reklama

Staraczki luty 2013

Widac ciazy nie ma imie jest:-D Ale nie martwcie sie My tez juz wybralismy:)

Jak bedzie hclopiec to Filip, a dziewczynka Lena albo Hanna;-)

reklama
Nuuuśka ja Ci nie powiem czy zacząć wcześniej przytulanki bo my to aż tak nie patrzymy na dni płodne.. To znaczy patrzymy w sensie, że więcej się wtedy przytulamy, ale ogólnie w całym cyklu dużo tych naszych przytulanek jest :) aczkolwiek myślę, że możecie zacząć w poniedziałek, zaszkodzić przecież nie powinno :)

Ja pamietam przed slubem ze nasze zycie lozkowe kipialo wrecz (oh ja grzeszna tak przed slubem:-):-)) ale naprawde jak maialm Ł na weekend bo pracowal w delegacji to normalnie non stop. Potem zamieszkalismy razemi powoli powoli juz tak czesto nie bylo. A po slubie to okres plodny i zaraz po @ przewaznie. Widze ze moj czasem jest zawiedziony ale sama nie wiem skad sie takie lenistwo u mnie bierze. Czasem mamy napady namietnosci ale zbyt czesto to nie jest. Hmmm co ten slub z nami zrobil:-);-)

U nas w sumie nie jest źle:) w sumie to dość często serduszkujemy, ale kiedyś było codziennie... He he, ale my jesteśmy krócej małżeństwem niż wy:) niewiele, ale jednak krócej:)

No to fakt że po ślubie się życie seksualne się zmienia.. My przed ślubem to też prawie non stop ;) a teraz to już bardziej z umiarem :D często, ale w porównaniu z tym co było kiedyś to teraz jednak z umiarem :)

no tak :) praca, stres, a u nas to powodem może być ( oprucz świadomosci , że tesciowa za scianą) córek który tak nas kocha że musi spać w środeczku :) choć od zeszłego miesiąca usypiamy małą wcześniej :) bo marudzi o tego braciszka...więc się staramy jak możemy:)

kurcze a jak tak licze 14 dni w tym cyklu to akurat jak na kursie będe :/
paulinka88 co do chormonów masz racje-my imie zmienialiśmy po kilku miesiącach a właściwie w dzień porodu :)

No to fakt że po ślubie się życie seksualne się zmienia.. My przed ślubem to też prawie non stop ;) a teraz to już bardziej z umiarem :D często, ale w porównaniu z tym co było kiedyś to teraz jednak z umiarem :)

Jak Wy piszecie, ze po slubie sie u Was troche "wyleniuchowalo" to ja zastanawiam sie co bedzie z Nami, bo my jeszcze przed slubem, a przytulanki glownie 14 dni w miesiacu - zaraz po @ i do 2-3 dni po owulce :-)
Wszystko oczywiscie wczesniej zaplanowane i ustalone od A do Z. Ach te staranka...

reklama
No właśnie dużo staraczek mówi że to jest najgorsze- że wszystko jest tak zaplanowane żeby idealnie trafić i "zabija się" przez to spontaniczność... Ale mimo że po ślubie wszystko się zmienia to ja nie żałuję :) bo dużo też zmienia się na lepsze :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry