patu$ka wiesz co ja już nawet myslalam czy ten Twój gin nie powinien zacząć wlasnie od HCG, kurcze bo popatrz ja staram się 7 cykl i ginka kazala od razu zrobić a tu trzyma Cie przy CLO i HCG wyznaczyl dopiero na wrzesień

Ja wiem, ze ważne ze zrobi się w końcu to badanko, ale kurcze nie mugl zlecic Ci go wcześniej ? Przeciez to kolejne 2 miesiące...a może tu tkwi problem ?Czytalam ze problem niedroznosci jajowodow spotyka coraz więcej kobiet, i ze nie raz wystarczy przepchanie kontastem jeśli jest maly zator żeby wszystko ladnie udroznic . Ciesze się, ze mam je za sobą, powiem Ci, ze to by bardzo mi chodzilo po glowie, a teraz chodza już chyba tylko moje hormony. Wiem, gupek ze mnie

Ostatnio nawet rozmawiałam z anestezjologiem który mnie znieczulal tam do zabiegu bo traf chciał ze to lekarz który również i u Nas znieczula i powiedział mi ze wszystko ladnie przeszlo i przez prawy i przez lewy

A ja sobie mysle - to było miesiąc temu a on tak dokładnie pamięta co przeszlo przez moje jajowody...może się psiochy za dużo naogladal

hahaha. Ty się nic nie załamuj, ja mimo ze owu ani sladu, nie mam jakos nadzieji, ale wiem, ze nie mogę się zalamac. Swoja droga dziś robiłam owu test i trafiłam na ten z niebieskim paskiem, bo miałam jeszcze pare i on pokazal mi delikatna druga kreche. Zrobie jeszcze około 21 ten z zielona koncowka i zobaczymy, ale może po prostu cos zaczyna się dziac. Nakleilam go na kartce i doszłam do wniosku, ze zrobie chyba zeszyt owu testow dla porównania

A Ty proszę Cie nie załamuj się !! Wiesz ze ja zawsze pomoge Ci Slonce, jak tylko będę mogla choćby słowem wiec glowka do góry i czekamy na @.
tysia Kochana a podczas pierwszego cyklu brania Castagnusa mialas cos podobnego ? Ja bym na Twoim miejscu wziela już do końca, bo nie sadze żeby to on powodowal plamienia. Może to dobry znak ??

Ja się już zaczelam zastanawiać czy on owu nie blokuje ale chyba nie...to pewnie znowu moja cudna glowka zbyt intensywnie myśli.Czekamy spokojnie na @, może w ogole się pojawi a jak tak, to będziemy myslec :*
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
tysia123 - termin @ 05.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
kasiol - ??