• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka ja myślałam, że tak szybko ciąży na usg się nie zobaczy, a widać:) Moja siostra chodzi do mojego gina i dwa dni po pozytywnym teście było widać plamki na jajnikach świadczące o ciąży. Tylko później jakoś wolniej to wszystko się rozwijało. No i ma ciążę o 3 tyg mładszą... A ona miała jeszcze o tyle śmiesznie, że przy drugiej wizycie kiedy jej lekarz powiedział, że zarodka jeszcze nie ma to wszystkie bóle jak ręką odjął:) Pozostała tylko niechęć do kawy i mdłości. Więc sobie nadziei nawet nie robiła. A tu dzidziol jest:) A najlepszy to jest mój siostrzeniec, który ostatnio stwierdził, że chce brata, bo jak będzie siostra to będzie sobie mama ją sama bawić:) No myślałaby kto, że czterolatek( no w lutym będzie miał 4,5) taki opiekun:)))) A my kciuki zaciskamy za dziewczynkę, bo u nas w rodzinie ostatnio sami chłopcy się rodzą:)

reklama
paulinka oj jak ja bym chciala dziewczynke kiedys jeszcze urodzic :) nie wiem zobaczymy kurcze jak nie teraz, to trzeba wierzyc ze w nastepnym cyklu sie uda na pewno. Co innego Nam pozostaje :zawstydzona/y: ale nawet nie wiesz ile bym dala zeby uslyszec ze to fasolcia, ale jakos nie mam przekonania :/

akuku hah a co jak test bedzie negatywny a @ brak :P ?

Nuuuska Augumentin?:szok::szok::szok: o qrwa to najgorszy antybiotyk jaki moze byc na rynku. Mnie moj zajebisty lekarz anginy nim leczyl i waracalam po miesiacu do niego a przy okazji ze dwa razy do ginka z takim grzybem ze glowa mala.! Koniecznie daj OLI oslonowo cos! Koniecznie.

Ej! nuuuska to ciebie sie tyczy. przestan wmawiac sobie i doszukiwac,bo normalnie wsiade w autobus a mam bezposrednie polaczenie do Katowic pojade i na kopie ci do dooopska.

JA nie mialam neta pare godzin teraz nadrabiam.

patu$ tak, Olcia dostaje 2xdziennie prebiotyk oslonowy na bazie drozdzy podobno jeden z lepszych na rynku. co do antybiotyku eh wiesz co, pytalam dwoch pediatrow o opinie na ich temat i kazdy powiedzial zeby brac wiec albo znowu sie zmienila "moda" albo sama nie wiem :zawstydzona/y: Nie wiem czy to ma znaczenie ale ona nie ma tego zwyklego Augmentinu tylko AUGMENTIN ES.

A co do skopania dupska - ZAPRASZAM :-D :D JA TYLKO NA TO CZEKAM. Bynajmniej sie poznamy :P

A to moze jest inny lek, ale tego Augumentinu nie bede nigdy mile wspominac. Jak laryngolog przed zabiegiem zobaczyl liste lekow ktore bralam przy anginach to na Augumentin zlapal sie za glowe i mowi przeciez to staroc jest. Ale jak zapyala co ma na mysli to powiedzial ze sa lepsze i o wiele tansze antybiotyki. Ale lekarze pierwszego kontaktu przepisuja to samo od lat kazdemu kto sie nawinie.

Ja mialam ten zwykly,ale prawda jest ze podawany czesto przestaje dzialac. Zreszta jak kazdy lek. Potem jak juz przestal na mnie dzialac to Ospen dostalam. I po tym ni bylo sladu grzybka potem u ginka. Ale co ja sie na meczylam...Nawet mimo lekow oslonowych.

A ja sobie sentymentalnie przejrzałam pierwsze strony naszego tematu i powiem Wam tak- angelaa była naszą koleżanką z tematu- jakoś ten fakt mi wcześniej umknął. Poza tym mamy trzy ciężaróweczki już:) Czekoladkę, Akuku i Katherine. Niestety część koleżanek zniknęła nie tylko z tematu, ale i z forum... A szkoda, bo ciekawe co u założycielki naszego tematu kari czy Hanqqi, która się swego czasu bardzo tu udzielała...

reklama
Nusska, współczuje Olci. Tak duzo ci choruje? A dlaczego robiłaś wymaz z gardła i nosa? Jakie są do tego wskazania? Zastanawiam sie czy mojej młodej nie zrobic, bo ma taki gęsty katar zatokowy czasem.
A może dobrze ze masz głowę zajętą czymś innym, niż mysleniem o zagnieżdżaniu się fasolki ;) :-D:-D:-D

Patuska, to straszne co piszesz o Augementinie..... Szok. Aguśka brała go w kwietniu, a potem jeszcze z tej samej grupy Taromentin i cos jeszcze. Wszyscy zachwalaja ze antybiotyk o szerokim spektrum działania i skuteczny.
Ospen też kiedys gralismy na ropną angine i bardzo dobrze go wspominam. Chociaz trudno go u nas dostac w aptece.

................

Czy obserwujecie szyjke macicy w trakcie cyklu? Jak chyba 3 cykl sprawdzam jaka jest i tak sobie mysle ze niby w czasie owu powinna byc wysoko i miekkka. Teraz taka jest, a dopiero 8 czy 9 DC.......W sumie tak z ciekawosci zaczelam ja obserwowac a teraz mam zagwostkę ;)

Dobrej nocki wszystkim ;)
Postaram sie jutro popisac z wami , bo w pracy luzik - szef na urlop pojechał ;) Ale jak znam życie jak szef na urlopie to ja mam 5 razy wiecej roboty ;/ No i ciagłe telefony od szefa....Czasem czuje sie jak ta sekretarka w "Diabeł ubiera sie u Prady"..... Kto nie czytał - polecam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry