reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Y ja nie wiem jak to obliczyć bo mi co innego wychodzi (móóóóózg). I nie mam z tego laboratorium co jest 4% podanej całkowitej liczby, za to w tym drugim labie co jest 60% prawidłowych jest podane, ale to po 1 dniu abstynecji więc nie wiem jak się do tego ustosunkować, no ale powiedzmy, że 150 mln, 4% i ruch całkowity 70% to co to wyjdzie?

reklama
Tak myślałam, ze to taki wynik,no ale i tak coś im cienko idzie :p Narazie to się skupimy na wyleczeniu coca-coli choć gdzies czytałam, ze pod napletem to sie nie leczy:eek: no ale jak się kutwa nie leczy? to co ma mnie zarażać i mój już i tak biedny pęcherz ma na tym cierpieć?

Idę w ogród bo byłam ale deszcz mnie przegonił, może już wyschło.... macie plan na rabatę kwiatową (kwadratową-twór teścia sprzed lat) bo mam ją zamiar na przyszły rok odpicować, ale laik jestem w tym temacie a na www szukam i szukam i doopa. Żurawki mi się spodobały nie powiem :) ale z czym to komponować........

Ostatnia edycja:
celozję sa bardzo ładne, niezapominajki ( ale szybko rozrastaja się i potem ciężko je przesadzić albo ich się pozbyć !! ja mam jeszcze w ramach rabatki dalie i bratki
może czubatka ubiorkolistna, godecja,

w przyszłym roku będę sadzić tulipany i hmmm chyba to się aster chiński nazywa.. tak czy owak wiem jak wygląda i mi się podoba bardzo :-)

mam jeszcze cos co fajnie wygląda a nazywa się floks płomyk szydlasty

noo troszkę tak, metoda prób i błędów. Ja oglądałam na googlu mase zdjęć rabatek , ogródków itp a później coś sama kombinowałam. A za rok już będę wiedziała co można zrobić inaczej, lepiej i jakies poprawki wprowadzę :cool:

Dokładnie próby i błędy, masz dobrze bo jak Ci nie wyjdzie to trudno tak sobie zrobiłaś tak masz, a jak mi nie wyjdzie to uuuuuu masa krytyczna, że się czepiam a nie umiem. Ale to co jest teraz to nie mogę się patrzeć na to :p wszystko i nic. Pocieszam się,że jak ruszymy z budową na wiosnę to zaczne już sobie plany układać na swoją, własną, osobistą działkę i pełen luuuuuz :)

Takie ambitne plany miałam na dzisiaj a co wyjde na dwór to mnie deszcz wygoni :/ 4 podejścia już nie robie

Ostatnia edycja:
a co dzielisz ogródek z teściową czy jak ??
Ja swój dzielę ale byłam stanowcza skopałam jej pół ogródka ( tez był zaniedbany)kazałam mężowi wykopać jakieś krzaczory które miała tam teściowa, podzieliłam ogród teraz ona ma swój ja mam swój tylko że mój jest jakże cudowny i zajebisty a jej marny i jest zazdrosna :-D

reklama
Mieszkam u teściów, a w zasadzie prawnie wszystko jest szwagra i w tym roku jego żona miała się zajmować rabatą, ale coś jej nie poszło :p i wygląda jak wygląda. Szczerze to nigdy nawet nic nie wyplewiła, w ogóle nic nie robi koło domu, żyje jak w bloku, klatke schodową tylko sobie posprząta, a teraz ma dodatkową wymówkę - drugie dziecko w drodze. No i ok, ale ja np się wstydzę jak przed domem jest zaniedbane i muszę coś bo się uduszę :p

Hy już sobie wyobrażam zazdrość Twojej teściowej :-)

Do góry