reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Yeah optymistycznie się człowiek czuje po takim monitoringu jak wszystko jest ok :) ja się dowiedziałam dzięki temu jak wygląda ból owulacyjny i że to on na 100% także teraz już mi wykresy nawet nie potrzebne :happy: Ciekawe ile będzie miał Twój pęcherzyk jak pęknie? Bo mój to jakiś duży był i się bałam że przerośnięty, no ale pękł to chyba dobrze... To w poniedziałek ostro działacie widzę ;)

Mąż wraca dzisiaj wieczorem, ale się nie zdążyłam stęsknić bo był już w środę na noc i pojechał w piątek skoro świt. Za to w tamten weekend łohohohoho jak wrócił to myślałam, że mnie na szafce w kuchni będzie brał, no ale niestety okressss i trzeba było sobie inaczej radzić :-p Ale muszę powiedzieć, że fajnie się tak za sobą stęsknić :) ale nie za często oczywiście.
A teraz do następnej soboty celibat - bo wodzu jest na maściowej kuracji 10 dniowej przymusowej! I powiedziałam, że jak mnie będzie zaczepiał (a ja zawsze muszę ulec :wściekła/y:) to się wyniosę do drugiego pokoju ze spaniem, a on że ja coś wydzielam i że on nie może mnie nie zaczepiać. Ja to się boję co to będzie po tym adrovicie jak on na potencje ma też wpływ a potencji i bez niego nie brakuje. Strach się bać

alem się rozpisała- sorx :p

reklama
Mitaka właściciel mojego wodza nie ma jednak aż takiego popędu jak Twój :-D chociaż wigoru mu nie brakuje xD i ja tez niestety ulegam. Jeśli o męża chodzi oczywiście to łatwa jestem :-D. wczoraj też uległam. Działać będziemy jutro rano ( później przyjeżdżają na kilka dni moi rodzice w odwiedziny więc chcemy się wyszaleć w niedziele bo potem musi byc cichutko bez jakiś łóżkowych skrzypień i jęków) i w poniedziałek wieczorem. chociaż rozsądek nakazywałby tylko w poniedziałek.ale myślę że dwa numerki pod rząd aż tak nie osłabia plemników.
Mnie też ciekawi jak się potoczy dalej historia z pęcherzykiem hihih:-D we wtorek będzie wiadomo myślę. Może ten cykl bedzie szczęśliwy....
Oj bardzo fajnie się tak stęsknić. To chyba jedyny + z takich wyjazdów.:tak:

Ostatnia edycja:
Hehe jeszcze tylko demsik musi coś zedytować :-p

Ja mam dziś pod opieką oprócz Matiego jeszcze 4 letniego syna siostry męża... jakoś nie nawykłam by się zajmować dwójką dzieci :eek: 4 lata różnicy między nimi to sporo (tak jak między mną a moją siostrą). Część zainteresowań (np.LEGO) się zazębia ale niewiele.Chyba lepsza jest bardzo mała różnica wieku albo taka dużo większa. Ale nie powiem zmęczona jestem i zastanawiam się, czy ja już za stara nie jestem :baffled:

jestem jestem szalone moje:-D:-Dmitaka szalona laska z ciebie:-D
ja od rana zakupy obiad bo chrzesniak mojego ma urodziny i jest u babci na wakacjach wiec byl tort kawka itp a za niedlugo sie zbieramy bo na 18 jedziemy na chrzciny malej niny...eh zobacze mala slodka kruszynke :-:)-:)-(a ja tak bardzo chciałąbym coreczkę...a wg was to ile sie daje na chrzciny?
waiting-a jak ten zel się nązywal?
my to chyba jakies ulegle jestesmy, bo ja tez wczoraj uleglam:-p:-p:-ptaki podwieczorek po obiedzie:-Dtakie sa najlepsze,bo smakuja i jeszcze się kalorie traci hehe;-)
neta-ma nadzieje,żęśzystko medz wami, bedzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
e tam Neta pierdoły opowiadasz z ta starością :huh: to tak się tylko wydaje.Zawsze jest tak że cudze dzieci bardziej męczą niż własne. Między mną a siostra też jest 4 lata różnicy.
My się z mężem zgadzamy ze soba w 100% że jak już zrobimy to pierwsze dziecko :-p to od razu zaczynamy walkę o drugie. Najwyżej bedzie rok po roku a dopiero później zobaczymy co dalej bo marzy nam się trójka bobasów :cool2:

demsik a zwie się Conceive plus ( jak coś nie kupuj przez internet bo dziwne ale drożej 75 zł a ja w superpharm kupiłam za 45zł)
a na chrzciny my dajemy tak z 200zł ale to tez zależy jak bliska/ dalsza to rodzina/znajomi

Ostatnia edycja:
Ku...a to ja sie ubralam w panterkowa suknie siadlam na swoim a on ....nie chcial!!! Ale sie wku....ylam mowie wam i humor zepsuty,ale ja sie zemszcze a zemsta bywa slodka:)

reklama
Haha wszystkie się zedytowały, crazy jestescie normalnie :-D

Demsik mścij się niech długo popamięta i niech błaga na kolanach przez pare dni. A co! A potem mu jeszcze powiedz, że dostanie pod warunkiem jak on włoży tą panterkę niach niach niach.
A propo przypomniało mi się jak po naszy weselu (a znajomi u nas w domu nocowali) mój z rana ubrał się w moją suknie ślubną i chodził wszystkich budzić :p czasami zastanawiam się z kim ja jestem :rofl2:

Neta na szczęście u Was będzie większa różnica wieku już więc Mati będzie Ci pomagał ja myślę :)
Waiting co się dziadków wstydzisz, niech wiedzą, że wnuk się robi :-p

Do góry