reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
agnieszka teoretycznie powinna przyjsc jutro, tylko ze nie ma zadnych objawow. stres rzeczywiscie mialam duzy, wiec nie wiadomo :crazy: a zreszta po poronieniu to jest dopiero moj 3 cykl, wiec tak naprawde ciezko jest mi okreslic kiedy tak naprawde powinna przyjsc @ ja to sobie tak obliczylam, ale moj organizm moze sobie myslec inaczej :-D milego dnia w pracy :-) ja ide dopiero na 18 ;-)

Loczkis , Basik ja jestem ze Sligo wiec niedlako od was :-D

@ dalej nie ma, bylam u pielegniarki wyszla I kreska ale ona powiedziala ze te ich testy sa do dupy bo potrafia 6tyg ciazy nie wykryc i mam przyniesc pierwszy mocz z rana jutro (dala kubelek) i wtedy zrobi ale poniewaz @ mi sie spoznia 2 dni moge uwazac sie za ciezarna... ale mam sie jeszcze nie cieszyc bo to moze byc poporstu przesuniete.... jesli do konca tygodnia nie przyjdzie @ i test nie pokaze wysle mnie na usg..... jutro bede testowac z rana swoim testem bo mowilam jej jaki mam i ona powiedziala ze jest zdecydowanie czulszy niz ich w przychodzni

A wiec robie sobie sowaaczek :-D

pam ja mam taka sama sytuacje- ani @ ani ciazy :crazy: ja czekam jeszcze kilka dni i znowu zrobie test, chociaz nadzieje juz stracilam.

Okropne to jest bo sama nie wiem czy sie juz moge cieszyc czy jednak mnie krew zaleje.... i wiecznie mokro mam tyle sluzu ze ho ho musze wkladki nosic bo by mi chyba przecieklo :szok: ogolnie z moich objaowow pielegniarka mowila ze wszystko wskazuje na ciaze tylko ten cholerny test nie chce wyjsc... ona tez mi kubicuje :-D

reklama
Basik witaj i powodzenia życzę:-)
Pam zrób jutro ten czuły test jeśli jestes 2 dni po terminie @ to powinno już coś wyjść:tak: Trzymam mocno kciuki, tak bardzo chciałabym zeby to była ciąża...;-)
loczkis za Ciebie równiez mocno trzymam kciuki:-)
Noelka jak tam u Ciebie??? nic się nie odzywasz... jak sie czujesz???
Zuzia też juz nas przestała odwiedzac, do tyłka jej nakopie jak ją spotkam:-p

U mnie już ostatnie przygotowania do wakacji, dzisiaj byliśmy na ostatnich zakupach i już rozpoczęłam pakowanie-jak ja tego nienawidzę:sorry: Niby się ciesze z tych wakacji, ale jakoś z humorem u mnie kiepsko... nie wiem co się ze mną dzieje..
Szkoda że przez ten tydzień nie będę miała z Wami kontaktu, będę tęsknić!!!!!!!!!! Mam nadzieję ze jak wrócę to bedą tu same dobre wiadomości:tak:

Do góry