• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Tak szczerze to perwsze chciałam bliźniaki, a teraz to już nie. Boję się, bo to trójka małych dzieci by była. Na bank bym miała problem z ogarnięciem tematu:)

ale sie rozpisałyście ;) szok

My pierwszego dziecka płci nie planowalismy. Podświadomie myslałam ze bedzie chlopak, bo mój G ma tylko dwóch braci. Okazalo sie ze dziewczynka. Jak tak czytam co piszecie na okreslona płeć to jakos niebardzo w to wierzę. Agusię robilismy w owu (potwierdzone u gina - dzien przed seksem wiayta i piękne pecherzyki tuz przedpęknięciem) + bardzo duzo śluzu rozciągliwego. Jedynie diete zawsze mialam i mam dziewczynkowa bo uwielbiam mleko i jego przetwory.

teraz chcialabym synka, ale nic nie robie w tym kierunku. Tym bardziej ze chcemy potem jeszcze trzecie, wiec jak wyhdzie druga córcia to mozeliwe ze przy trzecim cos wiecej pomysle w temacie ;)

mi juz tez wszystko jedno( bo upragnioną córe mam) :)
akuku daleko pojechała? dostęp do neta bedzie miała:) bo nie doczytałam:)
o jak fajnie że jutro czwarteczek i szybko do weckendu:)

Ostatnia edycja:
Ale ucichlo. Jak Wam mija popoludnie? Mnie boli zab jak na zlosc.

Jutro ide do pracy znowu dorywczo,ale zawsze to cos :)

Ł. pojechal na lewa robote na budowe i tak sobie siedze w domu sama.

Hej dziewczynki :* my byliśmy na zakupach i na lodach i dopiero wróciliśmy do domku.
Dla mnie płeć nie ma znaczenia, najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Patu$ka Ty masz pecha z tymi zębami. Ciągle coś.. Mam nadzieję że szybko przejdzie :-)

Alescie naskrobaly przez caly dzień :-)
Dla mnie plec w ogole nie ma znaczenia, kurcze ważne żeby dzidzia w końcu chciała zagoscic w brzuszku a plec i ilość nie ma już znaczenia na prawde ;-)

patu$ znowu Cie zab boli ? Ja zdecydowałam się w końcu na wizyte u stomatologa z tymi moimi osemkami ;XXX

Uciekam, miłego wieczorku :**

kasiol trzymam kciuki za jutrzejsza tempke :tak:

natka, patu$ za Wasze tez !!! musi się w końcu udac !! :-)

Łukasz podejrzewa ze moje zeby psuja sie od korzenia. Po wierzchy sa zdrowe ale czasem pobolewaja. te co wyrwalam to mam spokoj ale 6 daja znac o sobie. Moze dlatego ze juz jeden ubytek jest i teraz cale kesy ida na te 6 w pierwszej kolejnosci. Jak wyrwala mi babka te dwie gorne 5 to z wierzchu byly zdrowe ale korzenie mialy zgnite.

reklama
Nuuuśka spokojnego wieczoru :*
Patu$ka pewnie to nic przyjemnego z tymi wyrywaniami zębów.. Nie zazdroszczę :*

Ja już w łóżku, M już niestety zasypia więc pewnie i mnie to niebawem czeka.
Dobrej nocy i do jutra :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry