• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej:)

kurcze patuś ja mam dosc mocne zęby za to mój m. masakra cały czas cos leczy a jak wyleczy to te same odnowa:)
ja mam dwie małe dziurki, na które poprostu uważam do wyleczenia-ale strasznie się boje;/
u mnie dziś tempka wysoko-bateria wymieniona:)nie ukrywam ze nadzieja wtedy wzrasta, szkoda ze to nie 14 albo 16 dpo -wtedy mogłabym sie nią cieszyć , a tak ... moze spasc jutro czy pojutrze;/a my za miesiac mamy 5 rocznice ślubu i Kaliny 4 urodziny:) w pierwszą rocznice wychodziłam z Kali ze szpitala, cudownie bybyło w piątą potwierdzać ciąże:) znów sie rozmarzyłam-a później tyłek boli jak z przytupem spadne na ziemie....ahhhh

hej dziewczynki :*

Czekam na badanka, do 10.00 ale spanie mnie bierze straszne, poranek bez kawy jest okropny jednak. '
Dzwonilam do laboratorium, zeby dopytac sie jak oni uwazaja z badankami i babeczka powiedziala mi, ze ona sklaniala by sie do badanka wlasnie miedzy 2-3 dc wiec tak tez zrobie.
Niestety glupia, wredna ginka nie dala mi skierowania na badania, bo powiedziala znajac mnie tyle czasu cholera i wiedzac jaki mam problem - Ze to nie takie hop siup i mam do Niej przyjsc osobiscie, ale nie mam zamiaru z Nia rozmawiac...znowu 130zł w plecy. Kosmos po prostu :zawstydzona/y:

kasiol piekna tempka, alez piekna !! :-)

natka twoja temp. rowniez ladna, trzymam kciukaski :**

kasiol piękna tempka, oby się utrzymała :-)

Nuuuśka jeszcze z półtorej godziny i będziesz pewnie po badaniach więc będziesz mogła kawy się napić :-D
Co do mojej tempki to dziękuję kochana :-) choć nie byłabym sobą żebym na nią nie narzekała także powiem Ci że mi się srednio podoba. Wczorajsza była ladniejsza.. Ale dobrze chociaż że nie spadła do poziomu tych z pierwszej fazy. Ciekawe co będzie jutro :-)

A mi się dziś nie chce pracować! Mam takiego lenia ze aż strach hehe :-)

natka chcialam sie upewnic i zadzwonilam do gin. Powiedzialam jej o tym ze @ przyszla dopiero wczoraj, i w zwiazku z tym nie bardzo wiem czy moge sobie teraz zbadac te hormony czy poczekac do poniedzialku , wtorku i wtedy zrobic, po skonczonej @. Powiedziala, ze teraz jest za wczesnie, bo dopiero 2dc i zeby poczekac do kocna @.
Co uwazasz ? Poczekac, czy robic dzis ? Bo wszedzie gdzie czytam pisze sie ze np fsh, lh i testosteron bada sie miedzy 2-3 dc a w poniedzialek bedzie np 6dc, nie wiem co lepsze. A chce miec pewnosc, zebym potem sie nie dowiedziala ze wyniki sa niewiarygodne, i trzeba powtorzyc :/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny! Ja nie spalam pol nocy przez ego zeba. DO pracy nie poszlam bo bym zasnela.

Ale zab na razie nie boli. Musze wybrac sie na RTG chyba,

Kasiol trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&

Natka wazne ze tempka nie poleciala.

Nuuuska nie wiem co ci doradzic. Chyba lekarze wiedza lepiej kiedy sie powinno robic. Ale tez co lekarz to inne zdanie.

Czyli poczekam do tego poniedzialku i zrobie jak kazala, bo potem mi jeszcze powie, ze zrobilam za wczesnie i wyniki sa niewiarygodne i bedzie kazala powtorzyc. Moze i u mnie tez pokaza normy dla poszczegolnych dc :)
Ty tez mialas robione wszystkie razem prawda ? kiedy bylas w Szpitalu ? W ktorym dc to bylo ?

patu$ no wlasnie zebys wiedziala ze co lekarz to inna opinia. I komu wierzyc ?
ale zrobie jak kazala, jesli sa normy obok wyniczkow, to powinno byc czytelne, a place wszedzie mniej wiecej tak samo niestety.
Dobrze, ze zab Cie juz nie boli ale kurcze bidna jestes, z czego Ci to sie robi ciagle ?

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuska ogolnie moj ojciec mial slabe zeby. Z wierzchu to mam piekne zeby biale rowne i bez ubytkow. Łukasz sadzi ze psuja sie od korzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry