• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku będzie dziewczynka:) Ty już kochana niebawem drugi trymestr zaczynasz:))) Ale to minęło... Cudza ciąża to jakoś tak szybko leci:) A swoja własna się ciągnie w nieskończoność:)

reklama
oj tak to na pewno paulinka :) pamiętam jak ja bylam w ciąży, od 5-go miesiąca wydawalo mi się, ze te 4 miesiące będą trwaly w nieskonczonosc :happy: Ale chyba nie ma większej radości niż bycie w ciąży. Sama swiadomosc tego, ze nosisz małego człowieczka pod swoim sercem, ze ,cale jego zycie od pierwszej sekundy jest uzależnione od Ciebie daje wielkiego kopa, ale i wiele strachu czy podołasz :tak:

Paulinka druga, trzecia ciaza juz szybciej leci :-P
Ale jak teraz mysle to jeszcze dluga droga przede mna :-P
Prawda,jest taka zjak sie ma zajevie to czas szybko leci...

a u Nas nudne i leniwe popołudnie ;-)Ł. w pracy jeszcze siedzi, Ola lata po mieszkaniu i bawi się z kotami w dom (haha) a ja odgruzowałam wszystko, i mam chwile dla siebie. Mam nadzieje, ze dziś uda się pospać. I tak myslalam dziś nad tym, i chyba po tym czasie kiedy Nam się nie udało teraz chyba już przyjelam do wiadomości ze jest jak jest, i kurcze jedna polowa glowy myśli- Tak, uda się. A ta druga - Ze to już chyba niemożliwe. Nie wiem dlaczego zaczelam tak myslec, ale mam wrazenie ze jest to cos tak nierealnego, ze dziś smialam się, bo powiedziałam do Łukasza ze jak kiedyś się uda, to na bank w to nie uwierzę,test uznam za wadliwy a bete za niewiarygodna.
Czasem nawet moje własne myslenie potrafi mnie zaskoczyć :sorry:

Dziewczyny popatrzcie na staraczki styczniowe 2013 i powiedzcie czy madinka Wam znowu kogoś nie przypomina? Akuku mam nadzieję, że druga ciąża minie szybko:)

paulinka patrzyłam - na pewno ow osobka jest grubo podejrzana bo po jakiego grzyba pojawiać się na watku staran styczniowych skoro mamy już lipiec ? Tekst "Ja chce dzidzie"...tak ciekawe. Na pewno zajrze tam jutro i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, bo jednego jestem pewna - kolejna laska która pojawia się na watku z pytaniem "Jaka jest szansa ze mohe być w ciąży? ". Na anty się poki co nie zjawila, a ja szczerze wiesz co ? Jak pomysle, ze to znowu może być ona to dostaje palpitacji, bo to znaczy tylko tyle ze ona jest na prawde chora psychicznie.

Chora psychicznie, a do tego tępa... Dwa razy w tym tygodniu została zdemaskowana to powinna przynajmniej na jakiś czas dać sobie spokój... A nie co rusz nowy wątek i jedna i ta sama płyta... "Czy mogę być w ciąży"- właśnie to zwraca uwagę, więc mogła sobie darować, bo to jak podpis:) Ale może a nóż widelec to ktoś inny...

Wiesz co gdyby nie to zdanie pojawiające się za każdym razem chyba bylabym w stanie w to uwierzyć ale kurde to jedyne co najbardziej rzuca się w oczy poza tym od razu pisze, ze nie wie czy jest w ciąży, ale byłoby super gdyby była choć na anty twierdzila z kolei ze niekoniecznie bo chciała odczekać pol roku po odstawieniu pisząc jednocześnie ze się nie zabezpieczają w ogole :sorry:

reklama
Nuuuśka też mam takie "dwutorowe" myślenie. Z jednej strony myślę że teraz się uda a z drugiej że to niemożliwe i na bank nic z tego. Więc chyba takie myślenie to norma :P albo wręcz przeciwnie- obie jesteśmy jakieś nienormalne :p

Ja za to wymyśliłam sobie "nowy" powód do zmartwień. Bo jeśli gin stwierdzi że przedłużamy kurację CLO do pół roku (bo standardowo są 3 cykle) yo będę mieć problem w następnym cyklu. Bo jeśli @ przyjdzie tak jak przypuszczam czyli 30.07 to między 10 a 12 dc będę na wakacjach a wtedy powinnam mieć pierwszy monit. I nie wiem co teraz.

A co do nowych wcieleń angeli na forum to myślę że nie ma co się nad tym zastanawiać. My już się na takir coś nie nabierzrmy a nie ma sensu ciągle szukać i patrzeć czy nie założyła nowego konta bo jeśli chodzi jej o to zeby być w centrum uwagi to takim zachowaniem tylko jej "pomagamy". Możemy mieć tylko nadzieję że następne staraczki się na to nie nabiorą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry