta już troszkę gorzej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry