kasiol
Fanka BB :)
hej
u mnie niestety wiedzą w pracy;/ tzn co miesiąc jest ptanie czy już ;/ juz powoli braknie mi wymówek ,choć wiem ,ze nie jest to pytanie na złość tylko każdy by sie cieszył ze mną ale jak nie ma z czego to tylko mi głupio, wie mama i siostra a z męża rodziny -z którą mieszkamy w prost nie powiedzaliśmy nikomu,moze sie domyslają bo Kalina ciągle gada, ale nie komentują...
nuśśka po ovu raczej

niech się dzieje wola nieba
)))))
akuku odpoczywaj kochana i dbaj o siebie:********
u mnie niestety wiedzą w pracy;/ tzn co miesiąc jest ptanie czy już ;/ juz powoli braknie mi wymówek ,choć wiem ,ze nie jest to pytanie na złość tylko każdy by sie cieszył ze mną ale jak nie ma z czego to tylko mi głupio, wie mama i siostra a z męża rodziny -z którą mieszkamy w prost nie powiedzaliśmy nikomu,moze sie domyslają bo Kalina ciągle gada, ale nie komentują...
nuśśka po ovu raczej
akuku odpoczywaj kochana i dbaj o siebie:********
w końcu jutro będę mogla pospać trochę jak człowiek.
ja tez z Olka od samego początku jak nienormalna biegałam co pare minut sikac, ale najgorsze było jak się przypaletalo zapalenie pęcherza
tego to na pewno nie zapomnę.
oby już została tak wysoko :-)

ale nie bede sie tym martwic, policzylam i wypada ze akurat na Naszym urlopie jesli @ przyjdzie beda dp wiec moze cos sie wtedy podzieje, bo zmiana klimatu, otoczenia i odpoczynek od pracy moze zdziala cuda