• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć :*

Ale tu dziś cisza- żadna nie zajrzała tu od rana? :-) co tam u Was dziewczynki?

Akuku super że chłopcy robią postępy :-) musisz być z nich bardzo dumna :-)

Nuuuśka a Ciebie choróbsko ominęło czy jednak złapało? Mam nadzieję że ominęło Cię i że z Olą i Ł już lepiej :-)

reklama
Natka ja zagladalam rano ale pustki I sama ze soba pisac nie bede haha.

Tak jestem mega rumna ;) zreszta zobaczysz Ty tez bedziesz...

Pisalam ze Emil probuje siada ? 2.5 miesaca I juz??

hej hej

natka niestety mnie chorobsko dopadlo strasznie, Ł. juz czuje sie lepiej, bierze antybiotyk, Olcia tez, ale ja niestety do bani :-( nie mam mocy jakos do pisania przez to :-(

Hej:*

Widzę że wczoraj wszystkie tak jak ja- nie miałyście czasu do forum usiąść :-)
Miałam strasznie zalatany dzień... Niestety moje wyniki od endokrynologa są kiepskie, tarczyca nie wyrabia się na dwa organizmy i wpadłam w niedoczynność :-( co prawda lekką no ale jednak... muszę brać euthyrox i jod.

Nuuuśka jak tam zdrowie? Mam nadzieję że już się poprawiło:tak:

Paulinka jak samopoczucie?

Kasiol jak tam leczenie? Bierzesz ten antybiotyk? Dawno Cię nie było u nas... Co tam kochana?:-)

Tysia, akuku a jak u Was?

Ja już od 8 spać nie mogę więc pora wstać i trochę ogarnąć dom :-)
Miłego dnia :*

Hej dziewczyny:)
Natka samopoczucie średnio- raz lepiej, raz gorzej:) Wymioty wczoraj mnie tak nie męczyły i mam nadzieję, że dzisiaj też odpuszczą:)
Za to kręgosłup i biodra nie dają już rady... Brzuch już spory, więc kręgosłup na dole zwłaszcza wieczorem boli jak nie wiem co, a biodro najbardziej dokucza lewe i spać na nim nie mogę, bo nie dość, że boli to i drętwieje, a przecież spanie na lewym boku dla Malutka najzdrowsze...Jeszcze tylko ze dwa miesiące wytrzymać, a potem to już mogę rodzić:)))))

Paulinka oby ten najciezszy czas ciazy szybko mjna..w koncu ciaza ciazy hehe.

Natka u nas super. Emil pieknie spie. 7, 8 godzin ciurkiem w nocy... potem jeszcze 5 :)
Ja zaczelma o raz drugu skalpel I wlasne nakarmilam malutkiego I ide pocwiczyc co by wygladac jak czlowiek w wakacje.

Milego dnia. Buzka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry