reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

moim szefem jest mój mąż. Mam cichą nadzieję, że problemów nie będzie mi robił :-D
a tak na poważnie, jak byłam jeszcze w ciąży z Julką to myśleliśmy o własnym interesie, firma, w której mąż pracował, upadła, został na lodzie. U mnie też było krucho, pracowałam w przedszkolu, ale na zastępstwo. Trochę zaczęło być niepewnie, a dziecko w drodze... Padło na komis/sklep dziecięcy. Mąż założył firmę, wystartował. To był jakby prezent dla mnie, bo zawsze chciałam czymś takim się zajmować. No i mąż praktycznie widnieje tylko na dokumentach, a ja wszystkim się zajmuję, z drobną pomocą mojej siostry. Jak Julka się urodziła, to siostra siedziała w komisie sama przez trzy miesiące, później brałam małą ze sobą. Była najpierw w leżaczku, potem w kojcu, a teraz biega. Choć teraz, to dużo moi rodzice i teściowie się zajmują, bo mała nie sprawia żadnych problemów, nie trzeba jej nosić, itd. Wcześniej chciałam mieć maleństwo przy sobie, a teraz już spokojnie oddaje ją w czyjeś ręce ;-) Mąż znalazł inną pracę, która spełnia jego oczekiwania. No i oboje jesteśmy spełnieni zawodowo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomk@ - no to pozazdrościć. Ja w pełni spełniam się zawodowo (hi ale to zabrzmiało) i nie chciałabym tej posady stracić. Duża firma, więc po cichu wierzę, że nie będzie problemów.
Obym tylko zafasolkowała :wściekła/y:

Telefon od męża - "Kochanie, wrócę dziś po 18". Czyli będziemy szaleeeeeć. Ale to chyba na chłopca, co? :confused2:

i ja poproszę o dopisanie do listy, tyle że ja bez terminu @, gdyż po porodzie go jeszcze nie dostałam :/ ale kilka dni temu miałam taki śluz wyglądał jak płodny, dziś kupilam testy na allegro i w nast tyg zobaczę czy wyszło coś z naszych przytulanek :) rok temu sierpień był dla nas szczęśliwy :) ale teraz szanse są mniejsze
Poziomka ale fajnie, że tak sobie ułożyliscie życie i każde jest zadowolone :)

wiikki - dopisałam na 18.08 :)

Sierpień 2013

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II

Czekamy na potwierdzenie:

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

Staraczki:

żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Leemonca - termin @ 12.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @

Ostatnia edycja:
chyba zaraz padnę.... to miał być cykl bezowulacyjny a ja... ja.... ja chyba mam owulację!!!!! :szok::szok::szok:

szukałam notesu i wypadł mi z szafki test owulacyjny, ostatni jaki posiadam, no i myślę sobie, a niech mi tam, wykorzystam go i będzie spokój, zero testów owu, zero testów ciążowych nie będzie mnie kusiło. :tak:

przed chwilą siknęłam i oto wynik:

Zobacz załącznik 576579

:szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w szoku, jeszcze nigdy od roku nie zdarzyło mi się bym miała dwa cykle owulacyjne pod rząd!!! przez rok miałam 3 razy owulację i zawsze były po między nimi cykle bezowulacyjne, a teraz czyżby dwie owulacje w dwóch cyklach pod rząd!!!!

jeśli to się potwierdzi to będę ubóstwiać zioła o. Sroki do końca życia!!!!!!!!

reklama
chyba zaraz padnę.... to miał być cykl bezowulacyjny a ja... ja.... ja chyba mam owulację!!!!! :szok::szok::szok:

szukałam notesu i wypadł mi z szafki test owulacyjny, ostatni jaki posiadam, no i myślę sobie, a niech mi tam, wykorzystam go i będzie spokój, zero testów owu, zero testów ciążowych nie będzie mnie kusiło. :tak:

przed chwilą siknęłam i oto wynik:

Zobacz załącznik 576579

:szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w szoku, jeszcze nigdy od roku nie zdarzyło mi się bym miała dwa cykle owulacyjne pod rząd!!! przez rok miałam 3 razy owulację i zawsze były po między nimi cykle bezowulacyjne, a teraz czyżby dwie owulacje w dwóch cyklach pod rząd!!!!

jeśli to się potwierdzi to będę ubóstwiać zioła o. Sroki do końca życia!!!!!!!!

Kochana gratulacje !! Ciesze się że u Ciebie już lepiej z ta owulacją, widać ziółka ojca sroki mają magiczną moc :):) Cholercia też musze je kupić !! Zawsze jak jestem w aptece to zapomne:confused2:

Straciatella mój mąż się ze mnie śmieje, generalnie przytulamy się codziennie po 2 razy dziennie, ale nie zaznaczam na wykresie bo mąż stwierdził, że pomyślicie sobie że jakaś nienasycona i niezaspokojona jestem:rofl2: Od wczoraj mam bół prawego jajnika i podbrzusza, temperaturka mi spadła ;/. Dziewczyny jak temperatura spada po owulacji to źle czy dobrze? przepraszam że pytam ale to mój 2 cykl, w sumie 1 cały gdzie mierze temp. i jeszcze wszystkiego nie wiem dokładnie co i jak. Chyba że któraś z Was ma jakąś stronkę o nauce odczytywania temp itp itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry