reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting ale śliczny się zrobił teraz z niego rasowy wilczór, taki dostojny, zawsze o takim marzyłam.

Blady przybrał na sile i teraz go widać z daleka, ale nadal jest blady, jeszcze trzymam emocje na wodzy aż do terminu @ chociaż trochę mi raźniej bo wiem, że mimo wszystko potrafimy :) a tak ogólnie to jestem w szoku

reklama
Ahoj ahoj ahoj. A ja mam lekki kryzys..... żeby nie powiedzieć jest masakra tragedia, totalne dno. Chyba potrzebuje odpoczynku,. Nie umiem sobie poradzić z faktem że nie mogę mieć dzieci. Za miesiąc święta na któych mielismy być już w 3. Wymiekłam. Okresu dalej nie mam . Jaja sobie ze mnie robi bo na pewno pprzylezie no ale bez wkurwiania mnie się nie obejdzie. Chwilowo nie będę zaglądała na forum. Nie obraźcie się ale brakuje mi już sił. MOże nigdy nie będę mieć dziecka. Lata lecą. Mój mąż na paczątku roku skończy 34 lata. Troche późno na dzieci. Nie wiem co mam myśleć. Całe popołudnie dziś ryczę. Póki co żegnam się z wami chociaż obiecuję że po 25 listopada jak już usłyszymy nasz wyrok w klinice to powiem jak było i co teraz
Demsik , Netka teraz czas na Was :*
Kochane ciężarówki dbajcie o siebie
Mitaka strasznie się cieszę że raczej Wam się udało. Widzisz wszystkie twoje problemy w mig rozwiązane. Wszystko się teraz ułoży. Dbaj siebie :):) Bardzo Bardzo Bardzo się cieszę:tak::tak: i zazdroszczę.
BUZIACZKi

P.S nie żegnam się na zawsze. Powrócę jak psychicznie stanę znów na nogi :tak:

Waiting doskonale Cie rozumiem! Forum faktycznie pomaga wygadać się, ale i uzależnia to fakt no i pozytywne wieści innych potrafią często gęsto nieźle przybić dlatego faktycznie może to dobry pomysł na wytchnienie. Sama przez te 2 miesiące ostatnie podchodziłam na lajcie do tematu bo wiedziałam, że teraz nie czas i na początku tego cyklu byłam w euforii, że znowu będziemy próbować i że kiedyś się uda ale nie szybko nauczona poprzednimi doświadczeniami, może to ten przerywnik i ten optymizm zdziałał cuda, nie wiem....
Mimo wszystko czekamy na wieści z kliniki, trzymaj się dzielnie maleńka! Czekamy na wieści od Ciebie

Demsik piękna nutka

Szyszunia mam rozumieć żeby sprawdzić poziom bety?

Ostatnia edycja:
ja z dnia na dzien coraz gorzej, ale co tam ja...mitaka jestes wielka i tyle- i sikanca spraw kolezankom i zdjecie bo co nas nie zabije to wzmocni w dazeniu do dwoch kresek... co do mnie to przepiszcie mnie nakolejny miesiac bow tm miesiacy poki co cisza...zero seksu, juz po plodnych, wiec nawet jak bedzie seksior to i tak lipa, dzidzi nie bedzie, ale moze pozostalym sie uda, więc ja trzymam wieeeeeelgachne kciuksy.mitaka to na pewno dzidziunia upragniona;-)dbaj o siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry