• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczynki :* co za dzień! Ani chwili odpoczynku bo tyle roboty...

Nuuuśka kurcze, biedna ta TWoja Olcia... Ale najważniejsze, że to się łatwo leczy bo to dość pospolite. Będzie dobrze, oby tylko szybko się poprawiło.
A na poprawę humoru to Ci powiem że wykres masz mimo zaburzenia śliczny :-) oby tak dalej :-)

Co do prania to my mamy wsad 7 kg ale mamy też czujnik ciężaru czy coś takiego i jak włożymy mniej to i tak będzie pobierać tylko tyle wody ile potrzebuje a nie cały bęben:-) także zdarza się prać jakieś 3 czy 4 bluzki :P

reklama
Natka hmm moze i ja mam taki czujnik :-P musze poczytac. Bo czasem potrzebuje cos i czekam az sie nazbiera :-P zreszta ja za zimna wode mam stala oplate wiec nie ma znaczenia ile wody pobierze.
Wlasnie wstaqilam kolejna pralke :-P i jeszcze jedna bedzie. Wiec jutro prasowanko.

Nuska zdrowka dla Olci :-)

natka hehe dziekuje Ci Kochana :** zobaczymy, brzuszek dalej nie domaga niestety ale teraz to juz chyba z nerwow bo tak sie Olcia przejelam i zmartwilam ze chyba polowe zoladka wyssalam :XX ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.

Ktora z Was miala do czynienia z tym dziadostwem ?

Tak, troszke tak. Choc bole na @ nie byly bardziej punktowe, tzn pobolalo i przestao, a teraz czuje stalosc bolu z roznym natezeniem dzis np od samego rana. Do tego bardzo boli mnie kregoslup :zawstydzona/y: i bol brzucha /podbrzusza nasila sie kiedy sie garbie ( niestety mamy w pracy krzeszla bez oparc :/ ). I pulsuje co jakis czas na lewa strone. boze a moze ja juz tak ze starosci ? :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nuska a moze przestan sobie wmawiac!!
Ja obstawiam na fasola, ale mowie nie chce Cie nakrecac.
Ladnie mi ta tempka wyglada i mam nadzieje ze on sie tak mocno zachaczyl i wkreca ze Cie brzuchol boli :-)

U nas obiad dzis pizza, a ja zjadlam zupke chinska ! Zdrowo haha, ale ja zadko takie rzeczy jem. a pizza za ciezka dzis dla mnie.

Nuuśka ja miałam bóle okresowe w ciąży. Kłucie też, ale to w późniejszych tygodniach. Śluzu miałam też dużo, ale najbardziej pamiętam ból piersi. Zaczęły boleć kilka dni po owu i tak bolały mniej lub bardziej już do końca.

A knie piersi bardzo krorko bolaly i nie tak kocno :-) hehe i tak w kazdej.ciazy, za to po owylu do @ mnie bola, wiec.jak mnie bolaly w udamym cyklu to juz go na straty spisalam, a pozniej 2 kreski ;-)
Bole na @ tez mialam wiec tymbardziej sie nje ludzilam.

kurcze widzicie a przy Oli to ja nawet nie pamietam co, jak i kiedy mialam. Wy jestescie na czasie :wściekła/y::rofl2::-)

paulinka nie wiem z czego te bole moga byc na prawde, ale staja sie strasznie uciazliwe w pewnych momentach. Czy bola mnie (.)(.) ? hmm jak dotykam to boli lewa, prawa chyba wcale ale jak nie dotykam staram sie nie zwracac kompletnie na Nie uwagi. Dzis Ł. powienien wrocic wczesniej do domu, wiec licze na noc lepszego spania. I dobrze by bylo, bo kolejna zaburzona tempka wcale nie jest mi potrzebna.

akuku ale ja sobie nic nie wmawiam :P chyba ze to, ze to na pewno nie fasolcia. Powiem Ci szczerze ze gdybym miala sie mylic, moglabym i cala wyplate wydac na tej wizytce u gin w poniedzialek :-D ale to tak jak u Ciebie prawda ? mialas jechac do Polsi po pomoc a pojechalas po to, zeby gin stwierdzil ciaze :-)

reklama
Nuska no ja mialam potwierdzona na usg w 43 dc, nie wiem czy tak.szybko by cos zobaczyla, jak @ nie przyjdzie a bedzie pozytyw to przestaw wizyte na dwa tyg. Pozniej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry