reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

SZyszunia listopad zleci zanim się obejrzysz :) Ciekawe czy 2 wyjdzie czy może będziesz miała prezent na mikołajki? Ja już po owulacji hy, szyjka nisko, twarda, śluz kremowy, biały wylewa się na gatki - czyli nie ma bata, ze nie :) Tylko zdziwiona jestem, ze tak szybko (bo w moim przypadku to szybko). Ciekawe czy jest szansa żeby plemniorki poranne i wieczorne niedzielne przetrwały?

reklama
Doktorek mówił ze w pon jak odbierał porody to 3 dziewczynki urodziły sie 4600, 4300 i jakoś 4000kg, to dopiero masakra mi przewiduje 3700 przy porodzie, sie okaże:biggrin2: za 2 tyg pomierzy mnie i jeszcze raz wage sprawdzi, ale ze był to lekarz na NFZ to wiecie:confused2: 13/12 moj prywatny doktorek mnie zbada:tak: i jemu uwierze, hehe

Dzis taki Pan ze straganu u nas, pyta sie jak sie czuje co i jak, bo jego zona już kilka dni po terminie i tak gadu gadu i mówi ze znajoma ich z terminem na 2/12 a urodziła wczoraj, fakt 5 dziecko ale cała ciążę nosiła dziewczynkę, a urodziła chłopca:szok: w tych czasach tak się pomylić co gorsza oni maja tego samego lekarza od pomyłki:eek:

Nie podoba mi się ten nowy image strony...... Dlaczego fl musi być taka dłuuuuga no? Człowiek już chciałby wiedzę czy tak czy nie jak nie to dalej hejaaa a tu czekanie...... mój dobry humor uleciał? Ale i tak jakoś długo byłam pozytywnie zakręcona... ale to przez to, że trzeba czekać.... Dobraaa dosyć ględzenia ja oświadczam, że w tym cyklu @ nie będę miała ! :p

mitaka masz rację wygląd nowej strony również średnio mi się podoba...:eek:
dzis byłam z dziećmi w bajkolandzie i tym samym zamiast 14.30 byłam w domu o 12 bo kulki są w moim mieście a nie w miejscu pracy i dyrekcja wyraziła zgodę że mogę zostać a reszta wróciła do pracy sa sa sa sa sa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mnie tez nie podoba sie nowy wyglad strony.
Demsik a to Ci sie udalo :)
Ancona hop hop co u Ciebie?
Szyszunia Ty juz tuz tuz :) moze wynien sie z ktora z nas komorkami, jak cos to relacja z porodowki bedzie :)
Waiting co nowego ?
Dziewczynka zagladasz czasem ?
Iwu co tam slychac?
Mitaka :))

to nja się dołączam do niechęci nowego image strony..... stare było lepsze.... no ale cóż zmiany.... zmiany..... zmiany
Mitaka nie będę gorsza ja też w tym miesiącu nie będę miała @ a co tam :p:p:p

reklama
Do góry