• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
u mnie niestety wiedzą w pracy;/ tzn co miesiąc jest ptanie czy już ;/ juz powoli braknie mi wymówek ,choć wiem ,ze nie jest to pytanie na złość tylko każdy by sie cieszył ze mną ale jak nie ma z czego to tylko mi głupio, wie mama i siostra a z męża rodziny -z którą mieszkamy w prost nie powiedzaliśmy nikomu,moze sie domyslają bo Kalina ciągle gada, ale nie komentują...
nuśśka po ovu raczej:):):):) niech się dzieje wola nieba:))))))
akuku odpoczywaj kochana i dbaj o siebie:********

reklama
Kasiol to nie fajnie ze w pracy wiedza... Ja tez jak zaczelam starania powiedzialam kilku osob I pozniej jak juz prasie dwa lata minelo I ktos pytal to mowilam ze nie bedzie trzeciego , bo sie nie udaje I tyle. No I po chwili w ciazy bylam I kol. Mowila no ale mowilaw ze nie bedzie...

Ogladalam program na tvn style I usnac nie moge.
Sikac mi ske chce co 5 minut , masakra jakas :/:/

u mnie było tak że mowiono -że jest kolejka bo zastepstwo musi byc niby w żartach ale było...no i sie śmieją ,ze blokuje kolejke:) ale wszysko w zartach raczej...
akuku tez tak miałam z Kalina praktycznie od samego poczatku sikałam jak opentana:)

hej dziewczynki :*

Dzis kolejny goracy dzień :-)uch, jak się ciesze ze dziś już piątek, nie macie nawet pojęcia :happy: w końcu jutro będę mogla pospać trochę jak człowiek.

kasiol tak tak, po ovu na pewno wiec jak napisalas niech się dzieje wola nieba :happy:

akuku mam nadzieje, ze się wyspalas :-p ja tez z Olka od samego początku jak nienormalna biegałam co pare minut sikac, ale najgorsze było jak się przypaletalo zapalenie pęcherza :no: tego to na pewno nie zapomnę.

Milego dzionka :**

Hej :*

Nuuuśka ale Ci tempka poszybowała :-D oby już została tak wysoko :-)

U nas też gorąco, choć oczywiście jak ja mam wychodzić do pracy to zaczęło lać :P
Też się cieszę że już piątek :-) ostatnie 8 godz peacy w tym tygodniu i w końcu weekend :-)
Brzuch mnie przestaje boleć i samopoczucie coraz lepsze choć wciąż kiepsko..
Miłego dnia :*

natka obiecalam sobie, ze raz dziennie bede zagladac na wykres przy wprowadzaniu tempki i potem juz nie co by sie ani negatywnie ani pozytywnie nie nastawiac, choc nie powiem zeby mi sie nie podobala :laugh2:
Mnie od wczoraj boli brzuch, dzis juz troszke mniej ale wczoraj po poludniu myslalam ze zjade, z czego ? Nie mam pojecia :zawstydzona/y:

patu$ dopiero trzeci dzien po owu wiec pewno za niedlugo poleci i juz nie bedzie taka piekna :wściekła/y: ale nie bede sie tym martwic, policzylam i wypada ze akurat na Naszym urlopie jesli @ przyjdzie beda dp wiec moze cos sie wtedy podzieje, bo zmiana klimatu, otoczenia i odpoczynek od pracy moze zdziala cuda :happy:

kasiol zajrzalam dzis rano na ten blog :)

reklama
Nuuuska ja to mysle ze ty w tym cyklu zaskoczysz...

Ja od sierpnia odkladam testy owu termometr i daje sobie spokoj ze staraniami na jaks czas. Nie bede musiala pamietac o lekach do lekarza nie bede musiala isc. A po HSG pomysle co dalej. Tak czy siak nastepna stymulacja byla by w listopadzie. Wiec za trzy miechy. Moze przez ten czas troche psychicznie odpoczne.

Natka a ty jak sie czujesz? Lepiej juz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry