• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Myślę Nuuuśka że jak hormony i tak będziesz robić to może warto zaryzykować i przejść się do tej babki jeszcze raz. A później do niego, tak przynajmniej będziesz miała dwie opinie.

U mnie dziś tempka średnia. Poszła trochę do góry ale jak dla mnie to nadal kiepska jest.. No ale cóż, najważniejsze w sumie że nie spadła.

Lecę do pracy, dobrze że dziś już piątek, w końcu się jutro wyśpię :-D a jeszcze dwa tygodnie i urlop... Oby tylko pogoda była :-)

reklama
hej:)
jak dobrze ,ze piatek:) nuśśka gorzej jak każdy gin będzie miał sprzeczne diagnozy i znów nic nie bedziesz wiedziała;/
sama nie wiem co lepsze...

natka tak dokladnie wczoraj z Ł. doszlam do wniosku ze najlepiej bedzie zrobic badania., isc na usg w srode jak mialam w planach a potem mamy urlop, wiec u tej gin nic nie strace bo i tak kazalaby mi przyjsc po raz kolejny jak wrocimy, pewnie po @ jesli sie pojawi bo akurat Nasz powrot bedzie sie laczyl z pojawieniem sie @. A po urlopie zaraz jak wrocimy pojde do tego gina i zobaczymy. Wyniczki beda 2-tygodniowe wiec swieze, jesli mi nie spasuje, pojde po prostu do Niej spowrotem, a jesli bedzie na prawde czlowiek na wysokim poziomie, zostane u Niego. Hormony tak czy siak musialabym zrobic wiec bede to juz miala z glowy,i z kompletem badan do Niego pojade. To chyba najlepsze rozwiazanie :-) Nic nie strace u zadnego gina, a moze sie okaze na prawde lekarzem przez duze "L" :happy:

Swoja droga wczoraj pierwszy raz od dawna napilam sie piwa - piwa to moze zbyt wiele powiedziane, bo jak juz pije to tylko Redsy i po jednym wczoraj juz mialam szum :wściekła/y::wściekła/y:

kasiol tego sie bede bac zawsze ale do tej pory uslyszalam juz ze mam macice w przodozgieciu, a mam tylozgiecie,mialam do czynienia z wielka ponoc torbiela ktora rozplynela sie w przeciagu miesiaca, teraz z kolei okazalo sie, ze mam miesniaka - powiem Ci szczerze Slonce, smiac mi sie juz czasem z tego chce, ale chyba nic nowego wymyslec na szybko sie nie da,wiec uwazam ze jesli to fachowiec bedzie patrzyl pod katem niemoznosci zajscia a nie wyszukiwal sztucznych problemow :/ a jesli nie, zostane przy tej gince, bo to na pewno rozsadna kobiecina, ale jesli mam mozliwosc znalezienia kogos lepszego to moze warto ? kurcze w sumie nic nie mam do stracenia :|

Ostatnia edycja:
Hejka!

U mnie tempka taka srednia byala wyzsza. Podobna do tych z zeszlego cyklu. Ale ja tams ienei przejmuje i tak ten cykl nie bedzie szczesliwy to nie bede sie schizowac. Dzis bede robic torta wieczorem na 35 urodziny mojej siostry.

tysia ja niestety pracuje caly weekend :///

patu$ podoba mi sie, dwa dni tak - dwa dni wyzej - i potem znowu dwa dni taka sama temp. :happy: byla lepsza kiedys to na pewno ale ta wcale nie jest zla :-)

patuś a moze właśnie inny wykres niz zawsze bedzie tym szczesliwym:)
u mnie ból (.) przeszedł prawie a to zwiastuje @ nadciągającą:/ trudno,kiedyś musi sie udać, moze jak sie wprowadzimy na swoje mini mieszkanie-bede miała mniej stresu... zaczynam winic tesciową za nasze niepowodzenia;/

kasiol a to wy mieszkacie z tesciami ? łeeeee :zawstydzona/y: kurcze pamietam jaka ja wiecznie zestresowana lazilam kiedy mieszkalismy u rodzicow Ł. o seksowaniu mozna w ogole bylo zapomniec, bo tam takie cienkie sciany ze wszystko bylo slychac :sorry:

Patuśka - ładny ten wykres ;) Nie wiem co od niego chcesz ;)

Kasiol - wspolczuje mieszkania z teściami. Wiem że czasem nie ma wyjścia. My od razu sie wyprowadzilismy na stancję, chociaz i u tesciow i u moich rodzicow jest miejsce zeby meiszkac, ale zdrowie psychiczne dla mnie wazniejsze niz oszczednosci. Bardzo mozliwe ze nerwy wplywaja na brak dziecka. Badałaś prolaktyne? Ona sie podnosi jak jest za duzo nerowow.

reklama
mieszkamy w dodatku teściowa jest chora psychicznie-w młodości leczyła sie na nerwice, a teraz wyżywa sie psychicznie na nas, a ja żeby chałasu nie robic ,zagryzam język i tłamsze wszystko w sobie... jescze troche to i ja sie bede leczyc na nerwice...
tyssia gdybym ja wiedziała to co wiem teraz... po ślubie sie wprowadzilismy do męża bo to jego dom, a tesciowa rz na miesiac wydawala sie ok, później pokazała na co ja stac... a teraz kredyt pod hipoteke na remont tego domu... i trudno sie wycofac...prolaktyna lekko podwyzszona ale -w normie, lekarz mówi ze raczej nie ma wpłytu stres zycia codziennego-ale nie zna możliwośći mojej tesciowej;/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry