• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej.
Ja właśnie wróciłam bo byłam u brata na urodzinach :-)
Mężuś jeszcze w pracy więc siedzę sama i oglądam film :-)

Akuku jakie Ty masz jazdy z tą swoją mamą to jest masakra jakaś!

Nuuuśka no to współczuję że tyle roboty się zapowiada... U mnie pewnie też roboty bedzie kupa :/
Kolorowych snów :*

reklama
Nuska niestety mama nie rozumie ze te jej odzywki sa przynajmniej dziwne...
Tylko ze wiecie ona sie odzywa tak tylko do mnie :-(
Ja niestety od zawsze czulam ze mama jest taka tylko dla mnie. Ona I tak uwaza, ze ja to wymyslilam I tak nie jest, ale wlasnie takie odzywki mnie tylko w tym utwierdzaja.
M mnie powstrzymywal zebym zakonczyla wygadywanie mamie, bo wybichlam I juz podniesionym tonem kowilam, ze chyba ma 5 a nie ponad 50 lat, bo nie potrafi odpowiedziec na proste pytania :/:/
Nie wiem moze przesadzilam, ale wlasnie z tym praniem odpuscilam, a wiadomo ze jak sie nazbiera to wybuchne jak kazdy inny czlowiek.
Teraz w ciazy sie szybko denerwuje, ale na prawde staram sie trzymac te emocje w sobie I nie pokazywac ze sie wkurzam...
Ja I tak nie mam prawa sie zle czuc, nie ma prawa mi nic smierdziec. Jak sie poloze to m mowi ze bym tylko lezala... Wiec teraz staram sie nie klasc w dzien, tylko wstajemy rano, codziennie gdzies jedziemy...
Ahh dola mam dzisiaj I plakac mi sie chce.
Fajny dzien byl dopuki do domu nie wrocilismy..
Mama do pl wraca 26 sierpnia, a my za 9 dni na urlop I wrocimy po 2-3tygodniach, wiec tez odpoczniemy.
Ahh sorki ze wam tak marudze.
Jeszcze 9(jutro8)dni do usg :-) wiec odliczam.

Jejku jak mnie ge nerwy trzymaja dzisiaj az sie gotuje w srodku...i yo o takie badziewie...oczywiscie mama sie obrazila...wg niej jestem wyrodna corka ah

Natka ja ogolnie nie moge nazekac, ale raz na jakis czas jest odpal I tyle :/:/ I to o glupoty..
To odpoczywaj sobie :-)

Nuska milej pracki jutro:-)

Hej dziewczynki :*
Aż dziwne jak tu u nas cicho było przez weekend, zwłaszcza w porównaniu z ostatnimi dniami przed weekendem :-)
A dziś też jeszcze wszystkie śpicie... Oj, jak ja Wam zazdroszczę :-) ja niestety zbieram się już do pracy, choć krotko spałam i jestem prawie nieprzytomna :-(
Miłego dnia :*

hej:0
ja tez dziś pierwszy dzień po urlopie w pracy, spać nie mogłam z wrażenia chyba i tez zbyt wydajna dzis nie jestem:) ale cos porobic musze:)
kurde miałam luz a już zaczynam myśleć...;/ akysz myśli ,że jeszcze z 3 dni, akysz... miesiąc mam dziwny temperaturowo i mam nadzieje ze bedzie skok bo na razie nie wygląda to za ciekawie ;/ trudno bedzie co ma być:)natka i patuś idziecie razem łep w łep w tym miesiącu:)
akuku wiec co czujesz, ja tez od czasu do czasu mam jakąś jazde ale z tesciową, nie żeycze nikomu takiej presji i schizy wprowadzanej przez "domowników" ( rodzina powinna sie wspierać a nie wkur...) jak wszystko dobrze pójdzie to październik mamy odrębne pokoje i swoje wejscie na parterze:) to mnie teraz trzyma najbardziej :) staram sie tym cieszyć:)
ciekawe jak nuśśśkaowa tempka dziś:)

hej dziewczynki :*

kasiol nuśkowa tempka taka hmmmmm dziwna. W ogole powiedzcie mi bo już się zaczelam zastanawiać ale ostrzegam - głupie pytanie :-D Czy jak mierze temperaturę w ustach, kiedy wkładam termometr to chcąc nie chcąc dopóki nie pokaze tempki oddycham w jego strone. Czy poprzez oddech mogę zmienić wartość temperatury na termometrze ? Boszzze wiem, wyszłam na głupka ale zastanawiałam się dziś nad tym, bo tempka zmierzona o 4.30 - 36,58 ale tak oo zmierzyłam i 5 minut później i było już - 36,51. No i się zastanawiam czy ja aby nie chucham zbytnio na termometr :wściekła/y::wściekła/y:Co do Twojej - rzeczywiście jakas taka "gorzasta" a bierzesz jeszcze Castagnus czy już odstawilas ?
akuku oj nie będzie mily dzionek, już mam stresa jak o tym mysle - chmara ludzi, ja i kobita która ma ruchy czystego flegmatyka :sorry2: my good. a mama się nie denerwuj na prawde bo szkoda nerwow :/

natka jak ja dziś wroce do domu, pewno będę szukac wejścia do domu :-D

nuśśśka tez sie zastanawiałam kiedyś nad tym ale jak jest elektryczny to chuchanie nie zmienia wartości-ja bardziej myślałam o odpowiednim miejscu i nacisku przy pomiarze:) bo potrafiła tempka byc różna w 1 po pierwszym pomiarze...ale sama nie wiem...:)

No wlasnie bo mysle dziś tak - ok, jak się budze to chucham na termometr kiedy oddycham. Oddycham cieplym powietrzem z racji pogody oczywiście wiec teoretycznie hmmm nie wiem czy to może dzialac na wartość pomiaru, matko ale pytanie :-D akuku pomocy !!! Bo ty wszystko wiesz !

Choc jak Ty mysle, ze chyba na elektryczne termometry nie powinno to mieć wpływu bo w Nich wartość zmienna ma tylko metalowa koncowka a ta jest w ustach w moim przypadku. Co innego w rtęciowych bo tam może to mieć wpływ ( tak mysle ) :wściekła/y:

DOberek! Co do toermometru to raczej chuchanie w jego strone nie zmienia wartosci,predzej miejsce pomiaru. Jak np wkladasz po jezyk to zawsze w to samo miejsce z podobnym naciskiem jezyka.

Nuuuska tempka ladna no no

Akuku wspolczuje ci tych akcji z mama. Tak jak kasil napiasala rodzna bardzoej czlowieka wkurzy niz nie jeden obcy.

reklama
patu$ staram się zawsze celować w sam srodek pod jezykiem i to chyba u mnie nie jest zmienne - tak mi się wydaje :sorry2: Czyli mówisz, ze w momencie jeślibym zmienila miejsce pod jezykiem odnośnie pomiaru, wtedy może pokazac się rzeczywiście inna wartość ? To musze teraz uważniej na to patrzeć, ale wydaje mi się, ze caly czas trzymam srodek :wściekła/y:a Ty gdzie mierzysz ? :happy2:

Tak sprawdziłam teraz z ciekawości, i tak zawsze celuje w srodek :) Swoja droga tempka o 10:10 - 37.03 a wiec stan podgorączkowy hehehe xD

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry