M
mama290
Gość
Gosiaczek to bedzie tylko sparwdzenie poziomu pprogeseronu jedna mala fiolka zadna morfologia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja się ciesze, że poszłam do polskiego gina - dało mi to wewnętrzny spokój... ja jeździłam do Luton i St. Albans... w Londynie byłam na usg 4d i patrzyłam tam za ile jest wizyta u ginekologa - cena kosmos jak dla mnie!
Ja wczoraj byłam w szpitalu bo czułam się jakbym za chwile miała dostać okres... zrobili mi godzinne ktg... a na lekarza czekałam 6h... miał sprawdzić czy nie mam rozwarcia... pani doktor nie miała takiego zamiaru... pomacała brzuch, powiedziała, że dziecko wysoko więc na bank nie rodze... nie wiem po co na nią w ogóle czekałam...