• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska chuchanie nie ma znaczenia, tymvardziej przy elektrycznym :-)
Ja mierzylam w pochwie , bo czytalam ze tam jest najdokladniej :-)

Nuska chcialam powiedziec ze moj udany wykres byl tak ze jeden dzien tempka wyzej drugi nizej..itd

Wyspalam sie spalam do 9.30
Snilo mi sie ze jakis facet mnie dusil w szpitalu... to byl ojciec.jakies dziewczyny co lezala kolo mnie I duzil nas obie :/:/
Masakra jaks co za sny :-P

akuku to dobrze :wściekła/y:ja obawiam się ze u mnie mierzenie dowcipne by się nie sprawdzilo bo o 4.30 jak budzik mnie budzi jestem tak nieprzytomna ze ledwo znajduje termometr :wściekła/y:Co do Twojego wykresu - tak wiem. Patrzylam dziś na Twój wykres, zresztą już kiedyś utkwilo mi w pamięci to wlasnie - spadki - wzrosty-spadki-wzrosty i tak na przemian. Dodam ze dziewczyna z kwietniowek - moniqaa która tez teraz zaszla w ciaze miała bardzo podobny, również spadkowo/wzrostowy tylko tempki na poziomie 36.6/36.5 wiec nizsze od Twojego, ale ona podstawowa miała -36,12. Nie wiem zobaczymy, ale jakos tak jestem negatywnie nastawiona.
Skad Ty bierzesz takie sny ?? matko akuku :wściekła/y:

Akuku co za sen...Ale sny maja podloze psychiczne. Znaczy siena sny przekladamy nasze zycie i wydarzenia z ostatniego okresu.

...bry

Ja w pracy. Ale mi sie nic robic nie chce. Szok.

Akuku - wspolczuje sytuacji z mama. Przykre jest to, że ludzie którzy powinni nas wspierac tak się zachowuja....Z moja mama tez mialam kiedys rozne akcje. Nie mieszkamy razem wiec jest ok, ale pod jednym dachem szybko zaczynamy sie kłócic.
Twoje sny pewnie wynikaja z tych stresów w domu. Moze jakas melisa przed snem by pomogla na uspokojnie...

Nusska - ja mocno wierze w fasolke u ciebie w tym cyklu. Rzeczywiscie masz bardzo podobny wykres do ciążowego Akuku ;)

U mnie po ostatnim cyklu który trwał tylko 27 dni, stwierdzilam ze w tym trzeba sie seksic codziennie, bo skoor Castagnus tak mi cykl skrócił to i owu mogła sie przesunąc...

Czy któraś z was brala Castagnusa dluzej niz 3 m-ce? U mnie leci wlasnie 3 miesiac. Pierwszy cykl z castagnusem - 29 dni, drugi 27. wczesniej mialam cykle po 29-33 dni (wiecej tych 31-33 dni). I teraz sobie mysle czy by jeszcze z miesiac nie wziac zobaczyc czy te moje cykle zostana takie krotsze juz czy dalej beda nieregularne.... W sumie krótsze cykle sa bardziej mi na reke bo wiecej cykli=wiecej owu=wiecej okazji na II. :-D
Dodam ze przed pierwsza ciaza mialam cykle skiazkowe 28-29 dni. Po ciązy sie rozregulowały. No ale skoro karmilam piersia to sie nie spodziewalam ze beda regularne cykle przy karmieniu. Okres po ciazy mi wrocil jak mala miala 7 m-cy a karmilam do 2 lat. Po odstawieniu cykle sie troszke wyregulowały, ale i tak daleko im do doskonalosci...

Im wiecej mys;le tym mniej wiem...

Tysia ja Ci nie bardzo w tej kwestii pomogę, chociaż znam ból nieregularnych cykli po ciąży... Z tym, że ja miałam cykle od 12 do 72 dni... Obecnie biorę tabletki anty (naraya) na uregulowanie cykli. Jutro zaczynam czwarte opakowanie z sześciu. Innego sposobu na regulowanie niestety nie znam:((( a w sumie mogłam coś wcześniej pokombinować:)

tysia, ja Castagnusa brałam 2 miesiace-nie biore od paru dni:) cyklu chyba mi nie skrócił-no chyba ze ten ostatni-bo sama nie wiem czy wakacje nad morzezm czy co mi skróciło ten cykl, pierwszy miesiąc z Cast był w sumie ok, nie miałam bolu piersi.... a drugi juz nie za bardzo, bo wypryszczyło mnie że szok, przytyłam i z 55 na 60 kg czyli juz nie wiedizalam czy mam brac jedną czy dwie tabletki dziennie... a bóle wróciły... ostatnie 8 tabletek łyknełam w 4 dni i koniec :)w tym miesiącu seksimy sie na razie codziennie ale nie wiem co bedzie w dni płodne:) bo nie chce naciskać- na razie to nie moja inicjatywa i naciski:) miał byc spontan i jest tylko szkoda ,że akurat w niepłodne...;/może mąż nie chce badania-które przełożylismy na wrzesień, na razie nie pytam aby go tym nie zamartwiac:)

Patuska nie przypominam sobie by mnie ktos w zyciu dusil :-P ale lezalam w szpitalu miesiacami :/:/

Tysia ja po kazdej ciazy mialam @regularna, tzn. Nie liczylam dni ale z reguly 27 dniowe, a ze sie nie staralam to nie liczylam ile dni minelo od kazdej @. Pozniej ja zaczelismy sie starac to zaczelam liczyc :-P no I po kilku miesiacach z 27 dniowych zrobily wie ponad 30 :/:/

Ide sie kompac I na plaze mykamy bo u nas 25 stopni :-)
Szkoda tylko z m ma noge w gipsie:/:/ jeszcze 7 dni, jesz cze 7 dni...a ja pewnie bede latac jak perszing za maluchami I padne na twarz jak wroce do domu.

Mama oczywiscie obrazona I sie slowem nie odezwala od rana..i co niby jeszcze mam przepraszac ?
Nie mam za co...
Jeezuu jqki mnie nerw trzyma , dobrze ze na plaze jedziemy uff

Akuku mozg nam plata figla czasem. Ja tez czasami mam nie stworzone sny.

NUuuska ja tez mierze na srodku pod jezykiem. Kiedys zmierzylam tak z boku i tempka byla nizsza.

Ale mi zatoki daja popalic. juz dwa dni....
Ja nie wiem gdzie sie zaprawilam

reklama
akuku, przepraszam jesli glupie pytanie, po cholere twoja mama u was jest? Bo wczesniej myslalam ze przyjezdza pomóc przy dzieciach zeby ci lzej bylo, ale widze ze to wprost odwrotnie....

Kasiol, jednak zrezygnowałas z Castaganusa? Myslisz ze to przez te leki takie zmiany? W sumie to lek ziolowy, myslisz ze tak namieszal?

Na uregulowanie cykli nic nie bralam bo tragedii nie bylo. Tabletek anty nie moge, wlasnie przez tendencje do podwyzszonej prolaktyny. Prolaktyne mam od zawsze delikatnie powyzej normy. Tabletki anty moga spowodowac wzrost prolaktyny, wiec u mnie są niewskazane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry