reklama

Staraczki luty 2013

Nuska Alex to Aleksander ale nie Olek. Mowimy Alex w przedszkolu tez. Mialam.zmienic w papierach ale za duzo z tym.roboty I zostawimy bo w szkole beda mowic Alex podpisywac tez sie tak moze.. Jedynie dokumenty typu dowod paszport itd.

Victor za to mial byc dziewczynka I jak sie urodzil to przez jakis tydzien nie mial imienie mowilismy dzidzia hehe
No I trzeba bylo akt urodzenia zrobic wiec jest Victor Nicholas.
Mial byc Nicholas
A Alex mial byc Maciej

reklama
Nuska Alex to Aleksander ale nie Olek. Mowimy Alex w przedszkolu tez. Mialam.zmienic w papierach ale za duzo z tym.roboty I zostawimy bo w szkole beda mowic Alex podpisywac tez sie tak moze.. Jedynie dokumenty typu dowod paszport itd.

Victor za to mial byc dziewczynka I jak sie urodzil to przez jakis tydzien nie mial imienie mowilismy dzidzia hehe
No I trzeba bylo akt urodzenia zrobic wiec jest Victor Nicholas.
Mial byc Nicholas
A Alex mial byc Maciej

Moja kuzynka rodzila dwa lata temu, tez chlopczyka - Alexander, ale oni z kolei nie Alex tylko Olus na Niego wolaja :)
Victor bardzo ladne imie na prawde :tak:
Przeszlam na stan totalnego smarkania i lzawienia oczu. Wczoraj wygladalam jakby ktos wyrzadzil mi na prawde nie wiem jaka krzywde, ze ciagle "placze". Łukasz tylko biegal do kuchni i robil herbatki z cytryna, w ciagu godziny oproznilam 1,5l dzbanek :eek: To sie nazywa zywiol...wyjatkowo wredne, zmutowane dziadostwo.

Hej dziewcuszki;-)

Mnie tam wybor papieza nie rajcowal az tak bardzo. Ale cieszy mnie to ze to ktos spoza Europy moze zrobi porzadek w Kurii icalym kosciele.

No ja dzis po @ wreszcie a za tydzien staranaka jesli grzybek minie:sorry:

Ide wcinac sniadanie witaminki,dzis pierwszy dzien z CLO:) I spadam do posredniaka sie podpisac;-)

Też mam w rodzinie Aleksandra i mówią na niego Olek:( Moja siostra dla drugiego dziecka ma wybrane Aleks i Natalia:) Więc już u nas zajęte...

Nuuśka wracaj szybko do zdrowia:)

Bylam w aptece, kupilam ten Oeparol. Drogie cholerstwo. Nie wiem jakim cudem, ale zaluje teraz,ze nie zakupilam go z Tesco, bo tam 30kaps. bylo za 10,99zł a w aptece za 60kaps. zaplacilam 26,60zł i to po 10% znizce bo utargowalam :eek: Wzielam jedna tabletke od razu, nie wiem jest to sens teraz jesli mam juz 4 dzien cyklu ?

Ostatnia edycja:
Tez podoba mi sie bardzo Aleksander- ale w wersji Alex, a wiem że rodzina mówiłaby Olek, w szpitalu był tez chłopczyk Aleksander na którego wołali Olinek ;) fajowo:)
my dla synka mamy już wybrane imie będzie Feliks, Feluś nasz :) bo wydaje mi sie ze dla dziweczynek jest więcej ładnych imion niz dla chłopców, jak Kalina się rodziła( a nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka) to na wszelki wypadek mielismy imie dla chłopca Kajetan, ale z nadzieją , że będzie córa:)

A ja bym chciała Marcela, ale wiem, że Ł się nie zgodzi...:(( Podoba mi się też Antoni ale Antków to teraz pełno, a ja nie lubię jak imię jest za bardzo popularne...:( I jeszcze Jeremi mi się podoba, no i Ksawery. A dla dziewczynki Lilianka:) Ewentualnie Milenka:) W pierwszej piątce jest jeszcze Kalinka, Marika i Maja:) Ale z Mają to samo co z Antkiem...:(

Wiecie co, ja mam Aleksandre, ale w domu tez na Nia mowimy Olek xD Zwlaszcza Łukasz czasami :-D

kasiol imiona dla dziewczynki to bez porownania do chlopcow - wiekszy wybor a co za tym idzie - latwiejszy. My dla dziewczynki mamy juz imie wybrane - bedzie Lena Amelia ale chlopczyk to jak na razie dla mnie czarna magia :eek:

Widzę, że dyskusja o imionach pełną parą :) my jeszcze o tym na poważnie nie myślimy, raczej tylko takie luźne rozmowy w stylu "ładne imię" :)

Nuuuśka, wracaj do zdrowia bo już Ci się ciągnie to choróbsko i ciągnie...! :)

reklama
Widzę, że dyskusja o imionach pełną parą :) my jeszcze o tym na poważnie nie myślimy, raczej tylko takie luźne rozmowy w stylu "ładne imię" :)

Nuuuśka, wracaj do zdrowia bo już Ci się ciągnie to choróbsko i ciągnie...! :)

Mowie Ci, ze to jakies zmutowane dziadostwo jest :eek: troszke lepiej sie dzis czuje, musze wykurowac sie do przyszlego tygodnia bo tydzien pracowty sie zapowiada :)
Powiedzcie mi, czy jezeli dp zaczynaja mi sie od srody, warto przytulanki zaczac juz na "zapas" od poniedzialku ? czy lepiej czekac ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry