• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku ale sliczny brzuszek :)))) w sumie to jego zalazek bo sam brzuszek to jeszcze spooooro urosnie :-)

natka kurcze.... :((:no: i jak my sie mamy nie rozumiec, jak Nam juz chyba medal za weteranizm na tym forum powinni przyznac :zawstydzona/y: Ale glowka do gory, ja juz powiedzialam sobie ze cokolwiek bedzie sie dzialo, nie mozemy sie zamalac !

reklama
Nuska dziekuje, ale pewnie 90% brzucha to jeszcze nie ciazowy hehe, ale chociaz juz krztalt lapie :-P
No pewnie urosnie, ale mam nadzieje ze nie beda musieli mnie turpac w styczniu do szpitala po sniegu hehehe :-P
Bo pomysla ze jaki balwan rodzi hehe

hahaha taaaa akuku moze od razu foka albo wieloryb ? :P tez zwierzeta zimowe ze tak powiem :wściekła/y::wściekła/y: sama jestem ciekawa ile teraz jakby przyszlo co do czego poszloby na +. Przy Oli juz Wam kiedys pisalam, polecialo 30kg to ja to na prawde wygladalam jak wieloryb :laugh2::laugh2: Ale czego sie nie robi dla fasolki.

W ogole wiecie co ????????????? Jaka mnie ciekawosc zrzera czy kasiol @ dostala ! Kurcze mamy do Niej telefon ? Bo przesznupalam grupe, ale nie widze :zawstydzona/y:

Akuku - najpierw zobaczylam zdjecie i sie kilka dobrych minut zastanawialam ktore to brzuch. Bo albo mysle - brzuszek maly a cycki pięć razy takie albo brzuch a nizej kolana i se mysle - kurdupel z ceibie....a potem doczytalam ze to do gory nogami :-D:-D:-D:-D

natka, patuska....póki @ nie ma nadzieja jest. Trzymam mocno kciuki.
Patuska, a ty siku kiedy bylas w nocy? Ile minelo od ostatniej wizyty w WC do testowanka? Moze stezenie za male bylo.... Trzymam mocno kciuki.

Dzis sie zdziwilam bo rano mialam brazowe plamienia dwa razy po troszke. Mysle sobie - @ przylazla ale dlaczego tak wczesnie???? Ostatnia @ byla 4 czerwca..... Ale cisza...nic sie nie rozkreca wiec nie wiem o co chodzi. To moj drugi cykl z Castagnusem, moze to on takie cyrki powoduje? No i nie wiem czy brac trzeci cykl czy nie....chyba juz nie bede przerywac.

Witam popoludniowo... Nuuuska przesznupalam Ty Ślunzoczko :-)

Akuku ale ladniusi brzusiunio mimo ze do gory nogami.Musialam patrzec do gory nogami bo nie mam lapka tylko stacjonarny to monitora nie bede dzwigac :D

Natka Kochana tule.

Zalamalam sie normalnie rece mi opadly. Zroblam 10 mysle sobie moze taka mala cieniusia kreska sie pojawi i co? Zadnej nie bylo jedna tlusta krecha. No juz powinno sie cos podziac.

nie mam zadnej nadziei juz na ten cykl,zupelnie.

TYSIA ostatni raz siku bylam cos pprzed polnoca a sikanca po 9 rano robilam troszke minelo. Nie pilam za duzo zeby nie latac do kibelka stale.

Ostatni cykl z CLO a potem odpuszczam.Nie mam sil na dalsza walke. Postanowilam. Robie o hcg i wiecej do CLO nie podchodze.

Niech ta @ przychodzi i niech ta gehenna sie skonczy!

Weszlam na kwietniowki i jak zobaczylam post Sylki to juz odechcialo mi sie pisac tam na Amen. Chce to niech na przekor sobie pisze o czym tam chce mimo ze rani to innych ale ja czytac tego nie bede. O nie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ka wiesz co ja już nawet myslalam czy ten Twój gin nie powinien zacząć wlasnie od HCG, kurcze bo popatrz ja staram się 7 cykl i ginka kazala od razu zrobić a tu trzyma Cie przy CLO i HCG wyznaczyl dopiero na wrzesień :zawstydzona/y:Ja wiem, ze ważne ze zrobi się w końcu to badanko, ale kurcze nie mugl zlecic Ci go wcześniej ? Przeciez to kolejne 2 miesiące...a może tu tkwi problem ?Czytalam ze problem niedroznosci jajowodow spotyka coraz więcej kobiet, i ze nie raz wystarczy przepchanie kontastem jeśli jest maly zator żeby wszystko ladnie udroznic . Ciesze się, ze mam je za sobą, powiem Ci, ze to by bardzo mi chodzilo po glowie, a teraz chodza już chyba tylko moje hormony. Wiem, gupek ze mnie :zawstydzona/y: Ostatnio nawet rozmawiałam z anestezjologiem który mnie znieczulal tam do zabiegu bo traf chciał ze to lekarz który również i u Nas znieczula i powiedział mi ze wszystko ladnie przeszlo i przez prawy i przez lewy :tak:A ja sobie mysle - to było miesiąc temu a on tak dokładnie pamięta co przeszlo przez moje jajowody...może się psiochy za dużo naogladal :laugh2::laugh2: hahaha. Ty się nic nie załamuj, ja mimo ze owu ani sladu, nie mam jakos nadzieji, ale wiem, ze nie mogę się zalamac. Swoja droga dziś robiłam owu test i trafiłam na ten z niebieskim paskiem, bo miałam jeszcze pare i on pokazal mi delikatna druga kreche. Zrobie jeszcze około 21 ten z zielona koncowka i zobaczymy, ale może po prostu cos zaczyna się dziac. Nakleilam go na kartce i doszłam do wniosku, ze zrobie chyba zeszyt owu testow dla porównania :laugh2::laugh2:
A Ty proszę Cie nie załamuj się !! Wiesz ze ja zawsze pomoge Ci Slonce, jak tylko będę mogla choćby słowem wiec glowka do góry i czekamy na @.

tysia Kochana a podczas pierwszego cyklu brania Castagnusa mialas cos podobnego ? Ja bym na Twoim miejscu wziela już do końca, bo nie sadze żeby to on powodowal plamienia. Może to dobry znak ?? :):):) Ja się już zaczelam zastanawiać czy on owu nie blokuje ale chyba nie...to pewnie znowu moja cudna glowka zbyt intensywnie myśli.Czekamy spokojnie na @, może w ogole się pojawi a jak tak, to będziemy myslec :*

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
tysia123 - termin @ 05.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
kasiol - ??

Ostatnia edycja:
tysia hahaha :P:P to mega cyce mam :P:P
choc ja mam nadzieje ze mi duzo nie urosna bo zawsze mialam b a teraz po chlopcach mam d ...wiem ze jak urodze bedzie e..
brzuch chyba juz pokazny jak na 12 tydz. ale np. jak zakladam spodnie ktore sie zapinaja wysoko tzn. na pempku, o wygladam na gruba bo mi sie wpinaja :P
tak wiec czy to ciazowy ?? hehehehe

Patuska widze ze dolka dostalas :( ale czekaj "łija, łija, łija " jedzie doktor Agatka i zaras chuchnie dmuknie i dolek minie :) i jeszce cmok :*:*:*

kochana wiem ze CI smutnno i sie wcale nie dziwie, popros by Cie ten gin wyslal teraz na hsg!! powiedz ze jeszcze troche i zamiast w ciazy to Ty w psychiatryku wyladujesz, kurde prawie 2 lata niech zacznia dzialac !!

wejde za chwilke z tel. dzieci poloze :)

Cześć kochane :*
Ale dziś zalatany dzień miałam... Ale w końcu trochę odpoczynku...

Patu$ nie łam się :* sama.dobrze wiem, że dzień negatywnego testu a potem dzień @ to dwa najgorsze dni i wtedy łapie się mega doła i wszystkiego się odechciewa... Ale jutro czy za dwa dni będzie lepiej...
Ja też robiłam test 10 więc też nie ma szans bo gdyby się udało to na pewno byłoby cokolkwiek widać, choćby bledziocha...

Jestem:))))))witam się
jeszcze co prawda nie przeczytałam wszystkiego ;/ postarma sie nadrobic jutro. U mnie @ przyszła nieoczekiwanie niechcianie jak zwykle;/ nie wiem czy to przez zmiane klimatu-bo przeciez na wakacjach nie byłam na Majorce tylko w Ustroniu-moze przez alko -choc duzo nie piłam ani na weselu , ani na wakcajch a może powodów jest wiele... mam mieszane uczucia co do testów owulacyjnych-w tym cyklu mi nie wychodziły-a ovu potwierdzona była przez gina( to do nuśśśki) tempka jak zwykle nie zawodna:) jestem ciekawa jak bedzie wygladał wykres ciążowy u mnie:) a dziś dowiedziałam sie ze kuzynka jest w ciąży -ma pieciomiesięcznego synka którego intensywnie karmi piersią-i gin kazał jej odstawić małego bo sie dziecka nie doczeka ( za wysoka prolaktyna) nie zdążyła odstawic -a w ciaży jest:):):)
powiem szczerze,że łezka mi poleciała jak co miesiac,i jescze te spacerujace rodziny-a moja Kali sama:( nie wiem czy bede mierzyla w tym miesiącu tempke bo mam dość tego napięcia z nią związanego
natka , patu$ka miałam nadzieje jak wy na inne wyniki testów,no chyba że spodziewacie sie synków i za pare dni druga kreska sie pojawi:)

reklama
Cześć :*
Kurcze kasiol, u Ciebie też nic z tego :-( szkoda... :-( jak tam po wyjeździe??

U mnie tempka w dół także @ lada dzień się na pewno pojawi.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry