• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej! Ale nasamrowalyscie....

Ja zajadam sie sernikiem an zimno z jagodami...mmmm

Co do Cas. to ja sie nie wypowiadam.
Nuuuska ale piekna temperatura,chyba mi tu fasolkiem jedzie... oby oby...

Akuku slonce w tym roku jest koszmarne posamrujesz plecki kremem i bedzi eok. Moze jakis zel chlodzacy by pomogl.

reklama
patu$ a tam wcale nie ladna bo zaburzona :wściekła/y: wiec ta się wcale nie liczy ooo. Jutro pewno spadnie i tyle będzie z tej Naszej ladnosci :> Twoja za to bardzo ladna, stabilna, oby nie skakala :tak: Jezu jak mie się spac chce, zabije kiedyś tego chlopa, przysięgam :confused2:

aaaa no tak tak przepraszam, jak w ogole smialam podwazyc Twoje zdanie to ja nie wiem :-D Przecie Ty mój mentor jesteś, obiecałam kiedyś Cie bezwzględnie sluchac a teraz znowu fikam :wściekła/y::wściekła/y:

No to nie fikaj:-D

A co do twojego brzucha to ja mysle ze to wszytsko na tle nerwowym. Tak schizujesz tempka objawami i w ogole ze to zas sie przeklada na zdrowie. Musisz odpuscic.

Nuska tempka jak na zaburzona, mi sie wydaje ze jak sie nie spi dobrze to tempka sie zaniza a nie zawyza :-P oby to byla fasola :-( trzymam kciuki.

No ale ja ich wcale wczoraj nie spomarowalam i w tym problem, bo kak jestemy gdziec na wakacjach to 50 ich smaruje i wogle ich slonce nie lapie, wiec w tym roku uzyjemy 30... Ale dzis sie Alex pomeczy.
No ja juz odliczam i do wyjazdu i do usg i do zdjecia gipsu i urodzin hehehe

Patuska mniam serniczek :-)
Ja na urodzinki bede robic torta truskawkowego w jakims krztalcie, Alex musi sobie wybrac :-)
No i sernik teczowy,jakies koreczki, moze.rybke po greckj i pomidorki z serem i czosnkiem. I to wszystko chyba.

Patus widze ze owu bedziesz miala jak ja bede na wakacjach, wiec wiesz jakby co to sms poprosze chociaz, a jak.nie to dopiero po powrocie zobacze Twoje dwie kreseczki :-)

wlasnie staram się już nie schizowac i uwierz ze nie denerwuje się już pomiarami jak kiedyś. Wchodze raz dziennie na wykres podczas nanoszenia i tak już zostaje, nie gapie się w Niego w nieskonczonosc. Ale te bole mnie już denerwują niesamowicie bo nie wiem z czego to wynika, w czwartek jak mnie lapnelo to akurat podczas obiadu, a wtedy się nie stresilam, raczej cieszyłam bo miałam nieziemska ochote na kalafiora :-D:-D:-D

akuku a tak, bo u Ciebie teoretycznie tez kiedy była zaburzona rosla prawda ?

Ostatnia edycja:
Akuku napewno dam znac... W piatek ide podgladac jajca... to bedzie 10 dc. Wiec pewnie zastrzyk w poniedzialek.

Chociaz ja w ogole nei mysle o tym cyklu jako o szczesliwym. Ja chce juz te hormony zrobic i HSG tylko o tym mysle teraz. Widzicie nawet nie zaczynamy bzykow od 12 dc. Tylko od razu po @ a co ja bede sie katowac.

reklama
patu$ a może bzyki wlasnie troszkę tu i tu to lepsze rozwiązanie ? Ja się boje wyslania mnie do psychiatry :-Dprzez akuku.

Wlasnie akuku kiedy Ty dokładnie jedziesz ? Będziesz jeszcze 15-go ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry