• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry Kochane!

@ pelna geba... Brzuch tak mnie boli ze szkoda gadac. Wczoraj pol nocy przeplakalam. Wygladam jak ropuha,ale juz jest troszke lepiej.

Akuku jak nie masz byc zmeczona.Wybiegasz sie z dzieciakami. Tymbardziej ze w ciay jestes szybciej sie meczysz.Ah ten Twoj m tot ez taki wyrozumialy ze szok.

Natka wiec ednak @ zawitala,no coz nowy cykl... twoj kolejny jeszcze wszytsko moze sie zdarzyc.U mnie ostatnia szansa.

reklama
patu$ka kochana prosze nie plakac !! Malpa przyszla, szybciej pojdzie i szybciej zaczniecie nowy cykl staranek , mam nadzieje, i bede mocno trzymac &&&&&&&&&&&& zeby tym razem byl owocny. Musi byc :tak:

Mnie dzis brzuch boli cos kurcze od rana :-( nie wiem czy znowu cos nie takiego zjadlam czy co ale normalnie az niedobrze :no:

Dzien dobry ;)

Kasiol, dzieki za odp. Będę musiala zapytac w laboratorium albo mojego ginka o te badania w okreslonych godzinach. Ja jestem często zestresowana, ale to przez prace .........

Patuska - jak to ostatnia szansa? Nie mysl tak. Co to, koniec swiata za miesiac? Głowa do góry. Mocno trzymam kciuki zeby udalo sie juz w tym miesiacu, a jesli nie, to jeszcze kawał zycia przed toba. Na pewno się uda ;)

Biore sie za robote, ale przy takich upalach ciezko sie zebrac do pracy....

Tysia chodzi mi ze przed przerwa ostatni raz... gdyby to byla tylko wina jajowodow to ok droznosc i po krzyku a tu jeszcze nie jajeczkuje :( Mam nadzieje ze te leniwe jajniki zaczna pracowac bez wspomagaczy.

W ogole kurde ja to tez jestem inna. Nawet dwa okresy w jednym miesiacu mi przypadna :-D:-D

Za niecale dwa tygodnie stuknie nam 2 rocznica slubu... O mamcik jak ten czas zapierdziela...W zeszlym roku wyprawialismy bo to pierwsza byla a czy w tym roku tez hmmmm nie wiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a dlaczego maja nie zaczac pracowac kociku ??????? Wszystko bedzie dobrze, ja wiem, ze latwo sie mowi, ale sama wmawiam to sobie co miesiac. Czasem mowie do Ł. ze na pewno zajde w ciaze, prawda ? A on tylko - no pewnie kotek, nie teraz to za miesiac, ale bedziemy sie starac do skutku. Wazne, zebyscie obydwoje sie wspierali nawzajem chocby nie wiem jak bylo to ciezkie, ale razem mozecie o wiele wiecej. Przede wszystkim wiara potrafi dzialac cuda wiec musimy chyba po prostu same siebie pprzekonac, ze bedzie dobrze i ze sie uda, bo oprocz wierzenia w to, przez 2 tygodnie po owu, wmawiania sobie objawow, mamy za niska samoocene i wiare w siebie. A to bardzo wazne :tak: Tule Cie mocno :*

Patuska heh, no my juz tak mamy ze sobie dogryzamy w taki glupkowaty sposob.
Ale ogolnie to on bardzo dobry dla mnie jest, tylko czasem palnie zanim pomysli :-P hehe

A ze ja zla jak osa od kilku dni ti nawet sie ze mna pogadac nie da.
A juz sama nie wiem o co sie wkurzam hahaha

Dobra wstaje ide sprzatac.

Akuku hormony chyba szaleja...

Nuuuska ja mam duze wsparcie u Ł. on mnie nie wini nie daje mi odczuc ze mysli tak a nie inaczej. Chociaz wiem ze jest mu ciezko.
Trzeba wierzyc ze sie uda. Ale kiedy przychodzi czas przed @ to mysli to jedno a uczucia drugie. Ale juz 2dc byle do przodu

No pewnie ze trzeba wierzyc, bo na pewno sie uda :tak: zobaczysz :* predzej czy pozniej uda sie kazdej z Nas. Choc wolalabym zeby predzej :happy2:

U Was tez tak goraco ? :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry