• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ a ja bym proponowala odstawic testy owu, termometr ale mimo wszystko czynic staranka Kochana, moze uda sie jak w przypadku akuku ? :) Moze to jest metoda, i sama jesli teraz sie nie uda, na urlop nie biore ani testow ani termometra i podzialamy tak, jak my bedziemy mieli ochote a nie jak kalendarz pokaze.
Odnosnie stymulacji chodzi Ci o CLO tak ? a nie myslalas o zasiegnieciu porady innego gina ? Chocby dla sprostowania, sprawdzenia pewnych rzeczy, bo a noz okaze sie cos innego. Ja mysle, ze hormony i HSG wszystko Nam wyjasni. Choc mysle, ze Ty masz tak ladne wykresy, owu zawsze o czasie, cykle nie przesuniete ze hormony masz w porzadku. Wiem, nie znam sie na pewno tak jak lekarz ale wydaje mi sie, ze albo moze to jajowody albo tylko i wylacznie psychika. Ja sama sklaniam sie ku temu przy swojej osobie, bo wiem, ze nie ma nic gorszego niz blokada psychiczna a my stanowczo zbyt wiele o tym myslimy i przezywamy.
Kochana ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze ! :tak:

reklama
Nuuśka tempka fajnie wygląda:) To jest pierwszy pełny cykl po laparo i badaniu drożności?Akuku ja w ciąży miałam takie dwa tygodnie, że prawie całą noc spędzałam na toalecie:) Po prostu nie opłacało mi się do łóżka wracać, bo zanim doszłam tam i się położyłam to znowu siku mi się chciało:) Więc brałam tel i grałam w gierki, a odsypiałam w dzień:) Zresztą ja nawe nie w ciązy chodzę od 3 do 5 razy siku w nocy:)U nas o straniach- znaczy, że znowu ruszamy z nimi jesienią wie każdy... Ta moja klepa nic w tajemnicy nie utrzyma. Bardzo otwarty człowiek jest:(((((A tak poza tym to jestem na półmetku leczenia:) pierwsza tura tabsów wzięta:) Teraz tylko drugie tyle...

Ja nawet bez stymulacji cykle mialam ksiazkowe. Bez przesuniec bez plamien. Jedyne co to brak jajeczkowania. Zrobie sobie te hormony w sierpniu,ciesze sie ze lekarz jednak zrobi mi to hsg no i co innego moze wiecej? No poki co to nic. I chyba zaden inny lekarz nie powie mi nic innego niz ten i to co ja sama wiem.

Co do staranek to za specjalnie nie mam zamiaru sie starac. Procz tego ze wtedy kiedy bedziemy miec ochote. Bez nacisku. Chyba to nam obojgu dobrze zrobi.

Tak chodzilo mi o CLO.

paulinka odstawisz leki i zaskoczysz :)

dzien dobry :-D
Dzis piateczek więc buzia sama sie smieje :-):-):-)

Nuśśka - piękna tempka. Takiego wykresu chyba jeszcze nie miałaś (ładny i stabilny)

ale byłoby fajnie jakby nam wszystkim udąło się w jednym cyklu ;) prawda? to wtedy żadnej by przykro nie było i razem przeniosłybysmy się na kwietnówki, majówki 2014 ;) Co wy na to?

Tysia propozycja kuszaca ale czy do zrealizowania. Napewno zostala by paulinka bo ona raczej w tym cyklu nie zaskoczy i jeszcze przez jakis czas nie.

paulinka tak dokladnie pierwszy cykl po laparoskopii, w tym tez pierwszy pelny z Castagnusem. Dla mnie najwazniejsze bylo to zeby cykle sie wyregulowaly m.in. bo odkad sie przesunely ciezko bylo owu wykryc, a teraz mysle, ze przyjela sie w 17dc. A jak Twoje cykle, ustabilizowaly sie po leczeniu ? Jeszcze 3 miesiace Cie czekaja jak dobrze pamietam prawda ?

patu$ najwazniejsze to to, zebys robila wszystko zgodnie z wlasnymi przekonaniami :)

A ja dzis kolejny dzien "spiaczki". Wczoraj pierwszy raz od niewiem kiedy zasnelam na chwile po poludniu.

tysia no ja mam takie samo myslenie, dlatego na ten cykl sie nie nastawiam bo nauczylam sie myslec, ze skoro Wam sie nie udalo, to mnie tez nie powinno, bo jakos tak lepiej bym sie czula gdybysmy na prawde wszystkie razem zafasolkowaly. Ale chyba nawet gdyby sie udalo to zostalabym tutaj. Tu czuje sie jak w domu :-) Ale chyba z kazdej Waszej ciazy bede cieszyc sie tak samo, nawet jesli mnie sie uda, kazdej z Nas nalezy sie jak malo komu i Wasze terminy testowania przezywam niemniej niz moje wlasne :**

Ostatnia edycja:
Rozrzucam dla tych, dla ktorych chce i moge a reszta WON ! :-):-) Nie ma sie co zalamywac, kurcze jestesmy wszystkie mlode, piekne i pelne zycia. Moze akurat Nam zostalo gdzies zapisane ze musimy dluzej poczekac na dzidziusia ale w koncu na pewno sie doczekamy :tak: Trzeba sie zmobilizowac, smutki odstawic na bok, a wlaczyc wiecej walki i samozaparcia. Czemu jakas cholerna deprecha ma wziasc nad Nami gore i zepsuc Nasze plany ?!! Nie ma takiej opcji nawet, niech sie w du** pocaluje bo tylko tyle moze :-) nie damy sie ! :tak: :*

No ja na kwiecień i maj szans nie mam... Dopiero na lipiec... Ale Wam polecam:))) Mikołaj jest z 16 maja i bardzo wygodnie jest mieć dziecko na wiosnę:)))) Najchętniej drugie też bym wiosenne chciała, ale mam nadzieję, że trafimy w pierwszym możliwym terminie...po roku nieudanych prób i czekania...:(((Nuuśka ja słyszałam,że często fasolka trafia się w pierwszym pełnym cyklu po badaniu drożności. Na styczniówkach dziewczyna tak zaszła po ponad roku starań. We wrześniu urodzi Nadię:)Patuśka mi się wydaje, że przy Twoich książkowych wykresach to hormony będą raczej ok. Pomogłoby wrzucenie na luz, ale niestety ciężko to zrobić... Znam to z autopsji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry