reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

KAMA a dlaczego mialoby sie dziac lub stac cos zlego!!??
kobitko nosisz w sobie nowe zycie ktore swietnie sie na pewno
rozwija!!!
nawet nie mysl ze moze byc inaczej!!! ja wiem ze latwo sie pisze
bo ja pewnie tez bym rozmyslala,ale naprawde jezeli nie ma powodow
do zmartwien to tylko sie cieszyc swoim stanem!

reklama
Roxii trzymaj sie mam nadzieje ze dalej bedziesz tutaj do nas zagladac:)
LILITH to fajnie ze sluz powrocil....
Kamilaedi no to udanego owocnego wieczorku...
Romka szkoda ze @ przyszla...
Kamus dziekuje za przesylanie za kazdym razem fluidkow, mam nadzeje ze ktoras w koncu zarazisz:)

A ja dzisiaj wstalam po poludniu z ostrym bolem brzycha, zrobilam tescik owu i dwie piekne kreski zarowno na tym z clearblue jak i na tym zwyklym ebayu - takze owulka tuz tuz. Az zaskoczona bylam bo na tych testach z ebaya nigdy wczesniej nie wyszla mi taka ciemna kreseczka. Takze castagnus nie zablokowal mi owulki tylko wydluzyl troszke cykl. No to bylo od razu przytulanko szkoda tylko ze musze isc do pracu teraz wszystko mi leci:wściekła/y: No nic moze rano powtorzyc??? zobaczymy.... Buziaczki i slodkich senkow:-)

Zuzia oczywiście ze będę tu zaglądać:tak: bedę z Wami na bierząco:-D Superr ze są u Ciebie dwie mocne kreseczki na teście w takim razie działajcie teraz ostro:-p Trzymam kciuki za owocne staranka!
Romka przykro mi z powodu @ :sorry2: Wiem co czujesz bidulko ehhh wstrętna @ po jaka cholerę ona do nas przychodzi?? Trzymaj się kochana i nie trać wiary:tak:
Kama Romka ma racje czemu miałoby się dziać coś złego z fasolką??? napewno jest wszystko wporzadku, nie stresuj sie tak bo wiesz ze to źle wpływa na dzidzię. Ciesz się że w koncu się udało napewno bedzie wszystko dobrze. A do 27 września nie jest aż tak daleko szybko zleci:tak: Trzymaj się kochana i dzieki za fluidki;-)
LILITH dzięki za miłe słowa i za kciuki ale wiesz nie łudzę sie juz że sie uda nawet nie chcę o tym myśleć czekam na inseminację albo tu albo w Polsce, wtedy Wasze wsparcie i kciuki się przydadzą :tak: Ale dziekuje bardzo:-)

ZUZIA no to gratuluje!!!
wiesz co ja bym powtorzyla przytulanko bo owulka od 12 do chyba 40 godz wystepuje
nie pamietam dokladnie..na bank pisze na ulotce.
takze wy dzialajcie a nam pozostaw trzymanie kciukow;-)

spokojnej nocki laseczki!

Witam was poniedziałkowo:)

Roxii fajnie ze się odezwałaś:)
Nadal 3 mam mocno kciuki za staranka:)
Romka przykro mi że @ się pojawiła:(
Kama staraj się dużo odpoczywać:)
Zuzia jak są piękne dwie krechy to działajcie,powodzenia:)

Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam.
U mnie ok:)Jak na razie bez mian;-)
Pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego poniedziałku:)

Zuzia, no to gratuluję, teraz nic tylko fundować sobie same przyjemności :)

U mnie powinien byc 2 dzień skoku i tempka spadła, więc cykl spisany na straty :)

Nikt nie wie jak to z tymi kotkami? ;>

Agnieszko, zobaczymy :) Rozpaczać nie będę :)

Moim umarzył się kotek.. tylko nie bardzo wiemy co zrobić jak się go juz kupi. Wiadomo, od razu chyba jakieś szczepienia i odrobaczanie. Dlatego chciałam się poradzić dziewczyn, nim kota sprowadzimy do domu.. i jak takie szczepienia cenowo wychodzą.

reklama
Agnieszko, zobaczymy :) Rozpaczać nie będę :)

Moim umarzył się kotek.. tylko nie bardzo wiemy co zrobić jak się go juz kupi. Wiadomo, od razu chyba jakieś szczepienia i odrobaczanie. Dlatego chciałam się poradzić dziewczyn, nim kota sprowadzimy do domu.. i jak takie szczepienia cenowo wychodzą.

LILITH Trzeba wierzyć że "w końcu" się uda!
A co do kotka to LILITH nie mam zielonego pojęcia bo nigdy nie miałam kota w domu także Ja nie pomogę wybacz...
A jak Twoje samopoczucie?

Do góry