• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patus, no bede inhalacje robic ale dopiero wieczorem bo niemoglabym z domu wychodzic po inhalacji.
Jeszcze na gardlo mozna tamtum verde ale nie za duzo.
Moge gardlo plukac woda z sola lubwoda utleniona.
Ja w poprzednich ciazach wodka plukalam, ale nie mozna nic polknac I wyplukac buzie woda juz po. No I wodka wygryza zarazki szybko :-P I gardlo nie boli.

reklama
akuku u mnie zawsze sie sprawdzalo plukanie szalwia albo woda przegotowana z woda utleniona. To nawet polecaja lekarze jesli nie mozna brac lekow, np w przypadku ciazy. Mleka z miodem i czochem nie znosze feeee :wściekła/y::wściekła/y: albo inhalacje jak piszesz, najlepieuj z olejkiem sosnowym lub mentolem :tak:

Oooo inhalacje dobry spsob. Ja wody z sola nie nawidzilam jako dziecko i mam zle wspomnienia z nia do tej pory.

Czekam na ta @ i czekam brzuch boli niemilosiernie i nadal nic.... A ta tempka,az plakac sie chce.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ sie pojawila!!!!!

Wiedzialam ze znowu bedzie bolalo! Az sie w kiblu rozplakalam,juz nie mam sil do walki. Napisalam Ł smsa ze juz przyszla. Wyslal mi tylko zaplakana minke.

Dzisiaj bede nie do zycia...jak tylko Ł wroci to napewno bedzie szczegolnie mily,i w ogole zebym tylko nie myslala....

Ostatnia szansa przed nami.

Patu$ kochanie tulę Cię mocno :*:*:*
Nie łam się, choć doskonale wiem jak Ci ciężko... :* no musi się w końcu udać... Nie trać nadziei... :*

Nuuuśka myślę że jesteś po owu :-) ale nie zaszkodzi się jeszcze poprzytulalać na poprawkę jeśli oczywiście macie siłę i chęć :-)

Ostatnia edycja:
patu$ Sloneczko ja również tule mocno :***** wiem, ze nie da się zalamywac, zwłaszcza w ten dzień kiedy @ przychodzi ale ja Ci już napisałam, musi się w końcu udac i uda się Kochana !! Zobaczysz ! W kupie sila a ze Nas pare tu jest to damy rade zobaczysz :tak:

natka dziekuje :* a jak u Ciebie z @ ? Bo Ty już po terminie, cos się dzieje ? kurcze zalozyc się mogę ze i ten cykl mój będzie do dupy, ale wiem ze nie mogę się zalamac, nie nie. Uda się, musi. I jak trzeba będzie, napisze to sobie na czole.

90_natka - czekamy na @ :/
Nuuuśka - termin @ 14.07
Patu$ka - termin @ 31.07
kasiol - ??
tysia - ??

Nuuuśka u mnie na razie @ nie widać, choć zaczynam czuć ze chyba nadchodzi... Owu się opóźniła więc @ też się spóźnia.
A Ty kochana mimo wszystko postaraj się nie nastawiać... Choć to niełatwe :-) ja oczywiście trzymam kciuki żeby się udalo :*

Nuska a moze Ty odstaw ten termometr co ?
nie bedziesz tak o tym w kolko myslec I sie stresowac kazda tempka.
Poprostu jak za 2 tyg. Nie bedzie @ to testuj.

reklama
Ja już postanowiłam ze teraz przestaje się stresować i myslec o tym, na prawde. Co się miało stać to się stało, nic moje nastawienie nie zmieni, wiec czekam spokojnie.
Przyjdzie @ to trudno, staram się zyc tym ze nie ten cykl to kolejny, poza tym wizytka u nowej gin jest dla mnie poki co milym odnośnikiem w tym wszystkim :tak: i na tej wizycie, chcąc nie chcąc okaze się czy cos jest na rzeczy czy tez nie wiec nic moje nerwy teraz nie pomoga. Trzeba troszkę się wyluzować, przynajmniej teraz, bo co miało zostać zrobione - zostało wiec teraz czekamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry