• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuska zrobilam sie bardzo delikatna na dotyk, dzwieki i wogke na wszystko. Szybko sie denerwuje ale w tej ciazy jakos latwiej jest mi sie opanowac i nie wybuchac.
Wsadzilam.zatyczki i juz nic mi nie przeszkadzalo, tzn. slyszalam.tv ale juz tak jak przez mgle.
Jeszcze przeziebiona jestem ale dam rade.
Jestem zalamana, brzuch.mi wywala coraz bardziej. Jedziemy na wakacje a ja sie w zadne krotkie spodenki nie mieszcze..musze kupic ciazowe spodenki i moze jakies sukienki ahh
Zal mi na to kasy bo krotkie spodenki ubiore tylko przez dwa tyg. Bo tu tak cieplo nie jest.

Dzis mi sie snilo ze bylam na usg (juz odliczam , jeszcze 10 dni) i babka mierzyla itd ale slabo bylo widac, wiec kazala sie duzo napic i wtedy juz lepiej bylo widac (tutaj mowia ze lepiej widac jak sie duzo napije przed usg)
No i porobila zdjecia itd i pyta czy chce znac plec a ja ze tak, no i mowi thats a boy !!
A ja ze trzeci chlopak ... Hehehe
I z placzem do domu wracalam ale sama w tym snie sie zastanawialam czy ja placze ze szczescia ze dziecko jest zdrowe czy ze smutku ze chlopak hahaha :-P
Dodam ze na usg oczywiscie nie bylo juz przepukliny pepowinowej.

Nuska co za noc! U nas nie ma burz na szczescie. Chyba 2 razy od 6 lat slyszelismy grzmot :-P i na tym sie konczylo :-P

Milego dnia u nas juz prawie 24 stopnie ...jejku to jak nie u nas hehe :-)

reklama
Nuuuska moze po przytulankach bolal cie pecherz? jednak czasem takjest bo to tam wszytsko polaczone. Tempka mimo zaburzenia wyglada ladnie.

Akuku kochana za duzo o tym wszystkim myslisz,za duzo. Co do ubran zamiast spodenek kup sobie jaksa tuniczke leginsy,cos co potem bedziesz mogla wlozyc.

Patuska no ja chcialam jakies krotkie spodenki co by nogi troche slonca zlapaly...ajj pomysle jeszcze bo moze bedziemy duzo na plazy i wtedy w sumie zadne ciuchy sie nie przydadza :-P
Moze jakas sukienke odcinana pod biustem ale czy ja tu cos znajde ? Hehe

No staram sie nie myslec ale podswiadomosc robi swoje

Hej dziewczynki :*
Ale ładna pogoda :-)

akuku chyba naprawdę za dużo myślisz :-) musisz trochę wyluzować bo oszalejesz :-)

Patu$ka ale fajnie że już po @ :-) u mnie już też końcówka :-)

Nuuuśka współczuję takiej nocy :-(

akuku a ja cholernie boje się burz, zwłaszcza wyladowan a wczoraj to mowie Wam, az swiatla migaly w domu :eek: dawno czegos takiego nie przezylam. No i oczywiście wtedy kiedy Agnieszka miała zamiar się wyspac :wściekła/y: Co do ciuszków, powiem Ci Kochana ze ja miałam jedna sukienke, jedna spodniczke i pare bluzek, wszystkie oczywiście ciążowe, bo w normalne ciężko się było zmiescic, ale najwygodniej na pewno było mi w sukience a'la ogrodniczki. Kup sobie jak pisze patu$ jakies leginsy i tuniczke, albo zwiewna sukieneczke, na pewno cos ladnego znajdziesz :tak:i nie myśl tyle o tej przepuklinie !

patu$ nie nie, mnie chodzilo o to, ze taki pelny był, ze miałam wrazenie ze zaraz peknie a przed pojsciem spac na prawde wiele nie wypilam :sorry:Albo to ta burza spowodowala, ze ze strachu bym się posikala :P

Ostatnia edycja:
Nuska no jakas sukienke poszukam w bluzkach chodze normalnych bo ja przes swoja tusze dluzsze kupuje. A tuniczki to sobie z checia pokupuje.
Wezme sobie jakas jedna sukienke jak bedzie, leginsy mam jedne ciazowe ale one sa do kostek wiec kupie sobie takie 3/4 koszulki mam bo sobie pokupowalam.
Wogle zauwazylam ze ta ciaz nie dosc ze w przod to jeszcze w boki mi idzie, wiec juz sie boje ale pewnie w styczniu to mnie z balwanem pomyla :/:/
Nie wiem czy tyje bo wage mam zepsuta, ale naprawde nie jem jakks duzo. Sniadanie obiad kolacja i to tyle. Jie podjadam miedzy posilkami bo jakos checi nie mam. Ehh
Slodyczy prawie nie jem wiec masakra jakas :/:/
Juz na siebie patrzec nie moge a co bedzie dalej :-( no nic chcialam.to mam, kazda ciaza inna i nie moge przewidziec jak bede wygladac, bo w.kazdej ciazy wygladalam inaczej :/
Z Vikim sie najlepiej czulam jesli.chodzi o wyglad, czulam sie sexi hehe, a teraz jak baleron chodzacy :-P
Powiedzialam m ze w boczki.mi idzie a on ze jak sie maluch urodzi to z boczkow zrobimy grochowe :-P hahaha
No nic urodze to zaczne zrzucac kg, zebrane w 3 ciazach :-P haha

reklama
Dziewczyny no jak dziewczynka to niech se zabiera ile chce ;-)
Rozstepy juz mam po Alexie (w ostatnich 2 tyg. Dostalam na calym brzuchu i nie tylko :/)
Ale w ciazy ladnie wygladalam, z Vikim zadnych dodatkowych rozstepow , i mialam tylko brzuszek :-P
A teraz jakies plamy na ciele, pryszcze, syfy, jakies zajady przebarwienia...
Serio czuje sie tak zle w somim.ciele jak nie wiem, kiedy ja wstawialam zdjecie brzucha z tydz temu ? Teraz jest jeszcze wiekszy a to dopiero 13 tydz. Sie zaczal. :/:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry