Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
litości) no i się zaczęło...... 
!! No i dziś jak to pan powiedział " przytulać dżentelmena"
. A mój dżentelmen ma wyrzuty sumienia że wczoraj się kochaliśmy bo dziś będzie mniej plemnikó i wczorajszy numerek był niepotrzebny i w ogóle cierpi. Ale mówie mu że jak ma się udac to i tak się uda a jak mieliśmy ochotę to trudno. Będzie co będzie. Może któryś tam się przyczaił i dorwał już jajo
. Także ze mną jest w 100% wszystko ok. I zastanawiam się bo przy moich 25 dniowych cyklach owulacja powinna być ok 11dc wiem że to tylko teoria ale w sumie zawsze w tym okresie się staraliśmy a dziś jest 14dc więc nie wiem czy ja mam po prostu zawsze tak późno owulację i krótką fazę lutealną czy po prostu nie dostane okresu 1 września tylko tam dopbije cyklem np do 28 dni
nie wiem. No ale gin wie że mam cykle 25 dniowe i mówił że wszystko jest w porządku no to chyba lepiej wie ode mnie.... to czy my od tego roku ani razu nie wstrzeliliśmy się w owulkę !!
głowa mnie boli od myślenia