• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ka a to może tak jest z tym pregnylem. Chociaż powiem Ci że naprawdę się zdziwiłam bo ostatnio dostałam bez problemu i to w pierwszej aptece..

Nuuuśka kurcze, antybiotyk? To nieciekawie... Wyobrażam sobie jak się mała męczy z tym katarem :/ oby szybko wróciła di zdrowia :*

reklama
natka jeszcze w taka pogode, jak na zlosc kurczaczki :no: upal wraca a ona bidna zasmarkana w domu siedzi.

Wrocilismy niedawno do domu, ide zaraz zaciagnac tego mego chlopa za nogi do wyrka :rofl2: Spokojnej nocki Kochane :**

Nuuska - to ładnie sie w tym cyklu ustawiliście - akurat na owu macie chatke dla siebie ;)
A ten antybiotyk to na co? Na ten katar? :eek: bo nie rozumiem.... Na oczyszczanie zatok polecam Sinupret (krople bez recepty z apteki) + naświetlanie Bioptronem (jesli masz albo masz od kogo pozyczyc).

Akuku - mocno trzymam kciuki. Na pewno będzie dobrze.

Natka - przytulam. Zobaczysz, za kilka dni bedzie lepiej i znów uwierzysz. Może nawet lepiej ze urlop lada moment - zajmij sie przygotowaniami, planowaniem.... Czas szybciej minie, a ty przestaniesz myslec ciagle o dziecku.

Kasiol, nie rozumiem z tym Castagnusem. Ty chyba zaczelas brac tak jak ja, czyli dwa cykle za nami. Teraz chcesz juz odstawić? Dociagnij do 3 cykli. Ja zastanawiam sie czy nie brac dalej...jak mysliscie?

Dalczego prolaktyne mialas mierzona o zlej godzinie?? Chodzi ci o pierwszy pomiar czy ten drugi? Miałaś w ogóle badanie z obciażeniem czy tylko sama prolaktyna?

No tak, jak wy jestescie to mnie nie ma, a jak ja jestem to was nie ma....

Nuska jest usprawiedliwiona, bo się seksi. Akuku - spi - to też rozumiem,. A co z reszta? Nikt tu sie ze mna piwka na pocieszenie nie napije.... ? :cool:

Ja na kwoetniowkach czytalam :-P
Spac mi sie chcialo w dzien ale widzialam ze cos na kwietniowkach wybuchlo I weszlam zobaczyc.
Zaraz doczytam co pisalas :-P

No kogo jak kogo, ale ciebie Akuku o tej proze sie tu nie spodziewałam ;)

Dobrej nocki ;) JA tez kończę Wareczkę i spadam spać. Okazało sie że moje dziecko ktore wg mnie jest chore, nie jest chore wobec czego idzie jutro do przedszkola, czyli juz sobvie nie pośpie rano.....

reklama
hej dziewczynki :*

tysia antybiotyk dostala z racji zatok ogolnie,jakis nowy chyba bo nie slyszalam o tym ( Klabaxx bodajze ) poza tym sek jest zawsze w tym ze Olusia z racji tego ze jest dzieckiem niedoslyszacym przy kazdej infekcji w obrebie drog oddechowych ma ryzyko ze zejdzie jej na uszka bo juz tak bylo nie tak, a u Niej niestety jak ognia musimy unikac wszelkich zapalnec uszka, bo to tylko pogorszy jej stan. Dlatego wazne, zeby kazda infekcje wyleczyc jak najszybciej i jak najlagodniej sie da dla organizmu:zawstydzona/y: kupilam jej wczoraj podwojna dawke oslony - prebiotyk na bazie drozdzy, podobno bardzo dobry, jutro poprosze zeby mama rano pobrala jej wymaz z noska i zaniose do Nas do badania. Swoja droga w sierpniu mamy kontrole u laryngologa i ciekawa jestem jakie jej wyjda badania sluchu - jezeli lewe uszko sie nie poprawi to na wrzesien mamy termin juz na kolejny drenaz. Ciesze sie, ze prawe uszko sie ruszylo do pracy, ale lewe jest nadal do bani, choc lekarze mowia, ze dzieci okolo 9-10 roku zycia wyrastaja z tego zaburzenia, zwlaszcza po dwoch drenazach jaki juz miala. Czas pokaze, ale powiem Ci, ze modle sie zeby kruszyna z tego wyrosla, bo szkoda mi jej strasznie :-(

natka kurcze dalej w dol , niedobrze. A u mnie skok wiec chyba mozemy potwierdzic wczorajsza owu :tak: jak myslisz ? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry