reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting co robiłas jak Twojego nie było bo nie mam pomysłu na siebie już. Obejrzałam wczoraj uniwersytet potworny na poprawę humoru- podziałał polecam :)

reklama
a wy myślicie,że same zostaniecie:angry:a ja się także nigdzie nie wybieram:-)
mitaka- w dalszym ciągu wszystkie trzymamy wieeeeeeeeeeelkie kciuki za ciebie:tak::tak:z desperacji to go wezmę na podwórku pod gruszą:tak:a niech teściowa patrzy:-D:-D:-D
neta- tobie to dobrze;-)my gdybysmy nie mieli weselicha w przyszłym roku to byśmy przedłużyli wyjazd ale nie żaluję...wracaj ostrożnie bo wariatów na drodze4 nie brakuje:szok:

Mitaka na początku tygodnia jak wracałam z pracy czyli około 16 to kładłam się do łóżka oglądałam tv i szybko chciałam iść spać, około środy robiło mi się lepiej i robiłam to czego przy mężu nie zawsze mogę czyli oglądanie romansideł, malowanie paznokci w łóżku, czytanie książek ( przy moim to się nie da bo zawsze dupe zawraca jak zaczynam czytać ) a pod koniec tygodnia juz szykowałam menu na romantyczną sobotnią kolację, sprzatałam rzeby było ładnie itp
Oglądałam grę o tron ?? Polecam a jak nie to obejrzyj wszystkie sezony jakiegos innego serialu to świetny zabijacz czasu :)

Wam wszystkim polecam film niezwykłe życie timothy greena. jest super. O małżeństwie które nie może mieć dzieci i postanawiają zakopać w ogródku skrzynkę do której wsadzili karteczki z cechami swojego wymarzonego dziecka. reszty nie zdradzę :)
Jak nie masz pomysłu gdzie oglądać albo jak ściągać to polecam www.zakukaj.tv.pl

Demsik moj tata kieruje i jest dobrym kierowca ( bo ja to niekoniecznie ;) ) ale masz racje, ze zgroza jak niektorzy jezdza. no ja mam nadzieje, ze jako siostry blizniaczki cyklowow-objawowe zajdziemy razem ;)
Mitaka jako zalozycielka watku daj jutro dobry przyklad i zamelduj dwie kreseczki :) moze byc bladzioch ;p

Właśnie czekam na nowy sezon gry ale to pewnie na jesieni nie? :) zapiszę sobie te tytuły i będę oglądać. Dzisiaj odpaliłam Trzy metry nad niebem bo jakoś wysoko w rankingach była-narazie romansidło dla nastolatek ale zobaczymy, niezłe ciacho z głownego bohatera to dooglądam :-p

Neta chciałabym zameldować...[aktualizuję] ale nie zamelduje bo tempa w dól więc dzisiaj @ nie z rana tylko pewnie w południe albo na wieczór, a ten biały śluz to pewnie przez ten progesteron wysoki choć przyznaje, ze nigdy takiego nie miałam, a może ja nie mam owulacji tylko teraz się trafiła?? ehh nie wiem co teraz robić, czy brnąć dalej w przyczyny niepowodzeń, tylko już nie bardzo wiem jak szukac.... moze ten androstendion wyzszy?

Waiting no posprzątać by się przydało, poodkurzać w sensie bo jakoś zadziwiająco nakruszyłam :p a czy coś ugotować, kupiłam piersi z kuraka w biedrze % jest to coś wymyślę

Demsik opaliłaś się na czekoladkę? :)

Ostatnia edycja:
Nie testowałam zeedytowałam poprzedni post że temperatura dzisiaj 36, 40 więc nie ma sensu dzisiaj koleżanka przyjdzie tylko nie z rana a pewnie później.
Muszę się chyba udać do jakiegoś lekarza w temacie żeby mnie poprowadził bo ja nie mam pomysłu, może to jest wina tego adnrostendionu też? Tylko te wizyty drogie...no ale zrobie wszystko....najwyżej będę jadła teraz chleb ze smalcem i odkładała, odkładała,odkładała

Dzwoniłam do niby dobrej lekarki terminy na wrzesień. Masakra. Chyba sobie odpuszcze to całe zachodzenie w ciążę bo mnie wykańcza psychicznie hy

reklama
Mitaka wrzesien juz za chwile. odpusc mierzenie temp, cieszcie sie w tym cyklu weekendowym sexem, we wrzesniu pojdziesz do lekarki i zobaczysz co i jak. ja tez we wrzesniu pojde jak sie nie uda w tym cyklu.

Do góry