• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej kochane.

Nie bylo mnie, bo plazowalismy dzis. U nas juz dawno tak cieplo nie bylo bo jakies 25-27stopnie :-P !!!
Jak nigdy.
Dzieci sobie troszke plecy poprzypalaly :-P ale chcialam.zeby jakis kolorek zlapali. Jutro juz filterek na plecki I ramiona idzie w ruch.
Wzielismy jedzonko I wybylismy , dopiero wrocilismy :-)
Dzieci sie wymoczyly, cale od piachu wlasnie ich wykompalismy I ogladaja baje.

Mama obrazona nadal, nawet z pokoju nie wyszla jak przyszlismy. Widze ze nic nie jadla przez caly dzien. Ahh jak mnie to wszystko wkur..

A czemu mama jest u mnie ? Bo jak pracowalam od 6 rano, a m jechal do pracy np. Na 7-8to nie mial kto zostac z maluchami I ich do przedszkola zawiesc...zdarzalo sie to kilka razy.
No ogolnie ja chcialam pomoc mamie finansowo, dla tego sie nie doklada itd, a mama miala mi pomoc przy dzieciach wlansie wbtakich sytuacjach.
Ahh nie wazne.

Zaraz sie poloze spac I tyle :-)
Zobaczymy co.jutro dzien przyniesie, ale nie chce mi sie nawet zaczynac rozmowy...zawsze odpuszczam ja I pierwsza reke wyciagam...zreszta mama I tak mysli ze ja zle zrobilam.

Dzis rano pytam czy chce z nami na plaze jechac..
Mama mowi nie, a po chwili z pogarda : bron cie panie boze...
wiec pytam o co jej chodzi a ona : o nic.
I taka gadka jest.
Stwierdzilam ze nie bede sie denerwowac I tyle.
Ja z reka a ona ja gryzie.

ja nie jestem taka ze jak ktos mi zadaje pytanie to odpowiadam polslowkami, nie chce tez uczyc takiego zachowania moich dzieci.
jak mama mnie pyta czy ja podwioze to nie mowie nie zeby ja wkurzyc tylko mowie dobra nie ma problemu.
Czy np. Jak pyta czy cos zrobilam to tez nie mowie na odwrot, moze powinnam zaczac I wtedy by zrozumiala o co mi chodzi..
Zreszta tak jak mowie w taki sposob odzywa sie tylko do mnie.. No I do Alexa czasem bo chyba za bardzo jej mnie przypomina..

Dobra nie marudze juz.

Wlasnie mama naklada sobie obiad..

Nuska hmm a te bole zoladka to nie wiem od czego.

Kasiu ja jak odstawilam castangus to mi sie skrocila faza lutealna za pierwszym razem, a w drugim cyklu ciaza. Wiec moze I ona zmienil temperature jak odstawilas. Ale wszystko sie ureguluje zobaczysz.

Opalilam sie troche, ramiona I twarz. Jutro sie ubiore w jednoczescjowy stroj, postrasze ludzi to wolna plaza bedzie :-P hehe

Wogle jak dzis rano sie.mylam to zauwazylam z tylu na szyji przebarwienia... Na pkecach u gory pryszcze, no jesli chodzi o poczucie wlasnej wartosci (wygladowej) to wbtej ciazy czuje sie najgorzej puki co.
Brzuch wielki jest ze masakra, jakbym trojaczki miala.
Taki brzuch to z chlopakami w 5 miesiacu mialam :/:/
Pojde na usg a babka mi powie, Pani ma taki brzuch ze.myslalam ze 20.tydzien hahaha :-P
Naprawde chce zeby lato.szybko minelo, schowam soe w swteter I poczekam do porodu !

oby bo jak pomysle, ze mam stracic na darmo tyle pieniędzy to chyba szlak by mnie trafil na miejscu.
Zobaczymy co będzie, a noz może się uda, a jak nie może pomoze żeby wreszcie to się zmienilo.

paulinka wizytke mam w przyszly poniedziałek, na 14.30. Sam koszt z badaniami pierwszej wizyty - 200zł wiec już się modle żeby ginka okazala się jakas sensowna bo normalnie się zastrzelę :XX

akuku ja się już zastanawialama czy to nie nerwowe, ale tak głupie uczucie ze szok. I to nie zoladek boli, tylko brzuch bardziej w dole. Wydaje mi się jak już pisałam, ze kiedyś miałam cos takiego ale nie dam reki uciac :X nie wiem , nic nie jadlam takiego, ani tez nie obzeralam się przesadnie. Ale powiedziałam już sobie jasno - jak teraz się nie uda biore się za siebie od @. Musze trochę zrzucić bo zwariuje sama ze sobą.

Ide się polozyc dziewczynki :* Spokojnej nocy :*

Ostatnia edycja:
Nuska ale bol w podbrzuszu ??
Wiesz moze to fasol sie wkreca hee :-P
Zycze Ci tego z calego serducha..

A tak na powaznie to mysle ze za bardzo sie wslu****esz w kazdy sygnal Twojego ciala, na co kiedys nie zwracalas uwagi. Odprez sie skarbie i nie mysl o tym

Hej
Akuku współczuje -to najgorsze taki stres we własnym domu...;/ a niektórzy lubią tak sie obrażać i niewiadomo co w głowie dokładać...cos o tym wiem:)mam nadzieje ze szybko odpuści sobie, moze dzieciaki ją załagopdzą i złość minie?
paulinka co kupić 4 latkowi co wszystko ma:) moja córa ma dużo zabawek ,rower,trampoline... a ma w sierpniu urodziny i jeszcze mogłaby dstać: rolki ( takie z trzema kółkami a później sie je robi na zwykłe) chomika:) , klocki lego duplo lub friends-kolejny zestaw, super kask na rower i ochraniacze:) książki o tupciu chrupciu:) farby... ale to dziewczynka jest -choć chłopczyca:)

nuśśśka myśle ze twój organizm wraca do normy ja tez miewam czesto bole do samej @, choc zdarzają sie podobno przy fasolce też:)

a mi juz odwala-kurde dałam rade jakies 10 dni tego cyklu i znów mam cyrk w głowie;/ wczoraj obraziłam sie na m -bo jak podejżewałam zbliża sie okres płodny ... a on zmęczny .... zła byłam jak nie wiem bo z sąsiadem piwo pic miał siły;/

Kasiol a Ty.juz moze po owu ? Bo drugi dzien masz wyzsza. Zobaczymy jak jutro tempka.

Nie ona nawet do dzieci sie nie odzywa ... Jak ja nie wyciagne reki to ona tymbardziej.
Ale szczerze mam dosc byc ta pierwsza.

Alex wczoraj opalil sobie plecki i spac nie mogl...Viki sie bardziej opalil i nic go nie boli, a Alex ma delikatna skore i steka.
Ahh dzis nie bedzie plazowania, a moglam kremem posmarowac ehh... Na plazy bylismy dopiero ok. 13 i juz po najgorszym sloncu, chcialam zeby troszke kolorku zlapali ahh...co za matka ze mnie :-(

Akuku właśnie tez pomyslałam choc troche nisko mimo wszysko-okaże sie jutro:)
nie mówi ,ze co z ciebie za matka bo jesteś super mamą-która czas poświęca swoim dzieciaką !!! i życie im umila ciagle jakies wypady, atrakcje- jak czytam:)tak sie zdaża, nie masz pewnosci ,ze jakbys wysmarowała to tez nie byłoby podobnie...
ja tez zawsze ręke wyciągać musze;/ ehhh

Kasiol u nas tak zadko jest tak piekna pogoda zd chcialam zeby zlapali witaminek i kolorku. Mam krem 50 o nawet we francji i hiszpani sie nie opalili . Tzn tacy bladzi wrocili jak pojechali.
W tym roku bede ich smarowac 30 albo 15 no i oczywiscie 50 rowniez w tym najwiekszym sloncu.
Teraz przez kilka dni 50 .
Za 4 dni wyprawiamy Alexowi urodzinki.
Za 6 dni m ma sciagniecie gipsu.
Za 7 dni ja mam usg i wyjezdzamy.
Jejeku juz trzeba sie zaczac pakowac.

reklama
hej dziewczynki :*

Dzis temperatura zaburzona ale na ile nie wiem. Mierzylam o 4.30, choć od 3 praktycznie nie spalam, drzemałam sobie, po pomiarze było podobnie także z ciekawości mierzyłam dalej i caly czas utrzymywala się na podobnym poziomie - 36.80 - 36.90. Ale tak jak mowie jakies zaburzenie na pewno jest :zawstydzona/y: Wszystko przez Ł. bo po pracy znowu się szlajał a ja spac nie mogłam :no:

tysia a ja nie wiem, tak się dziś wkurzylam na ta tempke, ze zaburzona aj, a teraz najważniejsze pomiary. Ale jak na zaburzenie i tak ladnie wysoko wiec kto tam wie, co mi powie ta ginka :wściekła/y: choć nie wydaje mi się żeby to była fasolcia.

kasiol no wlasnie kochana, drugi dzień z rzedu wysoka tempka, mnie się wydaje ze Ty już po owu :-)ale seksowanie było wiec dobrze :-):-)

akuku ale masz plan na najbliższy tydzień hehe. Co do filtrow, przecież to nie Twoja wina, slonce na pewno pali tak, ze mało który filtr da rade :tak:jak w ogole skonczyla się sprawa z wysypka Vikiego ?? Bo mi to chyba gdzies umknelo a zapomniałam się wcześniej spytac.
A te bole, tak Kochana w dolnej części brzucha i to takie nie doszukane wlasnie, dziś rano znowu się pojawily po lewej stronie tym razem :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry