Nuuuśka
..kocia mama ;]
kasiol tak zrobie 
patu$ a masz dobrego stomatologa ? pamietam jak kiedys pouczano mnie co moze wydawac sie smieszne ze powinnam wyleczyc zeby zanim zaczne sie starac o dzidzie, bo bakterie zawarte w jamie ustnej wedruja ze slina po Naszym organizmie i rowniez moga powodowac niemoznosc zajscia w ciaze
a ja mam te chore osemki i czasem zastanawiam sie czy to nie ma wplywu ;/

patu$ a masz dobrego stomatologa ? pamietam jak kiedys pouczano mnie co moze wydawac sie smieszne ze powinnam wyleczyc zeby zanim zaczne sie starac o dzidzie, bo bakterie zawarte w jamie ustnej wedruja ze slina po Naszym organizmie i rowniez moga powodowac niemoznosc zajscia w ciaze
a ja mam te chore osemki i czasem zastanawiam sie czy to nie ma wplywu ;/
a jak Ty bys zrobila ? zastanawiam sie nad tym, bo przeciez co to za sens badac hormony po @ jak wszedzie informuja ze pomiedzy tym a tym dc. Dzis babeczka w laboratorium tez mi to potwierdzila zreszta.
przepraszam ze ja tak truje, ale kurcze nie ma sie kogo poradzic a Wy jestescie dla mnie wykladnikiem wiedzy. Jak juz mam placic to za cos konkretnego bo sama bym chciala wiedziec jak hormonki sie klaruja, w 6dc nie wiem jaka bedzie roznica 

trzeba sie troche oczyscic a nie wiecznie "nacpanym " lekami chodzic