reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Gosik no to podaj termin @ to Madzia cie wpisze na liste bedziemy kibicowac :) Ja mam termin za 9 dni :)

A co do wesela to moi znajomi w tamtym roku tak wycyrklowali ze dzidzia urodzila sie w kwietniu a w maju mieli wesele, ona zdazyla brzuszek zgubic i super im bylo :)

Hmm no to nie wiem czy mi potrzebny ten castangus, ja mam generalnie mega regularne cykle i raczej bez pms... chyba ze prl... A jakie sa objawy za wysokiej prolaktyny?

reklama
podobno bardzo silne napiecie przed @ i szybko odczuwalne objawy na @ tzn bol brzucha jak na @, ale ale ja sie nie znam, no i bardzo silne bole piersi

A no tak :D 27.07 ale pewnie będzie bliżej 30go.ten okres mialam bardzo dziwny,nogdy takiego nie mialam. 2dni plamienie tak jakby mi się zaczynał i zacząć nie mógł jeden dzień normalne krwawienie i następny dzień już końcówka to był 5.07. 7go znow mialam zarozowiony śluz ale bez widocznej krwi i od tamtej pory juz normalnie. Całkiem mi się tam wszystko rozregulowalo... A takie ładne mialam cykle :D

dzien dobry, ja juz po sniadanku, Tomek spi a ja musze kuchnie ogarnac, na obiad mam hamburgery, bo zostaly mi mielone
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Heeejo :-)

Lux ale ty te obiadki robisz smakowite .. chłop ma z toba za dobrze hi hi ;))

Ale ja powiedzialam sobie ze jak zajde to tez kuchnia bedzie moja chyba ze zapachy beda mi przeszkadzac hi hi ;))
Ja pobiegalam sniadanko zjedzone i znow wskoczylam na rower ;>

Mialam miec dzis wolne no ale niestety zabrali bo sie jedna rozchorowala taaa ..

A w tv mtv i nastoletnie matki -.-

reklama
Do góry