• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ja tak bez ciazy potrafie spac.

Wlasnie paulinka ja tez slyszalam ze wiekszosci po HSG udaje sie zaskoczyc niemalze od razu.
Wiem ze mi moze pomoc wrzucenie na luz. Dlatego czekam konca tego cyklu. Od sierpnia nei bede musiala chodzic do lekarza brac tych lekow. Zrobie sobie hormonki dla pewnosci. Ł wysle na badanko. I poczekam na wyznaczenie terminu HSG. Bo wiem ze to uzaleznione od @ jest. Wiec mysle ze do polowy wrzesnia mi zrobia skoro badanie sie robi do 10 czy tam 12 dc.

reklama
Nuska no no co za energia :-) suuuper :-)
Niestety malo realne jest za kazdej sie uda w tym samym cyklu, ale zeby chociaz co miesiac jedna :-)
Ejjj I prosze mi sie nigdzie nie przenosic na stale bo co ja tu sama ze soba bede pisac ??halo halo.

Patuska ja mam wielka nadzieje ze twoje jajniki ladnie beda pracowac bez clo I ladnie zaskoczysz a jak nie to odpoczniecie tak jak mowisz :-)

Nuska wykres piekny, ale dobrze ze sie nie nastawiasz, bo juz wiele razy widzialam piekne ciazowe wykresy a potem doopa I tempka sie roztrzaskala :/
Ale wiesz ze kciuki trzymam :-) I pozytywne fluidki sle , tyle ile moge !!!

Dziewczyny myslicie ze w ciazy moglabym jeden dzien spedzic w disney world? Albo w innym parku zabaw ? Glownie chodzi mi o kolejki itd.
Tylko to sa emocje aahh
Pewnie I tak nie wypali bo to drogie ale tak teoretycznie :-)

Hmmm Akuku mowia ze drugi trymestr jest bezpieczniejszy ale chyba ja bym sie bala...

No Nuuuski wykres jak na razie zapowiada sie imponujaco. Moze to po zabiegu,ale wazne ze jest owulka. Teraz czekac na dwie kreski. Bo skoro jajowody przedmuchane to teraz nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie udalo.

Patuska ojj jak dzieci nie mialam to tez tak spalam :-P a wiesz ze dzieci to w wiekszosci ranne ptaszki. Tzn. Jak nauczysz regularnosci zaspiania (u nas w czasie szkolnym 19 a wakacje 20)
Teraz budza sie z reguly o 8 ale byl okres ze o 5 wstawali albo 6 :-)
Ja na pewno 3 malucha tez naucze regularnego snu. Dzieci wyspane, a ja wiem ze wieczor mam dla mnie I m ... A tak to nawet filmu nie obejrzysz bo przeciez dzieci takich ogladac nie moga, a o halasie juz nie wspomne :-P
Teraz to ze chodza regularnie spac jest dla mnie blogoslawienstwem, bo zaprowadzam do pokoju, buziak na dobranoc. Milych snow gasze swiatlo zamykam drzwi i ida spac. Czasem wstana na siku albo wolaja picie atak to sami zasypiaja .
No i ja wtedy tez moge isc spac, bo o 19 wczoraj juz mnie tak glowa bolala ze masakra. Ale teraz w dzien nie spie wcale :-)

No patus wlasnie mysle bo tutaj.mamy taki park zabaw i jezdzimy raz, dwa razy w tyg. A ze m ma noge zlamana to ja z dziecmi wszedzie wchodze, zjezdzam itd.
Ale chyba odpuscimy w tym roku. Bo nie wybaczylabym sobie jakby cos, a placic zeby patrzec to tez nie chce.

Wlasnie regularnosc jest najwazniejsza. Moja kolezanka nauczyla synka chodzic z nia spac tak kolo polnocy i wstawac kolo poludnia i co? I teraz jak chca wyskoczyc na impreze to nie moga bo maly o 22 nie zasnie. A jechac po 1 w nocy gdzies to juz nie warto.

paulinka dlatego wlasnie sklanialam sie ku badaniu droznosci, bo nie jeden raz slyszalam, ze nawet samo podanie kontraktu pod takim cisnieniem usuwa mniejsze zlogi w jajowodach czy przytkania, i wielokrotnie kobietom wlasnie po laparo/ HSG sie udawalo :tak: zobaczymy, jakby tak mnie sie udalo (...) w tym cyklu to chyba bedziemy mogly skromnie powiedziec, ze jestem tego najlepszym przykladem :>

patu$ wiem ze wszelkie badania droznosci powinno sie robic przez owulacja, ale oczywiscie po skonczonej @. Przy laparo jest znowu na odwrot - wazne zeby bylo po owulacji, zeby wszystko bylo ladnie i przejrzyscie widac :tak: ciekawa jestem ile sie czeka na takie badanie, ale bedzie je wykonywal Twoj gin, prwada ? wiec super, bo wszystko bedziesz wiedziec od razu a nie tak jak ja, dowiadywac sie od zaprzyjaznionych pielegniarek :wściekła/y: ale ja Ci mowie, ze wszystko bedzie dobrze, zobaczysz Sloneczko :*

Musze Was naladowac na najblizszy miesiac pozytywna energia bo z sil opadamy !! :-)

akuku alez ja sie nigdzie nie wybieram :P szczerze ? nie chce mi sie nawet poznawac nowych osob i ich historii, wystarczy mi to co mam, zachlanna nie jestem a mam wiecej niz nie jeden czlowiek :tak::wściekła/y:
co do parku rozrywek, mysle, ze jesli ciaza przebiega ok, nic sie nie dzieje to moze...choc ja bym sie mimo wszystko bala. :happy: tylko oczywiscie z kolejkami musialabys uwazac.

Ostatnia edycja:
Patus a jaki bedzie prpblem zeby dziecko do szkoly obudzic ? Ehh
Moje sie same budza i nie musze ich sciagac niewyspanych z lozka. Dla tego nawet jak mowia ze nie chca isc spac yo ia ivh do lozka prowadze bo wiem ze dzieci musza sie wysypiac zeby dobrze sie rozwijac.
Pozatym cobmi po tym ze dziecko spi do poludnia skoro do polnocu szaleje...

Nuuuska mam nadzieje ze bedziesz doskonalym przykladem sukcesu HSG.

Wlasnie nie wiem jaka metoda bedzie chcial robic. tak moiwl mi z eon to bedzie robil wiec chyba bedzie mi dostosowywal termin do swojego dyzuru. Ciesze sie ze to bedzie on bo nie dosc z zna juz moja ci*** :-):-) to nie bede musiala sie tak krepowac to jeszcze prowadzi mnie od poczatku to tez jakis plus...

reklama
Nuska ale ja wlasnie na kolejki tylko bym chodzila, tam sie siedzi tylko wiec luz, bo nic na brzuch nie uciska itd. ale chodzi mi o to ze to sa emocje, a ja uwielbiam takie zabawy. Oczywiscie jakby mnie cos zaczelo bolec kluc czy cos wtym rodzaju co by mnke zaniepokoilo, juz bym nie poszla...no zobaczymy bo na jeden dzien za 6 osob wychodzi jakos 200 f , dla mnie to duzo w tym momencie.
Zreszta wiadomo ze nie bede caly czas szalec bo.mam 2 dzieci i bedziemy sie z m zmieniac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry