reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka no nawet jak bladzioch to ciąża :tak::-D:happy2: pewnie trudno Ci w to wszystko uwierzyć :szok: Jak zrobisz betę to będziesz mieć czarno na białym.

Waiting mój też kończy w przyszłym roku 34 lata. A co gorsza ja kończę 33 lata.... no rozumiem, że chcesz odetchnąć, ale będę tęsknić:-( Odezwij się po 25.11. mam nadzieję, że coś pozytywnego tam usłyszysz.

Demsik współczuję problemów.

reklama
Mój wyschnięty już bladzioch z wczoraja P1530857.jpg
Na betę niestety nie dam rady raczej pójść bo laby w moim mieście jedno od 7.30 do 12.00 a drugie od 7 do 15.30 a ja pracuję od 7.30 do 15.30 :/ na upartego mogę stać przed 7 z 15min i sobie kolejkę zajmować na otwarcie to może jeszcze na 7.30 do roboty dojadę no albo czekać na sobotę to będzie 18 dpo, zdecyduję po terminie.

Załączniki

• P1530857.jpg
    P1530857.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 54
Czuję się inaczej w podbrzuszu, w ogóle naczytałam się że przed @ to żadnych pewnych objawów nie ma, a guzik prawda bo te dziwne ewolucje w podbrzuszu są na tyle dziwne, że od razu się skapczyłam, że coś się święci tj 4-5 dnia po owu ten dziwny ból w środku a jakiś czas potem skurcze ala okresowe w brzuchu i udach, potem ucichło a chyba dwa dni potym już zaczęły się wspomniane ewolucje. I narazie tyle. Teraz się boję trochę terminu żeby się nic nie wydarzyło.
A mój chłop powiedział, że w razie czego ktoś musi zachować trzeźwość umysłu i on emocji na razie nie będzie okazywał:baffled:

Mitaka będzie dobrze :tak: jest ładna kreseczka i to przed terminem @, z pewnością fajna, silna ciąża:happy2: Udało się :tak::-) I oczywiście wiesz, że nie możesz teraz zniknąć z wątku, mam nadzieję, że będziesz wspierać nas - tą garsteczkę staraczek i duuuużo fluidów nam przesyłać :tak:

Szyszunia Ty już blisko godziny zero :szok: Pamiętaj, że czekam na relację z porodówki ;-)

Mój Mati poszedł dziś pierwszy dzień do nowej szkoły. Boję się bardzo :baffled: mam nadzieję, że będzie dobrze, za godzinę tam idę, będę rozmawiać z wychowaczynią i panią pedagog, oby się ładnie zaklimatyzował i oby w końcu tam umieli z nim postępować...

Jutro moja smutna rocznica. W sumie to może i nawet dziś, bo 18.11. dowiedziałam się, że serduszko nie bije a 19.11 miałam zabieg. Powiem Wam, że w głębi duszy liczyłam, że na rocznicę będę już w dwupaku, na pewno byłoby łatwiej psychicznie. Ale Mateusz niedawno powiedział, że chce na urodziny brata lub siostrę, czyli wychodzi, że muszę zafasolkować nie w tym cyklu co jest tylko w kolejnym:happy2:

Neta..współczuję...ale na pewno się Mati doczeka rodzeństwa:)
Waiting! trzymaj się ciepło!! mój ma 37 lat więc u Was nie jest najgorzej!! ja tylko wyliczam...że jakby dziecko miała 14 lat to on juz będzie miał 51!!!ale spoko...nie odstrasza mnie to!!! ja mam 30... no i działamy dalej..głowa do góry, zajrzyj do nas szybciutko!
MITAKA AAA:) super! zrób bete i wszystko będzie jasne! superrr:)))))ja tez widzę na tym zdjęciu pikną kreskę:)

u mnie właśnie tydzień owu, kurcze, pilnujemy tych dni jak w zegarku, zawsze grzecznie, bez wybrzydzania i zawsze nic.. i kolejne święta idą i ...co najgorsze, życzenia od rodziny ..tak tak wszyscy życzą dziecka i trzeba się usmiechać...może ten miesiąc będzie inny! hehe aż sama się dziwię, że jeszcze jakiś procent optymizmu we mnie...:)
pozdrowienia na kolejny tydzień!

Pewnie, ze zostanę i będę Was wspierać tylko że na razie muszę wspierać jeszcze siebie do terminu @ czyli chyba jutra albo środy bo fiksuje, jak przekroczę ten termin to wracam tu do Was pełną gębą i przestaję nawijać tylko o sobie obiecuję, a póki co czekam....
W razie jak bym jednak była tą sierpniówką to mamusie wesprzecie mnie radą ok? Bo ja zielenieje.

reklama
mitaka tescior zajefajny, az milo patrzec:-):-):-)juuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!mamy nową ciężarówkę;)

NETKA- PRZYTULAM CIĘ DZISIAJ MOCNO....

Ostatnia edycja:
Do góry