• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku taaaaa a co jak sie nie uda ? to dostane bure :wściekła/y::wściekła/y: kremowki moge Ci przeslac juz mnie wlasnie przed chwila Ł. skrzyczal przez telefon ze sie z Nim nawet nie podzielilam, ze swinia jestem i w ogole :-p

fajnie by bylo, no ale bedzie co ma byc, czasu nie cofne, co mialo sie poseksowac to sie poseksowalo wiec teraz tylko czekamy na efekty :happy:

reklama
Nuuska na jakie efekty seksowac sie dalej dla przyjemnosci. Ja to juz sie nie moge doczekac az @ sobie pojdzie bo po @ mam takie chcice ze normlanie Ł to rozbieram wzrokiem jak z pracy przychodzi. Nie iwem ktory hormon za to odpowiada ale wtedy nie warto bylo by go mierzyc bo by sie w normy nie zmiescil.:-D:-D:-D:-D

nuska no jak z 6 bzykow pod rzad nie wyjdzie to juz nie wiem :P to wtedy do psychiatry Ci wysle :P:P hehe, wiec prosze nie myslec teraz przez nalbizsze 11 dni :)
a ja chce zobaczyc 2 kreseczki :D

ja sie zapytam tego 16 lipca (13t4d) na usg czy chlopiec czy dziewczynka, a moze jakas dobra bedzie babka i mi powie :) a jak nie to w pl zapytam. ale to tez bedzie 14-15 tydz.

dobra ide sie ubierac i na rowerki z dziecmi bo ja tu na kompie a maluchy mi chate rozwalaja :P hahaha

Akuku w tym tyg narządy wyglądają tak samo, ale "sterczą" po innym kątem:) Dobry gin po tym kącie właśnie pozna:) Bodajże na kwietniówkach 2012 była dziewczyna, która uzbrojona w tą wiedzę i zdjęcia usg przepowiadała koleżanką płeć maleństwa:) I jeszcze gdzieś na październiku albo listopadzie 2013 też jest fajny linka, żeby zobaczyć jaka jest różnica:) A imiona masz już jakieś wybrane?

hej:)
ale sie rozgadałyscie dzis:) ja juz po małych zakupach:) i co ważniejsze i przyjemniejsze-po grzybobraniu:) mam kurek na jutrzejszy obiad:) a że jestesmy na weckend sami-co zdarza sie niezwyckle rzadko:) jutro robie obiad jak przystao na żone:)
wieje optymizmem z naszego forum:) nuśśka, natka, patuś tyśka tak trzymać- a niedługo bedziemy jak akuku imie wybierać:)ja akuku ja stawiam na dziewczynke :)
a mojego męża opentało seksowanie jak nigdy;) szkoda że nie w płodnych dniach -ale wisi mi to :) słońce świeci...trzeba sie cieszyc tym co jest-załamywać sie pewnie bede za jakies 3 tygodnie niecało, ale co tam:)
miłego dnia:)

paulinka kiedy mozecie zacząc sie starac???

Ostatnia edycja:
23 września kończę ostatnie opakowanie tabletek:) @ przychodzi zwykle w tym samym tyg w piątek, więc 28 powinnam zaczynać nowy cykl:) Jeszcze tylko 2 miesiące 3 tygodnie i 2 dni:)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry