• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
tysia zobaczymy, na razie siedzimy ciiiicho bo potem znowu bedzie smutek jak sie okaze ze nic z tego a tak staram sie w ogole nie myslec pozytywnie.
w kwestii Castagnusa niestety nie pomoge bo ja dopiero koncze pierwsza dawke ( znaczy sie pierwszy miesiac ) :-(

kasiol a nie myslalas, ze ten gorzasty wykres moze byc skutkiem tego ze przestalas brac Castagnus ? Bo dziwna zbieznosc kurcze, ale moze to nie ma zadnego wplywu na to :zawstydzona/y:sama nie wiem.

Zastanawiam sie nad powodem tych moich boli brzucha :| bo juz od paru dni daja w kosc,tzn, nie jakies daramtyczne ale lekkie pobolewanie nie wiem czy to cholerstwo nerwowe czy co :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
tez przez chwile tak pomyślałam , ze moze przez Castagnusa-mysle ze w cągu dwóch dni powinno sie wyjaśnic czy bedzie wzrastać czy dalej nisko,moze to ten cykl w roku bez ovu...bo chyba staranka nie mogły tak zaburzyć cyklu(?) z drugiej strony zawsze miałam stabilne cykle nawet jak nie brałam cAST.jescze pare dni i sie wyjaśni:)kurde znów zaczynam mysleć;////////
nuśśśka oby te bóle nie zwiastowały nic niepokojącego tylko dobra nowine:)

nie wiem czemu tak mnie boli ten brzuch / zoladek, sama nie wiem z czego juz to :no:
Co do cyklu, to watpie zeby ilosc czy czestotliwosc staranek miala wplyw na temperature kochana. Wiesz ze to moze byc wynik zaprzestania brania Castagnusa, czytalam gdzies ze po odstawieniu wielu kobietom rozregulowaly sie cykle choc po jakims czasie wracaly do normy. Nic sie nie martw Kochana, najblizsze dni jak sama napisalas pokaza Nam wszystko. Ale wiem,ze bedzie dobrze :**

Nuuśka na fasolkę brzuch boli, ale tak bardziej okresowo, a żołądek to nie mam pomysłu co to może być.
Siedzę i szukam prezentu mojemu 4 letniemu chrześniakowi... Co można kupić dziecku, które wszystko ma?

Ilość i częstotliwość staranek nie powinna mieć wpływu na tempkę.

Co do chuchania na termometr to na elektroniczny nie ma to wpływu Nuuuśka. A różnica temp po paru minutach po przebudzeniu to norma i dlatego zawsze nanosimy na wykres tą pierwszą, zaraz po przebudzeniu :-)

Ale dziś się smażyłam w pracy.. Duchota że szok! A teraz odpoczywam na działeczce :-)

A co do bólów brzucha Nuuuśka to ja też mam je od owu do @ praktycznie. Raz mocniej, raz słabiej. Zresztą pisałam Wam :-) i też nie mam pojęcia co może być przyczyną... :-)

No wlasnie, ja mam tak samo od czwartku. W weekend tylko lekkie pobolewania z rana a dzis dopadlo mnie praktycznie caly dzien :no:grrrr nie lubie jak cos mi dolega a nie wiem co :zawstydzona/y:

Też tak mam kochana.. I się później zastanawiam co może być przyczyną tych dolegliwości...
Chociaż powiem Ci że u mnie to chyba te bóle mogą być spowodowane pregnylem. Znaczy tak myślę... Ale czy na pewno? Hmm... Bo Może też to faktycznie jakieś nerwobóle?

Ja w piątek do gina jestem umówiona i zobaczymy jak tam pęcherzyki w tym cyklu :-)
A postanowiłam sobie że na wakacje nie biorę termometru i nie będę myśleć o tempce! Co ma być to będzie :-)

a to ja tez tak postanowilam juz ostatnio hehe. Ale czy dotrwam ? No by :wściekła/y:
U mnie zadne leki chyba nie wchodza w gre, nie wiem ale watpie zeby Castagnus mial na to jakis wplyw, bo to takie dziwne uczucie...niby boli, ale troche kluje, poza tym mam wrazenie sytosci caly czas i czesciej pobolewa mnie po lewej stronie. Wydaje mi sie, ze kiedys juz tak mialam ale czy na pewno ?
Poi dzisiejszym dniu zyje jakos nie bylo najgorzej powiem Ci, chyba wiecej sie balam niz wymagala tego rzeczywistosc. Teraz mam nowy powod do stresu - wizytka u nowej gin. Oczywiscie najbardziej stresuje sie tym co mi powie, bo na pewno nic dobrego ( moje durne myslenie) :wściekła/y:

reklama
Normalnie przyjadę do Ciebie i dostaniesz po tyłku za takie myślenie!! Będzie wszystko dobrze :-) coś czuję że to w końcu będzie dobra ginka :-) wreszcie dobrze trafisz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry