• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka teraz to już pewnie czas będzie Ci szybko leciał i zaraz będziesz na końcówce hehe :-)

Akuku ale sobie mocne postanowienie postawiłaś z tym ćwiczeniem:tak: trzymam kciuki żeby cel został osiągnięty :-)

Kasiol a tak sobie pomyślałam że może gdzieś wyjechaliście :-) mam nadzieję że choć trochę od wszystkiego odpoczęłaś :-)

reklama
hej hej :)

Czuje sie juz lepiej, choc wstretny katar pozostal :wściekła/y: no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - mam nadzieje ze juz teraz do konca roku chorowac nie bede :-p

kasiol rowniez mam nadzieje, ze odpoczelac, my za 2 tygodnie chcemy jechac na weekend do Wisly :happy:

natka jak sie czujesz ?? :happy:

akuku widzialam zdjecia Emisia na FB - alez on rosnie :-) powiem Ci, ze jest duzy jak na swoj wiek !! albo ja taka zacofana ze zapomnialam jak dzieci wygladaja :wściekła/y:

Nuuuśka to dobrze że już lepiej :-) katar na pewno też lada dzień zniknie :-) a jeszcze trochę i pewnie owulka zawita :-)
U mnie średnio, bywało lepiej...

Dziewczynki czy nie wiecie czy Patu$ka odchodząc usunęła naszą grupę? Chciałam stamtąd ściągnąć przepis i nie mogę grupy znaleźć a z mojego profilu zniknęła- tak jakbym nie była jej członkiem.

Edit: Nuuuśka teraz wyskoczyła mi nowa wiadomość że mam od Ciebie zaproszenie do przejęcia grupy. Czyli że Ty nas opuszczasz? :-( Tylko jak w to chcę wejść to wyskakuje że nie ma takiej grupy. Zmieniłaś jej nazwę albo coś? Jak mam ją znaleźć? Stwierdzam że ja to jednak beztalencie jestem jeśli chodzi o obsługę tych forumowych wyszukiwarek :p

Ostatnia edycja:
...bry.

U mnie @ z tych plamien sie rozkrecila. I tyle szczescia. Wole jasne sytuacje.
Mialam isc an kontorl po usuwaniu nadżerki pod koniec marca, ale chyba zrobie male opznienie zeby przy okazji zobaczyc czy pechole rosna i jak endo ..

Wczoraj caly dzien na budowie, dzis tez u rodziców, u znajomych ... Padam na twarz, ale szczęśliwa ;)

hej
:)
jestem:) znów byliśmy u siostry-juz ostatnie grubsze prace i za tydzień przenoszenie mebli:) m. pomalował im 3 pokoje a ja relaksowałam się ze Staśkiem-a pogoda była magiczna:) po drodze dowiedzielismy sie ze m. ma zsoac chrzestnym w sobote:szok:bo brat kuzyna żony nie został zaakceptowany przez księdza:angry: no cóż , dziecku sie nie odmawia podobno i na szybko w sobote wracaliśmy na chrzciny...
niedziele i w miedzyczasie szukalismy nowego auta-w sumie to po obejżeniu kilku stwierdzilismy ze sa w gorszym stanie niz ten nasz staruszek-przebiegi poskrecane-wszystkie niby nie uderzone... ach straciłam wiare w ludzi :(, na szczescie wczoraj znaleźliśmy ten jedyny
( mam nadzieje ze nie wyskoczy coś z nim niczzym królik z kapelusza) :) wiec chyba dzis go kupimy( uffff bo stare auto obiecane bratu)
co do leków - już biorę 7 dni, myśle że max 9 wezne, mam nadzieje ze nie nabroilismy za bardzo bo mój m. nie zastosował sie do zalecen na ulotce ...:-Dchoc coś czuje ,że to cykl bezowulacyjny bedzie-ta tempka jakas taka wysoka... śluzu nie widze bo globulka sie rozpuszcza i na żółto wszystko zabarwione...

paulina widzialam ze jednak synek:)Mikołaj będzie miał się z kim bawić:)
natka czekam na suwaczek:)
akuku mam Cię:)
nuśśka co tam kochana? jak nastawienie w tym cyklu?
tyśka kiedy parapetówka?

Ostatnia edycja:
Witam ;)

Kasiol - parapetówka mam andzieje na przelomie zimy / jesieni. Ale i tak na plac budowy praktycznie ebdziemy sie wprowadzac. Zrobimy co najpilniejsze, zeby dalo sie meiszkać. I tak nie moge sie juz doczekac ;) W sobote caly dzien bylismy na dzialce. Troche podzialalismy przy instalacji elektrycznej a wieczorem wygrabilam trawe sucha. Miejsce na grilla jest ;) Takze na grilla możecie wbijać ;) Juz czuje ze ebdzie nam tam sie mega dobnrze mieszkalo

Kasiol - moze dobrze ze cykl zakrecony. To moze cos z niego w koncu wyjdzie.

Ehhh ja dzis znowu naczytalam sie o uplynnianiu nasienia, musze jeszcze dorzucic dla G wiecej vit C do suplemetów . Szkoda ze u facetow trzeba tak dlugo czekac na wyniki dzialania witamin ...

hej hej ja na chwilke :D

natka no co Ty nie opuszczam :-p jakos nie chce byc moderatorem grupy kurcze w sumie to my juz tam dawno nie siedzimy ale jak to nie widzisz ???? :baffled: ja wczoraj zaznaczylam taka opcje - przekaz grupe i wpisalam Twoj nick ze Tobie bym chciala ale nie widzisz grupy ? jak to mozliwe.:zawstydzona/y:

Hej:*

Tysia czyli w tym cyklu już staranka będą? Ciekawe co tam na usg wyjdzie :-)

Kasiol mój M. Też coś przebąkuje o autku nowym bo my mamy takie małe, bardziej sportowe i M. Mówi że wózek się nie zmieści :p ale na razie kasy brak :-)
Co do suwaczka to na razie nie będzie, nie mam sił do kompa usiąść. Dosłownie czuje się jak zdechlak a ciśnienie to mi tak poleciało że szok- 90/45 mam ale endokrynolog mówi ze to może być od tarczycy. Od dziś biorę leki i zobaczymy czy będzie poprawa :-)

Paulinka, Nuuuśka no wlaśnie wygląda jakby ta grupa została usunięta albo nazwa została zmieniona. Próbowałam szukać w wyszukiwarce grup ale nie mogę znaleźć :-(

reklama
natka - no pewnie ze staranka beda. Jeszcze ide na kontrol sprawdzic czyw szytsko zagojone. Mialam isc w tym tygodniu, ale pojde w przyszlym zeby podejrzec owu.

Piekna dzis pogoda ;) chociaz chlodniej niz w weekend.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry