reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Waiting naciskaj teraz w tej klinice żeby się dobrze Wami zajęli bo jak nie to tam pójde i im nakopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam 27 stopni w pokoju a mi jest zimno :baffled: siedze w zimowej piżamie (chorować w takie upały? no to już byłby szczyt).

szyszka ekstra fotki - bardzo łądnie wyglądasz w ciąży naprawdę:tak:
ciekawe jaki ja będę miała wieczór panieński, ale to za rok, więc luzik:-)
waiting- przykro mi...
neta-czy ty już wróciłaś z wakacji:confused:
mitaka- jak się czujesz?
mnie właśnie facet wku....:wściekła/y:ja go tu nastrajam na wieczór bo fajne body koronkowe kupiłam różowe, a on kuźwa w grę gra a teraz pojechał w trasę i będzie przed 21, więc cały czar prysł, bo nawet mi się seksu odechciało:baffled:

Matko jak mi się woda marzy... ja dzisiaj jeździłam samochodem bez klimy (niestety nasz relikt nie posiada) i załatwiałam cd papierologii budowlanej a tu oczywiście wydział zamiejscowy tam, wydział zamiejscowy siam.... wytłukłam się po jakichś pipiduwach z zimnym łokciem i "przepraszam gdzie tu zakład komunalny?". No ale grunt, ze do przodu.
U mnie dzisiaj temp 36,79 czyli równo a powinna dziś spaść chyba, ze @ się przesunęła albo coś źle liczyłam wczęsniej. No ale jutro to już na bank powinna być niżej. Biały gęsty śluz jest nadal.

Demsik to za włosy i w krzaki. Co się będziesz rozdrabniać ;-)

a może po prostu jesteś w ciąży. Na jutro masz termin @ ?? Super by było.

oj coś mi się wydaję, że zostanę sama jedna styczniowa staraczka... ech mam doła

ja jestem do gin umówiona na monitoring ( mam nadzieje że mi zrobi bo u tego gościa jestem pierwszy raz) na środę , Wyniki męża w poniedziałek no i z badaniami idziemy do kliniki,

Ostatnia edycja:
Waiting raczej sama nie zostaniesz. ja pewnie dluuuugo tu posiedze.obiecajcie mi tylko, ze gdybym zostala sama to bedziecie tu ze mna siedziec na forum bo sie z Wami zzylam bardzo :)

Nom na jutro mam termin bo dzisiaj 14 dzień fl czyli jutro @. Nie wiem czy testować jak rano tempa nie spadnie czy czekać.... czy na bete jechać (jak nie spadnie)-trochę szkoda kasy, ale z drugiej strony gdyby się udało to mój by chyba padł bo już mu wczoraj nasmęciłam, że znowu lipa bo test negatywny, że to niesprawiedliwe, że ja nigdy nie będę w ciąży itd itp i on myśli że faktycznie lipa. Z drugiej strony może faktycznie lipa?:baffled: chociaż przed dzień @ temp wieczorem 36,5 albo coś w tym stylu a teraz 37,7, ale to może przez ten upał.

Ja się nigdzie nie wybieram bo lubie wiedzieć co tam u Was tak ogólnie poza staraniami też :)

reklama
Neta spokojnie się możemy licytować która zostanie :p:p
Ja teraz też miałam cały czas wyższą temp niż zwykle- więc sądzę że to upały. Ale zatestuj jutro rano, tak jak mówisz na bete szkoda kasy a może pojawi się chociaż cień krechy

Ja się nigdzie nie wybieram nie zależnie od tego czy zaciążę kiedyś czy nie zaciążę :happy:

Do góry