• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Kasiol hehe ja tez stawiam na core ale u mnie sie nie sprawdza haha :-P choc jak mowie ta ciaza sie calkowicie rozni od tamtych, tamte laczylo kilka rzeczy :-P

W zwiazku z wczorajszym zrywaniem truskawek dzis na obiad makaron z truskawkami :-P
ja jak zwykle jem na dwie raty, bo to co kiedys bym zjadla i jeszcze dokladke wziela to teraz nie daje rady..hehe

Jak zwykle zmeczenie mnie dopada ale co tam.

Paulinka no to juz nie tak dlugo, choc wiem ze przy staraniach to dwa tyg jest dluuugo...a co dopiero ponad 2 miesiace.

A ja wlasnie sie zastanawiam czy imie Amelia mi sie dalej podoba ? ?? Hehe kobieta zmienna jest i pewnie przy porodzie zadecyduje.

Dodam tylko ze Alex do 2 tyg. Przed porodem byl Maciusiem.

A Victor byl dziewczynka i dopiero kilka dni po narodzinach i mowieniu dzidzia , dzidzia wybralismy imie. Swoja droga mial byc Nicholas, ale stwierdzilam ze w pl jak bedziemy to dziadkowie beda wolac mikolaj :-P

Hehe

Ostatnia edycja:
Nasz Mikołaj gdyby był dziewczynką miał mieć na imię Oliwia. Mi jeszcze chodziła po głowie Nadia, ale Ł się nie chciał zgodzić:) Dla chłopca od początku było Mikołaj, ale potem zaczęliśmy się zastanawiać i w pewnym momencie z Mikusia zrobił nam się Piotruś:) Ł podobał się Kubuś, mi Marcel, myśleliśmy jeszcze nad Aleksem i Ksawerym:) A jak zapytali mnie w szpitalu jak będzie miał na imię mały to powiedziałam Mikołaj no i tak już zostało:) Wtedy to już w ogóle nie było innej opcji, bo sobie zakodowaliśmy to imię:)Teraz dla dziewczynki mam Lilianka, a jak kuzynka mnie ubiegnie to Ninka albo Milenka:) A dla chłopca będzie jeszcze gorzej niż za pierwszym razem...

Boze ale my tu dziś dajemy z tym pisaniem :laugh2:

akuku ja Cie proszę, Ty mnie nie strasz psychiatra haha bo teraz to będę mieć jeszcze większego stresa :laugh2: Jak u Nas będzie kiedyś dziewczynka to będzie Lenka a dla chłopca nie mam jeszcze pomyslow :zawstydzona/y: Oprocz Łukaszowego KORELA ale to mu powiedziałam od razu ze jak chce tak nazwac dziecko to nie ze mna :wściekła/y::wściekła/y:

paulinka oj to ja to już widze jak u Was zaczna się staranka - Nasz watek będzie się trzasl od rana do wieczora :-):-)

W ogole co my tu dziś caly dzień o seksowaniu piszemy, watek się w zbereźny zamienia :rofl2: ale tak, masz racje patu$ po @ tez mi wzrasta libido i to tak, ze to ja ciagne Ł. do lozka a powinno być na odwrot :wściekła/y: Dzis mu powiedziałam, ze jest :wściekła/y:bezczeleny bo mi powiedział, ze pojdziemy się dziś bzykac jak mu pozwole się dwóch piw napic wieczorem. Nie miałam wyjścia :laugh2:To czysty szantaż !

Nuuuska no lepiej o seksowaniu niz ciagle o starnkach,trzeba sie oderwac od wszystkiego...
ja to mam najwieksza chcice zaraz rzed @ i zaraz po a potem to roznie.

Cipka to najlepszy silnik na świecie - DEMOTY

Co do imienia to dziewczynka napewno bedzie Hanna a chlopiec do konca nei wiem ale na razie postawilismy na Filipa ale cos nie widzi mi sie. Dziewczynka na bank juz jestesmy pewni a z chlopcem to jeszcze sie moze zmienic.

Paulinka to u was zostalo pierwsze imie :-)

Nuska alez ja Cie nie strasze tylko uprzedzam :-P

Patus hehe :-P demotywator swietny hehe
Imionka ladne :-)

o czyms trzeba gadac no nie ? Ale zauwazcie ze wy jak @ dostaniecie to wtedy sie tematy zmieniaja :-P
Obstawiam ze za jakies dwa tyg. Znowu bedziemy pisac o sluzach tempkach i bzykankach :-P
Ale zeby nie bylo mi kazdy temat odpowiada ;-)

Jejeku ale mnie na wieczor wydyma :-P
Masakra jakas :/:/

Jeszcze chwila i dzieci do spania ;-) :-)

Ej dostałam wkur** jak poczytałam ta laske na anty...to ewidentnie Angela , i jeśli jutro pojutrze moje przypuszczenia się potwierdza na pewno zainterweniuje.

akuku boszzzze to oby się udało w takim razie :wściekła/y:

Burza u Nas jak nie wiem :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry