reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Właśnie dziewczynka co u Ciebie?

A nasze ciężaróweczki szyszunia i ancona?

Ja dziś rekord pobiłam, spałam do 11.... nie pamiętam kiedy ostatnio tak spałam... Mati u babci więc mi się udało. Ale miałam ciężki tydzień i musiałam odespać. @ się kończy, za parę dni trzebaby zacząć działania..

reklama
witajcie dziewczynki ja siedze z mikim i jutro tez do pracy nie ide bo chory a od wtorku zostaje z tatusiem;-)u nas ciagle jakies glupie klotnie wypominania i zobaczymy co czas przyniesie...
witaj iwu wsrod nas;)
mitaka-i tkich poziomow adrenaliny nam potrzeba :-Dsama bym sie przejechala:-)
udanego weekendu- u mnie dzis w miare cieplo i troszke popadalo

A nasze ciężaróweczki szyszunia i ancona?
Żyje ,ale tocze sie, juz mi doskwiera wieczorami brzuch, wkurza mnie brak zwinnosci, dla Mieszka wszystko naszykowane, kupię tylko pare aptecznych rzeczy, spakuje torbę do szpitala i czekamy na termin.

W tyg. Dowiedziałam sie ze ze moja koleżanka z terminem na 1.12 (ja na 6.12) urodziła juz, jakoś w sr, czw, no w szoku byłam.
Sciskam was, lecę sie ułożyć, bo cieżko mi sie juz na tym lewym boku śpi :/

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Mitaka - 24.październik/7 cykl starań ??
Demsik -28 październik / 9 cykl starań
Dziewczynka86- 28 październik/......
Waiting4beans - 15 listopad/ 17 cykl starań
Neta81 - 16 listopad / 10 cykl starań

m-s

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
u mnie ok, byłam wczoraj na całodniowym spacerze na Babia Górę ze znajomymi i ich super bobaskiem ...tak tak, dałam radę patrzeć cały dzień na to Cudo!!!, więc jestem z siebie dumna! fakt, że dziś mi się nawet śniło, że mam wieelki brzuch...ach...no i póki co na snach się kończy! ale cóż, słońce świeci, @ się skończyła, także lada moment zabieramy się za kolejny cykl starań:)

Waiting do kliniki idziesz? czytam czytam i jeszcze nie wszystkie posty doczytałam, także przepraszam, że nie jestem na bieżąco, ale możesz napisać co i jak?

pozdrowienia słoneczne!

Iwu tak w skrócie. mąż robił badanie nasienia i wyszło kiepskie. Ilość plemników ok ale większośc źle zbudowanych i w dodatku mało ruchliwe,zaczeliśmy suplementację, po 4 miesiącach powtórzył badanie, była poprawa ale parametry nadal niskie... staramy sie już 17 cykl więc zdecydowaliśmy sie na wizytę w klinice... nie ma co dłużej czekać.. sami nie damy rady. Mam nadzieję, że będa mogli nam zrobić inseminację i że ona się uda !!

Waiting, pewnie, że nie ma co czekać:) też tak uważam! ja od razu wzięłam się za to śledzenie temperatur, też wysłałam M. na badanie i ostatnio zaliczyłam monitoring...lekarz stwierdził, że jeżeli nasienie jest w normie i wygląda, że moje jajniki pracuja, to trzeba wyjaśnić dlaczego się nie "łączą"...no i dostałam skierowanie na laparoskopowe zbadanie drożności jajowodów... zabieg czeka mnie w styczniu.. przeraża mnie, że znów będą mnie ciąć (chociaż juz nie tak bardzo jak przy usuwaniu torbieli), ale powiedział, że laparoskopia i tak mnie nie minie, bo trzeba to zrobić przy LECZENIU NIEPŁODNOŚCI (o zgrozo, usłyszałam ten zwrot w odniesieniu do MOJEJ OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!) i żeby dostać skierowanie do.... IN VITRO!!!!!! matko...także też mnie będą pewnie czekać kliniki:////// kurcze...a myślałam, że to taaakie proste....
Inseminacja wydaje się być suuper! trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Waiting mnie wpisac teoretycznie na wczoraj, dzisiaj, jutro, pojutrze, popojutrze mam nadzieję, że dalej nie!

Wczoraj po długich trwajacych AŻ dwa tygodnie rozmowach postanowiliśmy " Ebać pracę-chcemy dziecko!" więc teoretycznie wracam do Was, aleee nie wiem co z tą szczepionką na pęcherz- bierze się ją 3 miesiące a potem pewnie z miesiąc trzeba organizm oczyszczać więc tak na dobrą sprawę marzec mnie zastanie. Nie wiem co robić? :no:

Mam nadzieję, że w klinikach, że w ogóle lekarze Wam pomogą! Ja 3dc zrobię sobie jeszcze raz testosteron, ale wolny tym razem, bo wcześniej robiłam zwykły-zobaczę jak to się ma do mojego androstendionu-a potem chyba tez się umówię na wizytę.... najpierw sama bo wiadomo mój w delegacjach :confused2:

reklama
Do góry