reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No chyba nie mamy bo zrobiłam przed chwilą test i niestety cień cienia cienia albo nic. Powinnam iść jutro na betę ale chyba nie pójdę, niech @ przyjdzie

reklama
mitaka zrtób test z pierwszego moczu rano wtedy stezenie hormonu ciążowego jest najwyzsze i zobaczysz co ci wyjdzie...ja trzymam kciuki i nadal wierzę, że to wasza upragniona dzidzia:tak:

Niby człowiek przygotowany na najgorsze jak testuje przed terminem, ale i tak jakby obuchem dostał. Zrobię rano i polecę na betę przynajmniej będę wiedziała, że coś było. Temp 37 rano teraz prawie 38, ale co z tego żeby to był 18 dpo to bym wiedziała, że @ nie będzie a tak 14 albo 15 SAMA JUŻ NIE WIEM AAAAAAAAAAAAAAA WNERW! WRRR

mitaka spokojnie, zrob jak piszesz ale jesli chcesz isc na bete i wyniki w tym samym dniu to bedziesz robic jeszcze sikanca?z krwi jest wiarygodniejszy. zreszta lepiej radzic, gorzej zrobic, bo jak tak sie zastanawiam to sama zrobilabym i jedno i drugie. eh my baby...;-)

Temperatura już leci trochę to jak jutro będzie 36,6 to nie ma sensu robić czegokolwiek, beznadzieja......
Trochę sobie poryczałam, zaraz idę spać żeby jutro jakoś funkcjonować.

Kurcze tyle się czeka a jak cud się w końcu zdarza to zaraz przemija.... Jedyne pocieszenie choć póki co marne,to takie, że jest to możliwe, że coś może zaskoczyć. Ciekawe ile teraz przyjdzie czekać...ciężko będzie, a nad głową noworodek kwili...aj życie daje po dupie

Mitaka, najlepiej tak jak Demsik pisała- sikaniec z samego rana bardziej wiarygodny, a beta rozwiewa wszystkie wątpliwości.. najlepiej beta! nadal trzymam kciuki!!..ta nadzieja dotyczy nas wszystkich...jednej się uda, to i reszcie:)

reklama
Do góry