reklama
dzien dobry, ja na lapku w kuchni siedze, dzieciaki tv ogladaja i sie bawia, Tomek bedzie gipsowac w koncu ta ostatnia sciane, a na obiad mam zupke z wczoraj takze nie musze gotowac, tyle co makaron
pogoda okropna, pada i zimno
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hejo baby !#
U mnie to co zwykle z rana
)
Jeszcze dzis i jutro i dwa dni wolnego !
W czwartek maly relaks u mojej kosmetyczki .. pogoda tez nie rozpieszcza , pochmurno ale jeszcze nie pada ;>
Chyba juz po owu bo bol brzucha minal ;]]
U mnie to co zwykle z rana
Jeszcze dzis i jutro i dwa dni wolnego !
W czwartek maly relaks u mojej kosmetyczki .. pogoda tez nie rozpieszcza , pochmurno ale jeszcze nie pada ;>
Chyba juz po owu bo bol brzucha minal ;]]
Cassiah
Fanka BB :)
Lux jaka masz zupke? Ale mi smaka narobilas, brakuje mi polskiej kuchni! Troche tam gotuje ale to nie te same skladniki, nie te przyprawy, w pl ma to inny smak
A poza tym oni tu w ogole zup nie znaja :/ Jedza tylko takie ugotowane na miesie z malusienka iloscia makaronu lub w ogole bez. Ble... U nas 38 st. Ale nie bede grzeszyc i narzekac
Objawow narazie ani na @ ani na ciaze. Jedynie piersi pod pacha bola. U nas na plazy tyyyyle par z dziecmi ze instynk macierzynki na +100 skacze
Ukradlabym jednego takiego golaska sa takie slodkie
Jak sie pluskaja w tej plytkiej wodzie i ciesza a rodzice szczesliwi nie odwracaja od nich wzroku ahhh
Buziaki kochane
Witam Panie
u mnie ciepło i słonecznie
wczoraj wieczorem ogladalam Sisi
a gdy odwrocilam się spać tak mnie zaczęło mdlic, gardło scisniete meczylam się tak z pol godziny w bez ruchu ale nie wymiotowalam bo jak bym zaczęła to bym miała po przespanej nocce
musialam sobie wypsikac poduszkę mgiełka do ciała z werbena i zielona herbata dopiero ten zapach mi pomógł (polecam ten zestaw z avonu mgiełka żel i balsam świetny zapach na lato). Kamil od rana zadowolony juz głupie uśmieszki bo "zalapalam" a ja juz sama nie wiem czy nie za wcześnie aż na takie objawy czy po prostu mi cos nie zaszkodziło, staram się hamować jego radości no ale
a co do zup to ja prawie wogole ich nie gotuje bo oboje jakoś za nimi nie przepadamy . Jedynie co kwaśna ogórkowa, tak samo i kapusniak, pomidorowa ze świeżych pomidorów, pieczarkowa i owocowa na lato 
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Megi oby to bylo to, ale nie nastawiajcie sie tzn on az tak. Tu dziewczyny mialy takie ciazowe objawy, ze hej, a w ciazy nie byly. Ale oczywiscie Tobie zycze, aby to ciaza byla!
Zaraz lece do ginki po zwolnienie, ciekawe czy mnie badac bedzie :-S
Czuje sie wyjatkowo dobrze, czasem mi tylko slabo, a tak to nic nawet brzuch nie ciagnie, tylko troche piersi bola. Czasem zastanawiam sie czy wszystko ok
Zaraz lece do ginki po zwolnienie, ciekawe czy mnie badac bedzie :-S
Czuje sie wyjatkowo dobrze, czasem mi tylko slabo, a tak to nic nawet brzuch nie ciagnie, tylko troche piersi bola. Czasem zastanawiam sie czy wszystko ok