Akuku
Fanka BB :)
Tysia nie czytalam ale ogladalam film i mi sie podobal. Ja wogle malo ksiazek tu mam . Bede musiala sobie z pl pozamawiac.
Mam pytanie kochane, bo teraz we wtorek bede miala to usg. I wychodzi na to ze w piatek mialabym w pl i co roboc w pl czy nie ? Nie wiem czy mi plec powie, a po co mi drugie usg po trzech dniach jak mi plci nie powie ;? Ehh
Po co mam wydawac 200 sl lepiej zostawic ta kase i zrobic tu usg w np. 17 tyg. Za 70 f a tak to bym musiala.wydac i w.pl i tu jak tam mi nie powiedza.
Ahh juz sama nie wiem co robic.
Bo myslalam ze do pl zajedziemy na koncu i wtedy na pewno bym zrobila ale jwst zmiana planow i nie wiem juz sama jak to zrobic.
Mam pytanie kochane, bo teraz we wtorek bede miala to usg. I wychodzi na to ze w piatek mialabym w pl i co roboc w pl czy nie ? Nie wiem czy mi plec powie, a po co mi drugie usg po trzech dniach jak mi plci nie powie ;? Ehh
Po co mam wydawac 200 sl lepiej zostawic ta kase i zrobic tu usg w np. 17 tyg. Za 70 f a tak to bym musiala.wydac i w.pl i tu jak tam mi nie powiedza.
Ahh juz sama nie wiem co robic.
Bo myslalam ze do pl zajedziemy na koncu i wtedy na pewno bym zrobila ale jwst zmiana planow i nie wiem juz sama jak to zrobic.
A pamiętam jak bylam w ciąży czytałam ze dieta w ciazy ma bardzo duzy wpływ na zycie dziecka, jego rozwój w przyszłości. Dbalam o siebie jak glupia, wykluczałam rzeczy które podobno były szkodliwe, a i tak nie pomoglo :-(
szok normalnie. Jakie swinstwa potrafimy zlapac,w glowie się nie miesci.