reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

niestety... Klinika niepłodności jest w Krakowie. A ja mieszkam 100km dalej i na moim zadupiu jest "filia "kliniki i sądzę że wszystko muszą z Krakowem uzgadniać itp - bezsensu. No i trzeba czekać:dry: szlak mnie trafi. Najpierw dwa tygodnie czekania od owulacji do @ a teraz nie dość że nie jestem w ciąży to jeszcze kolejny tydzień na wyniki czekać i tydzień na to żeby się @ skończyła i można było zrobić monitoring .. czekać, czekać czekać czekać na wszystko trzeba czekać. :no: oszaleje...
No i trzeba zacząć 14 cykl... jakaś paranoja. I skąd ja mam czerpać siłę ????

reklama
Co tu taka cisza ?? :-)

Puk puk pukam w ekran i was przywołuję

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny
Ancona -22 lipiec test pozytywny

Ja się już zapisuję na następny termin bo nic z tego, na gatkach zauważyłam brązową plamkę więc wieczorem, w nocy lub jutro przyjdzie @ i wyprzedzę Was nie to nie implantacja :):) temp niby nie mierzyłam w tym cyklu ale wiem jak jest ... wczoraj rano 37,6 aż było a dzisiaj 36,8 więc witaj 14 cyklu..... już sobie wczoraj poryczałam dziś chyba też sobię poryczę i walczymy dalej....

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, ależ się usmiałam jak czytałam moje posty z telefonu:-Dczy wogóle mnie rozumiałyście:-):-):-)
neta- ja mam 430 km około
waiting- przytulam mocno
mitaka-więc ty teraz będziesz mieć weekendowe baraszkowanie i to ostre;-)
ja wczoraj prałam pół dnia, dziś sprzątałam i fryzjer zaliczony- znowu ładna jestem:-p:-p:-p
miłego dzionka:-)

demsik tak to jest jak się z tel piszę. Ja też często piszę z tel w pracy i tez się łapię na tym, że literówki byki błędy pomijam polskie znaki a raczej ich brak :-) ogólnie to Kali chce jeść

Demsik no w przypadku jednego z postów to myślałam, że na niezłej imprezie jesteś :)))))) Waiting no szkoda.... to teraz czekamy na wyniki Twojego M. Masz plan działania, będzie dobrze, widocznie dłużej to musi potrwać. Ja dziś się przysmażyłam trochę....

plan działania jest.... i jestem świadoma tego że to jeszcze potrwa. Tylko że mnie już powoli brak sił i wiary że kiedykolwiek się uda. Żałuje że przez 6 lat związku zabezpieczaliśmy się żeby nie wpaść... odpowiedzialność :eek:
Tak to byśmy mieli małą kruszynkę pewnie staralibyśmy się o drugą i nawet jeśli byłby problem to chociaż to jedno maleństwo byśmy mieli. A tak to nie mamy kruszynki :-:)-(

Ja tez zaluje, ze po urodzeniu Mateusza wrocilam do pigulek. zbyt dlugo zwlekalam z decyzja o drugim dziecku, najpierw pierwsza praca, oczekiwanie na pelen etat i umowe na stale, pozniej budowa domu i tak zeszlo. A powinnam probowac jakies 4-5 lat wstecz. Coz, czasu nie cofniemy.

reklama
Ale będziecie mieli swoją kruszynkę! Na pewno Waiting!U mnie znowu anomalie (co cykl to inaczej - ups chyba się powtarzam), pierwszy raz w życiu mam dużo gęstego białego kremowego śluzu- może budyniu? :p o tej porze tj 3 dni do @ to już był przezroczysty i się ciągnął. No chyba, ze mam inną fazę lutelną niż liczyłam do tej pory wg ovufrienda... w tym cyklu się wyjaśni ile ona trwa bo w końcu usg nie kłamie ;) Może to ma związek z tym wysokim progesteronem?A i chyba mamy przyczynę moich infekcji pęcherza, wyciągnęłam mojego przed wyjazdem żeby zrobił sobie wymaz spod wodza - no i mam b.obfite e coli i antybiagram :) czyli leczymy wacusia i pęcherzu bujaj się :)

Do góry