reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

dopiero dzisiaj weszłam na wątek, aż mi głupio że tutaj nie zaglądałam i nie wiedziałam co słychać, aniołkowa przykro mi kochana, kiedyś się uda, musi, przecież życie nie może być takie niesprawiedliwe :-:)-:)-(

starduscik witaj!

esit: ja też przesyłam pozytywne myśli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hei dziewczyny to milo, ze mnie pamietacie:)

aniolkowa a mozesz mi napisac jak wyglada taki zabieg rozszerzania szyjki? ja sie strasznie boje, ze mnie uszkodza zamiast mi pomoc..czy robia wczesniej sg, zeby sprawdzic jak biegnie szyjka?

co u noelki?aglada tu jeszcze?

miska ja miałam laparoskopie, więc spałam jak mi rozszerzali;-) owszem bolało jak sie obudzilam, ale dali mi morfinę i przeszło. Ja nawet nie wiedziałam, ze miałam sciśnietą - prawdopodobnie po łyżeczkowaniu mi tak zostawili.u mnie to wyszło przy badaniu drożności jajowodow - nie mógł sie lekarz dostać "do środka". Ja pytałam co w związku z ciążą - przecież w ciąży szyjka musi być zamknięta, ale lekarz powiedział, ze oni tylko rozszerzą na tyle, zeby plemniki mogły sie dostać do środka, takze nie bedzie miało to wpływy potem w donoszeniu ciąży.
Noelka teraz mało zagląda, bo zajmuje sie Oliverkiem.

świeżutkie fluidki :tak::tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :happy::-)

postanowiłam, iż w przyszłym tygodniu idę do lekarza... może mnie wyślą na jakieś badania... tylko nie wiem czy powiedzieć im o dwóch ciążach biochemicznych czy po prostu powiedzieć, że nie wychodzi? Będę musiała trochę skłamać co do długości strań... ale moja kuzynka twierdzi, że i tak to trochę zajmuje nim mnie wyślą więc lepiej pójść już teraz... ona się trzy lata starała o pierwsze w końcu jak ją wysłali do kliniki to sama zaszła :-p

Anilokowa kurcze tak mi przykro, ale naprawde nic sie nie da zrobic? co scan pokazal?

Mar-chew ja bym powiedziala o ciazach biochemicznych bo inaczej beda Ciebie splawiac dlugi czas. W mojej GP daja rok dopiero pozniej badania i to tez w wielka laska. powodzenia kochana xxx

reklama
Na scanie wyszło, że mam 3 pecherzyki dominujące a tylko 2 mogą być. Ogólnie mam chyba z 15 pecherzyków, ale mniejszych, które nie pekną, ale te 3 są duże. Dzwonili, że mam zmniejszyć dawkę leków i zobaczymy w poniedziałek na scanie, ale powiedzieli, ze prawdopodobnie bede miec odwołany zabieg :-( chyba że zdarzy sie cud i jeden sie zatrzyma,ale szczerze w to wątpię.

marchew nie wiem czy bym powiedziała o ciazach biochemicznych, bo z tym raczej nic nie zrobią tylko karzą ci próbować dalej. Ja poroniłam 2 razy (na trochę dalszym etapie niz ty) i nigdy nic z tym nie zrobili- powiedzieli, ze dopiero po 3 poronieniu zrobią badania. Kobieta w swoim życiu podobno ma ok 20 ciąż biochemicznych o których nawet nie wie, bo to czasem przychodzi jako spóźniona @. Powiedz że staracie sie juz 2 lata i wyślą cie na badania hormonalne. Jesli coś wyjdzie nie tak w hormonach to moze być tez powód nieutrzymywania sie ciazy, więc będziesz wiedziała.

Do góry