• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ zobaczymy, mam nadzieje, ze moja osoba przyda sie do nauki :wściekła/y::wściekła/y:

akuku skoro tak, to moze warto :) przynajmniej cos innego, milo spedzicie dzionek, a jak wiadomo, wariowac nie bedziecie Bog wie ile.

reklama
Ale Wam się temat dziś rozwinął :-) a ile czytania mialam hehe..

Patu$ka u mnie trochę lepiej samopoczucie ale nie jakieś super. Mój M to już wczoraj stwierdził ze ja to 28 dni w miesiącu mam depresje a dwa są w miare ok. Ale mnie zdrzaźnił :p
a jak u Ciebie?
Akuku ja tam nie wiem czy mozna korzystać w ciazy z tego typu przyjemnosci ale nie slyszalam w sumie nigdy zeby tego zabraniano.
Nuuuśka ja Ci życzę żeby udało Ci się właśnie teraz, w pierwszym cyklu po laparo :-)

natka dziekuje Ci Slonce, Ty wiesz, ze chcialabym jak niczego innego tego wlasnie, ale jak sie nie uda, na pewno sie nie zalamie, w koncu Twoja Martyna tez miala laparo i zaszla w 3 cylu po wiec mysle, ze na to wszystko potrzeba czasu po prostu.
Ale pewnie, ze byloby fajnie. A u Ciebie deprecha niech idzie won, nie widzisz ze ja tu od rana naladowuje pozytywna energia ? :happy:

Natka u mnie tez juz troszke lepiej. Wczoraj jeszcze poplakalam,ale przeszlo mi.@ juz powoli odchodzi wiec mysle ze bedzie lepiej.

Akuku ja myślę, żę można jechać... Jak się będziesz źle czuła to odpuścisz sobie co wyższe kolejki, a tak to powinno być ok:)Patuśka życzę Ci, żeby jesdnak hsg nie trzeba było robić:) A jak nie to akurat po hsg dołączę do Ciebie...:)) Mamy jedną listopadówkę i jedną styczniówkę czyli pora na marcówkę:) Nuuśka???

paulinka listopadowka ? aaaaa piszesz o czekoladce ? :happy: hehe co do marcowek to Nuuuśka sie wyseksila za Wasza porada we wsze strony wiec teraz musimy czekac na rezultaty :happy:ale postaralam sie jak tylko moglam :-p

ale sie obzarlam kremowek. Przyszla Pani i przyniosla oryginalne wadowickie kremowki z jednej z cukierni w Wadowicach bo byka wczoraj, zjadlam 2 i pol i normalnie niedobrze mi sie robi :laugh2::wściekła/y:

Wadowickie kremowki mmmmmmmmmmmmmmmmmm jadlam jeden jedyny raz ale dwie od razu. Cudowny smak....ale to bylo dawno z 10 lat temu na wycieczce:-D

Paulinka my tu obie bedziemy walczyc do zimy:-D

Nuska badz marcowka :D:D

ja tez chce kremowki !!! podziel sie z ciezarna !!

widzicie co jest pod moim suwaczkiem ze mozna zauwazyc plec! po co oni to pisza skoro do 14 tyg chyba plec wyglada tak samo ?
w sumie mi gin u Alexa w 12 tyg. powiedzial ze chlopak na 100 % i ze jak sie mysli to mi kupi winko, ale sie sprawdzilo wiec winka nie ma.
podobno jak dory gin to widzi roznice.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry