reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki na Wyspach

Mousefish, wspolczuje sasiadow. Nie DA sie jakis albo ich wysiudac albo zebyscie Wy sie gdzies przeniesli?

Ja wczoraj wyladiwalam w szpitalu bo zauwazylam Jakie's pidejrzane plamienie I of razu spanimowalam. Mam wrazenie, ze tutaj sue ciezerne traktuje jak powuetrze. Czekalam 3 godz na lekarza. Zrobil ni Jakie's szybkie USG. Dzidzia xyje ale dalej nie wiadomo co spiwodowalo to plamienie. Czasami mam ochote spakowac sue do Polski na czas ciazy :(

reklama
Lilith, przeszlo. Bylam u polslij ginki, super Babka, wszystko sprawdzila, nic powaznego, Jakie's naczynko peklo mozliwe of wysilku I mam mala nadzerke. Muszecteraz lezec I wypoczywac, ale co sie nerwow bajadlam to moje. W szpitalu 100% strata czasu, maja tutaj dxiwne podejscie do ciezarnych.

Indi - super że już wszystko dobrze. Nadżerka też powoduje często krwawienia, bo błona się złuszcza, ale fakt że mogłaś się najeść strachu. Dobrze że trafiłaś na fajną ginkę.

A przenieść się nie przeniosę bo mamy super chatkę, w idealnym dla dziecka miejscu. Bardzo bezpiecznym.

Dzieki dziewczyny :)

Mousefish, miej nadzieje, ze moze ich gdzies przeniosa. Nie za bardzo wiem, jakie sa zasady przydzielania domow czy mieszkan z housingu, ale moze ci sasiedxi nie zostana tam na wieki wiekow :)

reklama
Mar-chew, juz jest OK, krwawienie ustalo, mam nadzieje, ze to byla tylko jednorazowa akcja. Idea w piatek do ginki to sprawdzi jak to wyglafa, jeszcze przy okazji sobie malego poogladam :)

Do góry