Hej kochane.
Nie bylo mnie, bo plazowalismy dzis. U nas juz dawno tak cieplo nie bylo bo jakies 25-27stopnie

!!!
Jak nigdy.
Dzieci sobie troszke plecy poprzypalaly

ale chcialam.zeby jakis kolorek zlapali. Jutro juz filterek na plecki I ramiona idzie w ruch.
Wzielismy jedzonko I wybylismy , dopiero wrocilismy :-)
Dzieci sie wymoczyly, cale od piachu wlasnie ich wykompalismy I ogladaja baje.
Mama obrazona nadal, nawet z pokoju nie wyszla jak przyszlismy. Widze ze nic nie jadla przez caly dzien. Ahh jak mnie to wszystko wkur..
A czemu mama jest u mnie ? Bo jak pracowalam od 6 rano, a m jechal do pracy np. Na 7-8to nie mial kto zostac z maluchami I ich do przedszkola zawiesc...zdarzalo sie to kilka razy.
No ogolnie ja chcialam pomoc mamie finansowo, dla tego sie nie doklada itd, a mama miala mi pomoc przy dzieciach wlansie wbtakich sytuacjach.
Ahh nie wazne.
Zaraz sie poloze spac I tyle :-)
Zobaczymy co.jutro dzien przyniesie, ale nie chce mi sie nawet zaczynac rozmowy...zawsze odpuszczam ja I pierwsza reke wyciagam...zreszta mama I tak mysli ze ja zle zrobilam.
Dzis rano pytam czy chce z nami na plaze jechac..
Mama mowi nie, a po chwili z pogarda : bron cie panie boze...
wiec pytam o co jej chodzi a ona : o nic.
I taka gadka jest.
Stwierdzilam ze nie bede sie denerwowac I tyle.
Ja z reka a ona ja gryzie.
ja nie jestem taka ze jak ktos mi zadaje pytanie to odpowiadam polslowkami, nie chce tez uczyc takiego zachowania moich dzieci.
jak mama mnie pyta czy ja podwioze to nie mowie nie zeby ja wkurzyc tylko mowie dobra nie ma problemu.
Czy np. Jak pyta czy cos zrobilam to tez nie mowie na odwrot, moze powinnam zaczac I wtedy by zrozumiala o co mi chodzi..
Zreszta tak jak mowie w taki sposob odzywa sie tylko do mnie.. No I do Alexa czasem bo chyba za bardzo jej mnie przypomina..
Dobra nie marudze juz.
Wlasnie mama naklada sobie obiad..
Nuska hmm a te bole zoladka to nie wiem od czego.
Kasiu ja jak odstawilam castangus to mi sie skrocila faza lutealna za pierwszym razem, a w drugim cyklu ciaza. Wiec moze I ona zmienil temperature jak odstawilas. Ale wszystko sie ureguluje zobaczysz.
Opalilam sie troche, ramiona I twarz. Jutro sie ubiore w jednoczescjowy stroj, postrasze ludzi to wolna plaza bedzie

hehe
Wogle jak dzis rano sie.mylam to zauwazylam z tylu na szyji przebarwienia... Na pkecach u gory pryszcze, no jesli chodzi o poczucie wlasnej wartosci (wygladowej) to wbtej ciazy czuje sie najgorzej puki co.
Brzuch wielki jest ze masakra, jakbym trojaczki miala.
Taki brzuch to z chlopakami w 5 miesiacu mialam :/:/
Pojde na usg a babka mi powie, Pani ma taki brzuch ze.myslalam ze 20.tydzien hahaha
Naprawde chce zeby lato.szybko minelo, schowam soe w swteter I poczekam do porodu !